Az év hotele

Így tartsd meg az igazit

2020. november 20. - Az év hotele

Amikor egy párkapcsolat elkezdődik nagyon nehéz racionálisan gondolkodni. Szerelmesen nehéz az érzelmeken uralkodni, sokszor pedig muszáj lenne kordában tartani.

 

A szakértők szerint, ha tényleg hosszú távon tervezünk partnerünkkel, akkor nagyon is fontos, hogy egy picit tudatosak legyünk, már az elején próbáljuk meg jól csinálni. Most adunk néhány tippet, hogy mire érdemes figyelni egy bimbózó szerelem legelején.

 

Ne féltékenykedj feleslegesen!

Fontos, hogy tudjunk tisztán látni, ismerjük fel a társ szeretetének, hűségének jeleit, és mindenekelőtt ne rontsuk el már az elején kapcsolatunkat felesleges féltékenykedéssel. A féltékenykedés idővel a másikban is kérdőjeleket, szorongást okoz, az egész pedig odáig fajul, hogy egyikőtök sem bízik majd a másikban.

 

Ne menj az agyára!

Bármennyire is szerelmes az ember, nem kell mindig a másikon lógni! Semmiképp se helyezzük háttérbe más emberi kapcsolatainkat a szerelem miatt. Arra pedig különösen figyelj, hogy legyen időd saját magadra. Mindkettőtöknek szüksége van a külön töltött időre. Az egymástól távol töltött idő csak megerősíti az érzelmeket és még jobban örültök majd a másiknak, ha újra találkoztok.

 

Adj időt neki!

Nagyon ritka az, amikor első látásra azonnal beleszeretünk a másikba. Sok esetben a két félnél nem is egyszerre alakul ki az érzelem. Mindenképpen fontos, hogy adjunk időt a másiknak, ne sürgessünk semmit, és szánjunk időt egymás megismerésére. Így tettek AZ ÉV HOTELE múlt heti adásának szereplői, Tímea és Attila, aki első közös hétvégéjüket töltötték Szentesen, az Open Hotel***-ben.

 

 szereplok_1jpg.jpg

 

Open Hotel****

A szentesi négycsillagos hotel egy háromszintes, modern stílusban épült szálloda, mely a belváros közelében, csendes, nyugodt környezetben közvetlenül a Kurca folyó partján, a városi fürdő bejáratától 400 méterre található. A szálloda és annak környéke, a wellness, és az aktív kirándulás kedvelőinek is jó választás lehet. Pihenésre ott a városi fürdő vagy a szálloda kültéri, úszó és gyerekmedencéje. Aktív programra pedig egy kenutúra a Kurcán illetve kerékpározás a városban

További részletek itt. 

 

open.png

 

A fent leírt tanácsok nagy része nem csak a párkapcsolatokban, hanem a barátságokban is hasznosak lehetnek.  AZ ÉV HOTELE múlt heti adásának másik tesztelő párosa két barátnő, Mariska és Krisztina volta, aki Hajdúszoboszlón, AZ ÉV HOTELE 2017-es évadának ezüstérmes szállodájában, a Hotel Délibáb****-ban tölthettek el egy napot. És bár ők már régóta ismerik egymást, fontosnak tartják, hogy elég időt szánjanak egymásra, barátságuk ápolására.

 

delibab_szereplok.png

 

Hotel Délibáb****

A szálloda Hajdúszoboszló belvárosának szívében található, Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a 25 hektáros gyógyfürdő parkjának közvetlen szomszédságában. A három épületrészből álló szálloda apró részletekig kidolgozott szobái, közösségi terei igazán pihentető és nyugodt atmoszférát árasztanak.

További információ itt

 

hotel-delibab.jpg

 

Szavazz kedvencedre és nyerj

A www.facebook.com/azevhotele oldalon vasárnapig szavazhatsz a műsorban bemutatott szállodák valamelyikére. Aki szavaz, az nyerhet egy wellness hétvégét abba a szállodába, ahová voksát leadta. Minden héten érdemes ezt megtenni, mert így nagyobb az esélyed a havi főnyereményekre, vagy akár Te lehetsz az a szerencsés, aki eltölthet egy egész hetet A Best of AZ ÉV HOTELE nyertes szállodájában. Ha nem tudod még melyik szállodára ad le voksod mert nem láttad az adást, akkor nézd vissza RTL Most-on!

Ezen a héten is folytatódik a verseny

A Best of AZ ÉV HOTELE című műsorban most vasárnap folytatódik az alföldi szállodák bemutatása, melyben a Tiszakécskén található Barack Thermal Resort és a gyulai Komló Hotel méri össze erejét! Az adás 12:55-kor lesz látható az RTL Klub műsorán.

 

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén AZ ÉV HOTELE ezúttal egy „Best of ’10” évaddal jelentkezik, amiben a 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. A közönségszavazás első hónapjában a balatoni régió mutatkozik be. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe. A szállodákra érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.

 

azevhotele_bestof_dij.png

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybeszálló szállodákat. Az új évadban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

 

 

Két északkelet-magyaroszági szálloda jutott be AZ ÉV HOTELE döntőjébe

Lezárult a verseny a Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás második régiójában, az Északkelet-Magyarországon. A térségből két szálloda jutott be a fináléba.

 

A régió győztese a Varázslatos Bambara Hotel lett, amely a voksolók 33%-nak tetszett a legjobban. Ezzel az eredménnyel a felsőtárkányi szálloda 2017 után ismét bejutott a fináléba.

bambara_hotel_front_1.jpg

 

Ahogy már korábban is írtuk, az idei szuperdöntőben nem csak a régió győztesek szállhatnak harcba a Best of AZ ÉV HOTELE címért, hanem a második helyezettek is. Ebben a régióban az ezüstérmet a szavazatok 26%-val a Mesés Shiraz Hotel  szerezte meg, így ez a szálloda is finalista. Harmadik pedig a lillafüredi Hungest Hotel Palota  lett, amelyre a nézők 16%-a voksolt.

 

2020-ban egy szuperdöntővel készülnek a műsor készítői

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye AZ ÉV HOTELE ezúttal a „Best of ’10” évaddal jelentkezik. A 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. Októberben az Északkelet-Magyarországi régió mutatkozik be. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe.

 

A balatoni és az északkelet-magyarországi régió legjobbja már megvan, de az alföldön még csak most indul a verseny.

Novemberben az alföldi régióban folytatódik a Best of AZ ÉV HOTELE verseny, ahol további 6 szálloda harcol majd a döntőbe jutásért. Múlt vasárnap ebből a 6 szállodából már kettőt láthattatok is az RTL Klubon futó, AZ ÉV HOTEL című műsorban. Az adás első felében Betti, Lili és Csaba történetét ismerhettétek meg, akik a mórahalmi, Elixír Medical Wellness Hotel***superior szállodában tölthettek el egy napot.

 elixir_szereplok.png

 

Elixír Medical Wellness Hotel***superior

A Dél-Alföld legújabb medical wellness szállodája Szegedtől 20 km-re, az M5-ös autópályától 12 km-re, Mórahalmon található. A Szent Erzsébet Gyógyfürdővel összeépült háromcsillagos superior hotel elsősorban az egészségturisztikai szolgáltatásokra fókuszál, saját orvosi rendelőkkel, kezelőhelységekkel, terápiás medencével rendelkezik. Az egészségügyi részleg ötvözi a modern orvostudomány és a wellness szolgáltatásokat: gyógyvíz, hagyományos és alternatív gyógymódok, masszázsok, wellness- és beauty kezelések is megtalálhatóak. A hotel családbarát, elnyerte a Turizmus minőség Díjat és a Zöld Szálloda minősítést is.

További információ itt. 

 

elixir_hotel.jpg

 

Az adás második felében Rami, Szabi és kislányaik hétvégéjét láthattátok. A pihenéssel töltött napjukat Debrecenben, az Aquaticum Termal & Wellness Hotel****-ben töltötték.

 

aquaticum_szereplok.png

Aquaticum Termal & Wellness Hotel****

A szálloda Debrecen egyik legszebb részén, csodálatos természeti környezetben a Nagyerdőben fekszik. A hotelben egyszerre érzi az ember az erdei szállodák pihentető nyugalmát és a pulzáló városi szálloda kényelmét. Az Aquaticum Termal & Wellness Hotel**** egy olyan hely, ahol rengeteg wellness élménnyel gazdagodhat az egész család. Szaunavilággal kibővült termálfürdő, mediterrán növényvilággal rendelkező élményfürdő, strandfürdő és gyógyászati részleg, a gyerekeknek szóló szolgáltatásokról, mint pl. a gyerekmasszázsról nem is beszélve. S mindezt elérhetjük a közvetlenül a hotelből, csupán egy papucs és köntös kell hozzá.

További részletek itt. 

 

aquaticum_debrecen_termal_wellness_hotel.jpg

 

Szavazz és nyerj wellness hétvégét minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE hivatalos oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szállodák valamelyikére most vasárnapig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy ajándék wellness hétvégét abba a szállodába, ahová szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az év végi főnyereményt, azaz egy teljes hetet AZ ÉV HOTELE nyertes szállodájában. Ha esetleg nem láttad az adást, bármikor visszanézheted az RTL Most-on.

 

Vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE „Best of ’10” évada.

Az ÉV HOTELE című műsor „Best of ’10” évadának következő adását most vasárnap 11:50-kor nézhetik meg az RTL Klubon. Az alföldi régió következő két versenyzőjét, a hajdúszoboszlói Hotel Délibáb****-ot, valamint szentesi Open Hotel****-t láthatjátok.

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén AZ ÉV HOTELE ezúttal egy „Best of ’10” évaddal jelentkezik, amiben a 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe. A szállodákra érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.

 

azevhotele_bestof_dij.png

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybeszálló szállodákat. Az új évadban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

 

 

 

 

Két szálloda a Best of AZ ÉV HOTELE döntő kapujában

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás Északkelet-Magyarország régió versenye most vasárnap véget ér. Két szálloda ebben a hónapban is be fog jutni a fináléba.

 

Idén egy különleges évaddal tért vissza szeptemberben az AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás. Az új szériában a 2010-es évek legjobb szálláshelyei szállnak versenybe az évtized legjobbja, vagyis a Best of AZ ÉV HOTELE címért. Októberben 6 szálloda versenyez egymás ellen, amelyek közül kettő kerülhet be az évad végi döntőbe. A hónap első 3 vasárnapján 6 északkelet-magyarországi szálloda mutatkozott be, melyek közül még egyre ezen a héten szavazhatsz a műsor hivatalos oldalán . Ha nem láttad az indulókat, bármikor visszanézheted a múlt heti adást – amiben mind a 6 szálloda látható – az RTL Most-on. Voksoddal nem csak a verseny kimenetelébe szólhasz bele, hanem megnyerheted a heti, havi és évvégi fődíjat is, ami nem más, mint egy egész hetes pihenés a Best of AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában.

 

Döntsd el Te, hogy a hat északkelet-magyarországi hotel közül melyik legyen régió legjobbja!

 

Varázslatos Bambara Hotel

A szálloda a Bükk kapujában, Eger mellett, Felsőtárkányban az erdőben helyezkedik el. Autentikus afrikai építészeti adottságai és ételei egyedi jelleget kölcsönöznek a hotelnek. A Bambara Spa pedig egy dogon törzsi faluba kalauzolja el vendégeit, ahol a beltéri és kültéri élmény- és gyerekmedencék mellett az országban egyedülálló só rőzse- és afrikai herbárium-kunyhót, só-permetes gőzkabint, uszadék-fából épült szaunát, meditációs lélek oázist és egy misztikus barlangfürdőt használhatnak a szálloda lakói. A szállodát körülvevő erdő vadregényes attrakciót rejt, hiszen a Bükki Rejtélyparkban olyan látványos attrakciók kerültek kialakításra, amelyek különleges élményt nyújtanak a látogatók számára. A hotelben található Mali konferenciaközpont pedig rendezvények helyszíne lehet.

További információ itt. 

 

bambara_hotel_front_1.jpg

 

Hunguest Hotel Palota

A hotel Magyarország egyik legszebb klimatikus üdülőhelyén, a Miskolctól 10 km-re található Lillafüreden, a Bükk-hegység keleti részén egy festői völgyben helyezkedik el. Az egykori Palotaszálló 1925 és 1929 között épült Lux Kálmán tervei alapján neoreneszánsz stílusban. A hatalmas változásokon átment szálloda egycsillagos minősítése időközben négycsillagossá vált. A maga nemében párját ritkító szálloda teraszáról egyedülálló kilátás nyílik a Hámori-tóra és a Szinva patak völgyére, sőt, ha jól fülelsz, innen még a patak vízesésének moraja is jól hallható. Akik szeretik a természetet, a csendet és a nyugalmat, itt megtalálják!  A szálloda az idők folyamán sokat bővült és fejlődött, legutóbb a wellness részleg ment át nagy változásokon, területét és szolgáltatásainak számát is bővítették.

További információk itt. 

 

palota_ftp.jpg

 

Hotel Narád & Park***

A hotel, a festői szépségű mátrai település, Mátraszentimre egyetlen négycsillagos szállodája. A település Gyöngyöstől csupán 30 km-re, Egertől pedig alig 60 km-re fekszik. Aki szereti a természetet, ebben a hotelben nem fog csalódni. A hotel parkjából csodálatos őstölgyesekkel szegélyezett sétaút vezet a Narád-patakhoz. Páratlan panoráma nyílik az étteremhez tartozó teraszról a Kékesre és Galyatetőre is, sőt tiszta időben a Tátra csúcsait is láthatod a szobából. Kifejezetten ajánlott a hotel gyermekes családoknak: a gyerekbútorokkal felszerelt szobák, az etetőszéket, mesefigurás étkészletet, előkét biztosító étterem garantálja a kicsik gondtalan pihenését. Ugyanakkor a wellness részlegen is megtalálható minden, amire a kicsiknek és a felnőtteknek is szüksége lehet, hiszen úszómedence, jakuzzi, szaunák, gyermekmedencék várnak a hotelbe látogatókra.

További részletek itt. 

hotel_narad_park.jpg

 

Villa Cuvée

A négy épületből álló villa komplexum az egerszalóki gyógyfürdőtől körülbelül 2 km-re, 2019. januárjában nyitotta meg kapuit. A házak különlegessége, hogy mindegyik szobája erkélyes és a bor tematikájára épült.  A villa nem csak két, hanem négy fő elszállásolására is alkalmas apartmanokkal is rendelkezik. Családoknak tehát abszolút ideális. A gyerekekkel érkezőknek egy 57m2-es beltéri játszótér is a rendelkezésükre áll, amit a kicsik minden bizonnyal nagyon élveznek majd. A picik nagy kedvence az óriás spirál csőcsúszda, a labdatenger és a trambulin, de nagyon jól leköti őket az udvaron található játszótér is, ahol akár grillezni és bográcsozni is tudnak a felnőttek. Mindemellett az egyik épületben egy nyolc fő befogadására alkalmas finn szauna is elhelyezésre került, ami a felnőttek nyugodt pihenését szolgálja.

További részletek itt


villa_cuvee_1.jpg 

Mesés Shiraz Hotel

A közel-keleti hangulatot idéző és azon tematikára épült szálloda a Gyógyvizek völgyében, Egertől csupán 5 km-re, Egerszalókon található. A hotel bensőséges, meghitt hangulatot áraszt, mely 15 éve csábítja vendégeit az ezeregy éjszaka mesés világába. Ma már 65 szobával, 11 exkluzív modern tematikára épülő lakosztállyal és 1400m2 területű, kültéri és beltéri wellness oázissal rendelkezik. A szobák mind egytől-egyig egyedi afrikai elemekkel díszítitek. A wellnessben pedig a hammam kezeléstől elkezdve a pezsgőfürdőn át, az aquabárral ellátott kültéri medencéig szinte minden megtalálható, ami a egy különleges kikapcsolódáshoz elengedhetetlen. A hely családos vendégek számára is kiváló, hiszen a tartalmas és izgalmas programokból bőven van választék, de alkalmas egy kis világ előtti elvonulásra is.

További részletek itt. 

 

shiraz.jpg

 

Hotel Residence Ózon****superior Conference & Wellness

A Hotel Residence Ózon****superior Conference & Wellness Hotel Budapesttől csupán 80 km-re a Kékes lábánál Mátraházán, 710 méterre a tengerszint felett várja kedves vendégeit. A szálloda varázslatos hegyvidéki környezetben, egy 3,2 hektáros ősfás erdei szabadidőpark ölelésében helyezkedik el. Az impozáns épület majd minden szegletéből egyedülálló kékesi panoráma nyújt felejthetetlen élményt.

További részletek itt. 

 

ozon_day4_kopter-12.jpg

 

November 1-én nem lesz adás, de egy héttel később már az alföldön folytatódik a verseny

 

Novemberben az alföldi régió legjobb hat szállodájával folytatódik a Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás. November 8-án a Mórahalomon található Elixír Medical Wellness Hotel***superior és a debreceni Aquaticum Termal & Wellness Hotel**** mutatkozik be újból.

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

 

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén AZ ÉV HOTELE ezúttal egy „Best of ’10” évaddal jelentkezik, amiben a 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. A közönségszavazás első hónapjában a balatoni régió mutatkozik be. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe. A szállodákra érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.

 

azevhotele_bestof_dij.png

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybeszálló szállodákat. Az új évadban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

HA ŐSZ, AKKOR KIRÁNDULÁS

Az ősznek két arca van. Sokan nem kedvelik ezt az évszakot, mert – ahogy láthattuk az elmúlt hetekben – sok csapadékkal járhat, de ha kisüt a nap, a legjobb időszak egy kiránduláshoz. Ilyenkor a fák a szivárvány minden színében pompáznak, ami sokkal izgalmasabbá teszi a túrákat.

 

Az emberekben ősi igény, hogy a természetet járjuk, megismerjük, felfedezzük. Még ha a mai modern világban erre ritkán jut időnk, és sokszor el is nyomjuk magunkban ezt az érzést. Pedig a sok modern eszköz éppen ahhoz segít minket, hogy élménydúsabb, könnyebb, kényelmesebb legyen egy kirándulás vagy városnézés.  A természetben való létezés pedig nem csak ősi igényeinket elégíti ki, hanem egészségügyi, mentális állapotunkon is javítani tud. Most adunk nektek pár tippet, hogy mire van szükségetek, ha fel akarjátok fedezni az országot.

 

A megfelelő túrafelszerelés

Fontos, hogy mielőtt elindultok egy túrára, fel is készüljetek. Első fontos kellék egy túrabakancs, ami nem árt, ha vízhatlan. Ha még szép időben is indultok el kirándulni, lehet, hogy az erőben sok helyen még saras lesz a talaj. Fontos a jó zokni is. Sokan a pamutra esküdnek, de ma már vannak speciális, erre készített lábbelik is, amik nem szívják magukba az izzadságot, hanem elvezetik a cipő belsejében. Víz nélkül el se induljatok! A nagyobb igénybevételnél fontos a megfelelő hidratáció. És persze az elengedhetetlen a hátizsák, elemlámpa és pár szelet csoki, vagy banán, hogy legyen energiátok is végigcsinálni a túrát.

 

Pattanjatok bringára

A kirándulások egyik legkedveltebb formája a biciklizés. Fiatalok, idősek, sportolók vagy hobbi kerékpárosok is szívesen használják. Gyorsan és könnyebben el lehet jutni távolabbi helyekre, több látnivalót tudunk így megnézni egy utazás alatt. Ám kétségtelen, hogy egy hegyen, dombos tájakon, emelkedőkön, lankákon nem olyan könnyű biciklizni sem. Erre tökéletes megoldás a ma már világszerte elterjedt elektromos bicikli. Egy kis motor segítségével, kevesebb energia befektetéssel, kevésbé fárasztó egy túra, még akkor is, ha komoly szintkülönbséget és távolságot teszünk meg.

 

Suhanó városnézés

Egy kis egyensúlyozás kérdése és egy segway segítségével ma már sokkal rövidebb idő alatt körbe tudunk járni egy várost, települést. Az egésznapos fárasztó gyalogolást fel tudjuk váltani önjáró, kétkerekű kis járművek. Alig foglalnak helyet, bár annyi ügyességre szükség van részünkről, hogy képesek legyünk egyensúlyozni vele. Természetesen megfelelő terepviszonyok szükségesek a működésükhöz. Tehát városi környezeten kívül, leginkább kiépített bicikliúton vagy parkokban használhatóak.

 

Az utóbbi eszközzel fedezte fel a környéket AZ ÉV HOTELE múlt heti adásának egyik tesztelő párosa, Petra és édesanyja. Ágnes, lányának születésnapja alkalmából egy wellness hétvégét ajándékozott, amiben nem csak a pihenésre volt idejük, hanem egy-egy segway-el fel is fedezték Egerszalókot.

agenes_petra_segway.png

 

Természetesen a városnézés után jól esett nekik a pihenés és lazítás, amire a szálláshelyükön, AZ ÉV HOTELE tavalyi évadának győztes szállodájában, a Mesés Shiraz Hotelben volt lehetőségük.

 

agenes_petra_shiraz.png

 

Mesés Shiraz Hotel

A közel-keleti hangulatot idéző és azon tematikára épült szálloda a Gyógyvizek völgyében, Egertől csupán 5 km-re, Egerszalókon található. A hotel bensőséges, meghitt hangulatot áraszt, mely 15 éve csábítja vendégeit az ezeregy éjszaka mesés világába. Ma már 65 szobával, 11 exkluzív modern tematikára épülő lakosztállyal és 1400m2 területű, kültéri és beltéri wellness oázissal rendelkezik. A szobák mind egytől-egyig egyedi afrikai elemekkel díszítitek. A wellnessben pedig a hammam kezeléstől elkezdve a pezsgőfürdőn át, az aquabárral ellátott kültéri medencéig szinte minden megtalálható, ami a egy különleges kikapcsolódáshoz elengedhetetlen. A hely családos vendégek számára is kiváló, hiszen a tartalmas és izgalmas programokból bőven van választék, de alkalmas egy kis világ előtti elvonulásra is.

További részletek itt. 

 

shiraz.jpg

 

 

Persze a kirándulásnak nem a legklasszikusabb formája a segway-ezés, ennek nincs olyan sportértéke, mintha túrabakancsot húznánk és megmásznánk a Mátrát. Viszont pontosan ez történt AZ ÉV HOTELE múlt heti adásának második felében. A hoteltesztelők, Nóra és András meglátogatták Magyarország legmagasabb pontját, kékestetői kilátót.

 

nora_andras_kirandulas.png

 

Túrájuk után, meleg vacsora várta őket szálláshelyükön, AZ ÉV HOTELE 2017, északkelet-magyarországi régiójának győztes szállodájában, a mátraházi Hotel Residence Ózon****superior Conference & Wellness szállodában.

 

nora_andras_vacsora.png

 

Hotel Residence Ózon****superior Conference & Wellness

A Hotel Residence Ózon****superior Conference & Wellness Hotel Budapesttől csupán 80 km-re a Kékes lábánál Mátraházán, 710 méterre a tengerszint felett várja kedves vendégeit. A szálloda varázslatos hegyvidéki környezetben, egy 3,2 hektáros ősfás erdei szabadidőpark ölelésében helyezkedik el. Az impozáns épület majd minden szegletéből egyedülálló kékesi panoráma nyújt felejthetetlen élményt.

További részletek itt.  

 

ozon_day4_kopter-12_1.jpg

 

Szavazz kedvencedre és nyerj!

A www.facebook.com/azevhotele oldalon vasárnapig szavazhatsz a műsorban bemutatott szállodák valamelyikére. Aki szavaz, az nyerhet egy wellness hétvégét abba a szállodába, ahová voksát leadta. Minden héten érdemes ezt megtenni, mert így nagyobb az esélyed a havi főnyereményekre, vagy akár Te lehetsz az a szerencsés, aki eltölthet egy egész hetet A Best of AZ ÉV HOTELE nyertes szállodájában.

 

Ezen a héten is folytatódik a verseny

AZ ÉV HOTELE című műsorban múlt vasárnap a nézők a két utolsó északkelet-magyarországi szállodát láthatták. Ezért a hét utolsó napján, vasárnap 12:30-kor az egy összefoglaló epizódot láthattok az RTL Klubon arról a hat szállodáról, amelyek elindultak a Best of AZ ÉV HOTELE címért ebből a régióból. Az adásban újra megnézhetitek a szeptemberi indulókat, így könnyebb lesz a döntés, hogy melyik szálloda méltó a régió legjobbja címre.

 

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén AZ ÉV HOTELE ezúttal egy „Best of ’10” évaddal jelentkezik, amiben a 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. A közönségszavazás első hónapjában a balatoni régió mutatkozik be. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe. A szállodákra érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.

 

azevhotele_bestof_dij.png

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybeszálló szállodákat. Az új évadban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

 

Egy siófoki szálloda lett a Balaton legjobb hotele

Vasárnap lezárult a verseny Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás első régiójában, a Balatonon. A verseny az egész múlt héten izgalmas és szoros volt, főleg az első és második helyért.

 

Végül a Ti voksaitok alapján a 2010-es évek legjobb balatoni szállodája, Ce Plaza Hotel**** lett. Ez a döntőbe kerülő szálloda a szavazók 27%-nak nyerte el a bizalmát, így már biztosan ott lesz a díjátadó gálán, ahol a másik 13 döntős szállodával küzd majd meg a Best of AZ ÉV HOTELE címért.

ce_plaza_1.jpg

 

Az első helyért szoros volt a verseny, hiszen a második helyet megszerző szálloda mindösszesen 2%-al maradt le az régió legjobbja címről. Ez a hotel nem más, mint a szavatok 25%-át megszerző balatonfüredi Hotel Füred**** Spa & Conference. Az erre a szállodára voksolók sem lehetnek szomorúak, hiszen az új szabályok értelmében a régiók második helyezettjei is bejutnak az évad végi fináléba, ahol lehetőségük nyílik harcba szállni a Best of AZ ÉV HOTELE címért és annak díjáért. A balatoni régió bronzérmese pedig a Zamárdiban található Hotel Wellamarin****  lett, amelyre a nézők 18%-a voksolt.

 

2020-ban egy szuperdöntővel készülnek a műsor készítői

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye AZ ÉV HOTELE ezúttal a „Best of ’10” évaddal jelentkezik. A 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. Októberben az Északkelet-Magyarországi régió mutatkozik be. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe.

 

A balatoni régió legjobbja már megvan, de az Északkelet-Magyarországon még csak most indul a verseny.

Októberben az északkelet-magyarországi régióban folytatódik a Best of AZ ÉV HOTELE verseny, ahol további 6 szálloda harcol majd a döntőbe jutásért. Múlt vasárnap ebből a 6 szállodából már kettőt láthattatok is az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTEL című műsorban. Az adás első felében Dia és Bálint történetét ismerhettétek meg, akik az esküvőjükhöz kerestek megfelelő helyszínt a 2017-es évad győztes szállodájában, a felsőtárkányi Varázslatos Bambara Hotelben.

 

szereplok_bamabara.png

 

 

Varázslatos Bambara Hotel

A szálloda a Bükk kapujában, Eger mellett, Felsőtárkányban az erdőben helyezkedik el. Autentikus afrikai építészeti adottságai és ételei egyedi jelleget kölcsönöznek a hotelnek. A Bambara Spa pedig egy dogon törzsi faluba kalauzolja el vendégeit, ahol a beltéri és kültéri élmény- és gyerekmedencék mellett az országban egyedülálló só rőzse- és afrikai herbárium-kunyhót, só-permetes gőzkabint, uszadék-fából épült szaunát, meditációs lélek oázist és egy misztikus barlangfürdőt használhatnak a szálloda lakói. A szállodát körülvevő erdő vadregényes attrakciót rejt, hiszen a Bükki Rejtélyparkban olyan látványos attrakciók kerültek kialakításra, amelyek különleges élményt nyújtanak a látogatók számára. A hotelben található Mali konferenciaközpont pedig rendezvények helyszíne lehet.

További információ itt. 

 

bambara_ftp.jpg

 

Az adás második felében két barátnő, Bea és Anikó közös, csajos hétvégéjét láthattátok. A pihenéssel és egy kis munkával töltött napjukat a Miskolc-Lillafüreden található Hunguest Hotel Palotában töltötték.

 

szereplok_palota.jpg

 

Hunguest Hotel Palota

A hotel Magyarország egyik legszebb klimatikus üdülőhelyén, a Miskolctól 10 km-re található Lillafüreden, a Bükk-hegység keleti részén egy festői völgyben helyezkedik el. Az egykori Palotaszálló 1925 és 1929 között épült Lux Kálmán tervei alapján neoreneszánsz stílusban. A hatalmas változásokon átment szálloda egycsillagos minősítése időközben négycsillagossá vált. A maga nemében párját ritkító szálloda teraszáról egyedülálló kilátás nyílik a Hámori-tóra és a Szinva patak völgyére, sőt, ha jól fülelsz, innen még a patak vízesésének moraja is jól hallható. Akik szeretik a természetet, a csendet és a nyugalmat, itt megtalálják!  A szálloda az idők folyamán sokat bővült és fejlődött, legutóbb a wellness részleg ment át nagy változásokon, területét és szolgáltatásainak számát is bővítették.

További információk itt. 

 

palota_ftp.jpg

 

Szavazz és nyerj wellness hétvégét minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE hivatalos oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szállodák valamelyikére most vasárnapig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy ajándék wellness hétvégét abba a szállodába, ahová szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az év végi főnyereményt, azaz egy teljes hetet AZ ÉV HOTELE nyertes szállodájában.

 

Vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE „Best of ’10” évada.

Az ÉV HOTELE című műsor „Best of ’10” évadának következő adását most vasárnap 11:40-kor nézhetik meg az RTL Klub-on. Az Északkelet-Magyarországi régió következő két versenyzőjét, a mátraszentimrei Hotel Narád & Park szállodát, valamint az egerszalóki Villa Cuvée-t láthatjátok.

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén AZ ÉV HOTELE ezúttal egy „Best of ’10” évaddal jelentkezik, amiben a 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe. A szállodákra érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.

 

azevhotele_bestof_dij.png 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybeszálló szállodákat. Az új évadban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

 

 

 

MÉG SZAVAZHATTOK A LEGJOBB BALATONI HOTELRE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás „Best of ’10” évad első régiós versenye most vasárnap délben véget ér. Addig viszont – mind minden éveben – nyitott a verseny az utolsó pillantig.

 

A 2010-es évek legjobb balatoni szálláshelyei most újra versenybe szálltak. Az elmúlt négy héten látott 6 balatoni szálloda közül még egyre ezen a héten szavazhathatsz a műsor hivatalos oldalán.

 

Hunguest Hotel Pelion

A szálloda Tapolca központjában, egy négyhektáros parkban áll. A város páratlan hangulatát egykori vulkánok, borszőlőhegyek, gazdag természeti, kulturális programlehetőségek és a város közepén található malomtó adják. A hotel a tapolcai gyógybarlang felett helyezkedik el, melyhez a szállodából közvetlenül fedett folyosón juthatnak el a vendégek. A Hotel Pelion különlegessége, hogy a saját termálvízkút adja a medencék vizét. A wellness szolgáltatások mellett, gyógykezeléseket is igénybe vehetnek a vendégek és gyerekfoglalkozások, játszóház is várja a kisgyerekes családokat.

További információ itt.

dsc_0392_pelion_2015.JPG

Hotel Silverine Lake Resort****superior

A négycsillagos superior szálloda Balatonfüred központi részén, közvetlenül a Balaton-parton fekszik. Elhelyezkedése és tájolása miatt szinte mindenhonnan csodás panorámával rendelkezik. A szálláshely wellness-részlegében kinti és benti medencék egyaránt várnak a pihenni, feltöltődni vágyó vendégekre, ezeken kívül szaunákat, sókamrát és masszázskezeléseket is ki lehet próbálni. A szálloda étterme a hazai és nemzetközi gasztronómia remekeit kínálja. Konferenciatermei mellett számtalan külső programot is kínál a szálláshely, amely saját kikötővel rendelkezik, így ideális a vitorlázás kedvelőinek.

További részletek itt. 

legifoto_1.jpg

CE Plaza Hotel ****

A négycsillagos wellness-szálloda az autópályáról bevezető út közelében fekszik, nem messze siófok főtértől és a Víztoronytól. Az létesítmény családbarát, konferencia- és wellness-hotel, amely az országban egyedülálló méretű gyerekjátszószobával és ugrálóvárral rendelkezik. A wellness-részlegen 200m2-es élménymedence pezsgőfürdővel, frissítő zuhanykülönlegességek, üdítő finn-, bio- és infraszaunák, gőzkabin, valamint masszázs segíti az ellazulást. A szálloda étterme elsősorban a regionális ételekre helyezi a hangsúlyt, a gyermekeknek külön menüválasztékkal és gyermekasztallal készülnek.

További részletek itt. 

ce_plaza_1.jpg

Hotel Wellamarin****

A szálloda a Balaton déli partján, az egyik legkedveltebb üdülőváros, Zamárdi három kilométeres szabadstrandján, közvetlenül a tó partján helyezkedik el. A hotel ablakaiból az északi part és a Tihanyi- félsziget, valamint a bencés apátság is teljesen kirajzolódik, páratlan panorámával. A négycsillagos wellness szálloda épülete és belső terei a Feng shui elve szerint kerültek berendezésre. Az ősi keleti bölcsesség évszázados tudománya szerint egyes elemek, mint a föld, a fém a víz a fa és a tűz jótékony hatást gyakorolnak az emberi szervezetre, melyek eredményeként a szálloda belső terében a vendégek a nyugalmat és a harmóniát tapasztalhatják meg. A wellness szálloda gyerek-, és környezetbarát, a hotelbe érkezőknek szelektív hulladékgyűjtésre is van lehetősége. A tágas wellness részleghez, szauna, jégbarlang, masszázskezelések és fedett medence is tartozik. Az autóval érkező vendégek, egy zárt sorompós parkolóban egész nyaralásuk alatt biztonságban tudhatják majd gépkocsijukat. S, ha szereted a finom házi péksüteményeket, lekvárokat, mézeket akkor ne felejtsd el őket megkóstolni reggel.

További részletek itt. 

wellamarin_1.jpg

Hotel Füred**** Spa & Conference 

A 2016-ban nyílt elegáns hotel a Balaton északi partjának egyik legkedveltebb városában, Balatonfüreden, közvetlenül a tóparton fekszik. A szálloda a legmodernebb technikai eszközökkel kialakított konferencia termeinek köszönhetően tökéletes helyszíne lehet céges rendezvényeknek, esküvőknek vagy családi eseményeknek. Ugyanakkor a különleges szórakozást kedvelők is jól fogják itt érezni magukat. Bowling club, spa és élmény részleg, Balatonra néző kültéri és beltéri medencék, saját, füves strand, szauna és gőzfürdő park áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda éttermében reggel, délben is este is lehet étkezni, ahol nemcsak bőséges és finom, de egészséges ételek is megtalálhatóak, pl. liszt-, és cukormentes sütemények. A hatalmas, több emeletes hotel egyik legnagyobb szenzációja a kilátás, egyes szobákból láthatjuk a tihanyi apátságot is, sőt minél magasabban vagyunk, annál jobban belátjuk a balatonfüredi öbölt, melynek látványa magával ragadó élményt nyújt. De bárki a szálloda teraszán egy csésze kávé mellett is megcsodálhatja hazánk egyik legszebb tavát, az élmény hasonló lesz.

További részletek itt. 

fured_1.jpg

Hotel Azúr****

Siófok központjában, közvetlenül a vízparton, 4 hektáros területen található. Csodálatos, ősfás parkja a nyári hónapokban igazán kellemessé teszi a szabadban tartózkodást, télen pedig fantasztikus látványt nyújt a hatalmas, behavazott fák látványa. A Hotel Azúr **** 222 kényelmes, erkélyes szobával, 3500 m2 alapterületű wellness központtal, saját stranddal és számos gyerekbarát szolgáltatással áll egész évben egyéni és üzleti utazóink rendelkezésére. Szállodánk nagy hangsúlyt fektet a gyermekes családok igényeinek maximális kiszolgálására. A test- és a lélek megújulásáról a Hotel Azúr Wellness Központ gondoskodik. Relaxáló és frissítő wellness programjaink célja, hogy vendégeink a néhány napos itt-tartózkodásuk alatt tökéletesen elfeledjék a felgyorsult életvitel és a hétköznapi stressz negatív hatásait. A Hotel Azúr Wellness Központ fürdőcentruma közel 1000 m2 vízfelületével kitűnő lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra, a megújulásra és a pihenésre. Külső- és belső élménymedencék (külső élménymedencék májustól szeptemberig), pezsgőfürdő és két gyermekmedence szolgálja a fürdőzést, amelyet finn szauna, gőzfürdő, illatkamra, sókamra és Kneipp-taposó tesz még élvezetesebbé.

További részletek itt. 

1_7.png

 

Vasárnap már az Északkelet-Magyarországon folytatódik a verseny

 

Októberben az Északkelet-Magyarországi régió legjobb hat szállodájával folytatódik AZ ÉV HOTELE „Best of ’10” évad. Jövő vasárnap elsőként a régió két gyönyörű településére, Felsőtárkányra, és Lillafüredre kalauzolja a nézőket a műsor. Megismerhetik majd Diát és Bálintot, akik egy romantikus napot töltöttek a Varázslatos Bambara Hotelben. Az adás második felében pedig Bea és Anikó csajos hétvégéjét láthatjuk a Hunguest Hotel Palotában. Ismerjétek meg a régió legjobb szállodáit, kövessétek a műsort az RTL-klubon vasárnap 12:20-kor.

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

 

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén AZ ÉV HOTELE ezúttal egy „Best of ’10” évaddal jelentkezik, amiben a 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. A közönségszavazás első hónapjában a balatoni régió mutatkozik be. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe. A szállodákra érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.

 

azevhotele_bestof_dij.png 

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybeszálló szállodákat. Az új évadban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

ÍGY ROMANTIKÁZZ EGY HOTEL HÁLÓSZOBÁJÁBAN

Biztos megesett már veletek, hogy egy nyaralás, vagy egy hosszúhétvége alatt ki sem akartatok lépni a szállodai szobából. Ha nem, itt van pár tipp, ami hasznos lehet egy utazás során.

 

Jacuzziz a szobában

Van úgy, hogy arra van szükségünk, hogy elmeneküljünk a nyüzsgés elől és csak a párunkkal töltsünk néhány tökéletes napot. Ehhez persze nem árt, ha a szobánkban van néhány szolgáltatás, ami biztosítja a kényelmes pihenést. A wellnessről akkor sem kell lemondanunk, ha nincs kedvünk több tucat ismeretlennel együtt fürdőzni, hiszen vannak olyan hotelszobák, ahol saját jacuzzit tudunk használni.

 

Élvezd a Pihe-puha ágy kényelmét

Ha úgy tervezzük, hogy a szobában szeretnénk több időt tölteni, akkor fontos szempont, hogy a lehető legkényelmesebb szállodai ágy álljon rendelkezésünkre. A matrac puhasága mellett, a párnák, és a fedőmatrac is hozzájárul a kényelmünkhöz. És persze a takarók vastagsága, mérete, a huzatok minősége is sokat tud dobni egy hangulatos, romantikus hétvégén.

 

Lepd meg szerelmed

Egy kedves, apró meglepetés, egy figyelmes kis ajándék igazi csúcspontja lehet egy romantikus hétvégének. Elég csak egy pici édesség, vagy egy szerelmes vers, esetleg egy régi közös emlék felidézése. Mindkét fél szívesen veszi, ha a másik gondol rá, érzi, hogy fontos neki. Akár egy nyaralás alatt is van alkalom ilyen kis meglepetésekre. Lehet előre eltervezve időben, még otthon készülni egy kis ajándékkal, de akár egy spontán meglepetés is nagy örömet okozhat a másik félnek.

 

Meglepetésre és romantikus fürdőzésre volt példa AZ ÉV HOTELE múlt heti adásában, melynek első felében Rita, Balázs és három gyermekük családi nyaralást láthatták a balatonfüredi Hotel Füred****Spa & Conference szállodában.

 

fured_szereplok1.png

 

Hotel Füred**** Spa & Conference 

A 2016-ban nyílt elegáns hotel a Balaton északi partjának egyik legkedveltebb városában, Balatonfüreden, közvetlenül a tóparton fekszik. A szálloda a legmodernebb technikai eszközökkel kialakított konferencia termeinek köszönhetően tökéletes helyszíne lehet céges rendezvényeknek, esküvőknek vagy családi eseményeknek. Ugyanakkor a különleges szórakozást kedvelők is jól fogják itt érezni magukat. Bowling club, spa és élmény részleg, Balatonra néző kültéri és beltéri medencék, saját, füves strand, szauna és gőzfürdő park áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda éttermében reggel, délben is este is lehet étkezni, ahol nemcsak bőséges és finom, de egészséges ételek is megtalálhatóak, pl. liszt-, és cukormentes sütemények. A hatalmas, több emeletes hotel egyik legnagyobb szenzációja a kilátás, egyes szobákból láthatjuk a tihanyi apátságot is, sőt minél magasabban vagyunk, annál jobban belátjuk a balatonfüredi öbölt, melynek látványa magával ragadó élményt nyújt. De bárki a szálloda teraszán egy csésze kávé mellett is megcsodálhatja hazánk egyik legszebb tavát, az élmény hasonló lesz.

További részletek itt.

 fured_1.jpg

 

Az adás második felében Vivien és Dávid ünnepelték kapcsolatuk első évfordulóját. A romantikus hétvége helyszíne a siófoki Hotel Azúr**** volt, ahol a szerelmesek mindent megtettek, hogy emlékezetes legyen a nyaralásuk.

 

azur_szereplok1.png

 

Hotel Azúr****

Siófok központjában, közvetlenül a vízparton, 4 hektáros területen található. Csodálatos, ősfás parkja a nyári hónapokban igazán kellemessé teszi a szabadban tartózkodást, télen pedig fantasztikus látványt nyújt a hatalmas, behavazott fák látványa. A Hotel Azúr **** 222 kényelmes, erkélyes szobával, 3500 m2 alapterületű wellness központtal, saját stranddal és számos gyerekbarát szolgáltatással áll egész évben egyéni és üzleti utazóink rendelkezésére. Szállodánk nagy hangsúlyt fektet a gyermekes családok igényeinek maximális kiszolgálására. A test- és a lélek megújulásáról a Hotel Azúr Wellness Központ gondoskodik. Relaxáló és frissítő wellness programjaink célja, hogy vendégeink a néhány napos itt-tartózkodásuk alatt tökéletesen elfeledjék a felgyorsult életvitel és a hétköznapi stressz negatív hatásait. A Hotel Azúr Wellness Központ fürdőcentruma közel 1000 m2 vízfelületével kitűnő lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra, a megújulásra és a pihenésre.

Külső- és belső élménymedencék (külső élménymedencék májustól szeptemberig), pezsgőfürdő és két gyermekmedence szolgálja a fürdőzést, amelyet finn szauna, gőzfürdő, illatkamra, sókamra és Kneipp-taposó tesz még élvezetesebbé.

További részletek itt. 

 

1_7.png

 

Szavazz és nyerj wellness hétvégét minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE hivatalos oldalán  adhatod le, az adásban bemutatott szállodák valamelyikére most vasárnap délig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy ajándék wellness hétvégét abba a szállodába ahová szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az év végi főnyereményt, azaz egy teljes hetet AZ ÉV HOTELE nyertes szállodájában.

 

Vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE „Best of ’10” évada. A balatoni régió másik két versenyben lévő szállodája mutatkozik majd be.

Az ÉV HOTELE című műsor „Best of ’10” évadának következő adását most vasárnap 11:40-kor nézhetik meg az RTL Klubon, amiben balatoni régió összes szállodája feltűnik és ezek közük egyre még szavazhatsz.

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén AZ ÉV HOTELE ezúttal egy „Best of ’10” évaddal jelentkezik, amiben a 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. A közönségszavazás első hónapjában a balatoni régió mutatkozik be. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe. A szállodákra érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán  lehet leadni.

 

azevhotele_bestof_dij.png

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybeszálló szállodákat. Az új évadban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

 

3 hasznos vacsoratipp utazóknak

A gasztronómia, a közös étkezés sarkalatos pontja egy nyaralásnak. Ilyenkor több ideje van a családoknak, pároknak, hogy figyelmet fordítsanak arra, hogy hol és mit esznek. A baráti társaságok keresik az izgalmas, új helyeket és persze ilyenkor gyerekek is több finomságot kóstolhatnak, mint a hétköznapokban.

Romantikus vacsora

Pároknak egy hosszú hétvégén, vagy egy nyári pihenés alkalmával is fontos, hogy romantikus pillanatokat töltsenek együtt. Erre egy meghitt vacsora kiválóan alkalmas lehet. Egy szép étteremben, elegáns szállodában, egy diszkrét kiszolgálás mellett úgy érezheti magát a pár, hogy minden adott ahhoz, hogy egymásra hangolódjanak. Persze egy közös főzés, egy vidéki kisházban, egy kerti grillezés kettesben szintén romantikus élmény lehet.

Vacsora gyerekkel

Sok családi nyaraláson okoz feszült pillanatokat a közös étkezés. Főleg a vacsora, amikor a gyerekek már fáradtabbak, türelmetlenek. Érdemes előre kitalálni, ki, mit szeretne enni. Érdemes időben elkezdeni a vacsorát. A szülők dolgát nagyban megkönnyíti, ha olyan éttermet, szállodát választanak, ahol van gyereksarok, játszóház. De ha a nyaralóban készül a vacsora, meg lehet próbálni a gyerekeket bevonni a főzésbe. Szívesebben fognak enni is, és talán elkerülhető az esti hisztizés is.

Piknik

A filmekből jól ismert, hangulatos piknikezés az egyik legegyszerűbb formája, hogy kötetlenül, lazán közösen együnk egy jót. Néhány pokróc, egyszerű, becsomagolt ételek és máris készen állunk, hogy a természetben falatozzunk. Gyerekekkel is szuper program, de kettesben vagy baráti társasággal is emlékezetes pontja lesz a nyaralásnak.

A piknikre, a családi és a romantikus vacsorára is láthattak példát AZ ÉV HOTELE legutóbbi adásában. A hotelek tesztelői a Balaton déli partján fedezték fel ezeket a gasztronómiai programokat. A múlt hét vasárnap látott adás első felében Tünde, Ernő és a gyerekek története folytatódott. Egy igazi, élményekben gazdag, családi nyaralás helyszíne volt számukra a siófoki CE Pláza Hotel.

ce_palaza_szereplok.jpg

CE Plaza Hotel ****

A négycsillagos wellness-szálloda az autópályáról bevezető út közelében fekszik, nem messze siófok főtértől és a Víztoronytól. Az létesítmény családbarát, konferencia- és wellness-hotel, amely az országban egyedülálló méretű gyerekjátszószobával és ugrálóvárral rendelkezik. A wellness-részlegen 200m2-es élménymedence pezsgőfürdővel, frissítő zuhanykülönlegességek, üdítő finn-, bio- és infraszaunák, gőzkabin, valamint masszázs segíti az ellazulást. A szálloda étterme elsősorban a regionális ételekre helyezi a hangsúlyt, a gyermekeknek külön menüválasztékkal és gyermekasztallal készülnek.

További részletek itt. 

 

ce_plaza_1.jpg

 

Az adás második felében ismerhették meg Eszter és Tamást, akik tíz éve alkotnak egy párt, de a gyereknevelés és a munka miatt kicsit eltávolodtak egymástól. A Zamárdiban található Hotel Wellamarin remek helyszín volt számukra, hogy újra felfedezzék egymást és a szerelmüket, melyhez egyik választott programjuk a korábban említett piknikezés volt a Balaton partján.

 

wellamarin_szereplok.jpg

 

Hotel Wellamarin****

A szálloda a Balaton déli partján, az egyik legkedveltebb üdülőváros, Zamárdi három kilométeres szabadstrandján, közvetlenül a tó partján helyezkedik el. A hotel ablakaiból az északi part és a Tihanyi- félsziget, valamint a bencés apátság is teljesen kirajzolódik, páratlan panorámával. A négycsillagos wellness szálloda épülete és belső terei a Feng shui elve szerint kerültek berendezésre. Az ősi keleti bölcsesség évszázados tudománya szerint egyes elemek, mint a föld, a fém a víz a fa és a tűz jótékony hatást gyakorolnak az emberi szervezetre, melyek eredményeként a szálloda belső terében a vendégek a nyugalmat és a harmóniát tapasztalhatják meg. A wellness szálloda gyerek-, és környezetbarát, a hotelbe érkezőknek szelektív hulladékgyűjtésre is van lehetősége. A tágas wellness részleghez, szauna, jégbarlang, masszázskezelések és fedett medence is tartozik. Az autóval érkező vendégek, egy zárt sorompós parkolóban egész nyaralásuk alatt biztonságban tudhatják majd gépkocsijukat. S, ha szereted a finom házi péksüteményeket, lekvárokat, mézeket akkor ne felejtsd el őket megkóstolni reggel.

További részletek itt.  

wellamarin_1.jpg

 

Szavazz és nyerj wellness hétvégét minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE hivatalos oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szállodák valamelyikére most vasárnap délig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy ajándék wellness hétvégét abba a szállodába ahová szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az év végi főnyereményt, azaz egy teljes hetet AZ ÉV HOTELE nyertes szállodájában.

Vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE „Best of ’10” évada. A balatoni régió másik két versenyben lévő szállodája mutatkozik majd be.

Az ÉV HOTELE című műsor „Best of ’10” évadának következő adását most vasárnap 11:30-kor nézhetik meg az RTL Klubon, amiben balatoni régió további két versenyben lévő hotelét láthatják majd. Ezek a balatonfüredi Hotel Füred­­­**** Spa & Conference  és a siófoki Hotel Azúr­­­­**** .

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén AZ ÉV HOTELE ezúttal egy „Best of ’10” évaddal jelentkezik, amiben a 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. A közönségszavazás első hónapjában a balatoni régió mutatkozik be. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe. A szállodákra érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.

 

azevhotele_bestof_dij.png

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybeszálló szállodákat. Az új évadban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

SZÍVESEN UTAZIK SZABAIDEJÉBEN AZ ÉV HOTELE ÚJ MŰSORVEZETŐJE

Vasárnap negyedszer is elindul AZ ÉV HOTELE Közönségszavazáshoz tartozó televíziós műsor, melynek új háziasszonya Kecsmár Alexandra. A fiatal műsorvezetőnő aktívan tölti a szabadidejét, ha utazásról van szó.

Nem szeret egyhelyben ülni, folyamatosan keresi az izgalmas programokat, az ismeretlen tájakat Kecsmár Alexandra, AZ ÉV HOTELE új műsorvezetője. Ha elmegy nyaralni, éppúgy érdekli egy különleges kiállítás, mint a környék természeti szépsége.

„Szeretek nagy társasággal utazni. De a wellness-ben nem sokat pihenek általában. Érdekelnek a helyi finomságok, felfedezem a múzeumokat is egy utazás során, de néha csak sétálok, kirándulok a természetben. „

kecsmar_alexandra_06.jpg

Alexandra az RTL Klub Fókusz című műsorának riportere. Szereti az utazást, a turizmust, az érdekes történeteket, a különleges embereket. Élvezi, hogy átadhatja a nézőknek azt a hangulatot, amit a forgatások alkalmával átélt.

„Remélem, sikerül a nézőknek átadni, hogy hazánk megismerése, mennyire izgalmas dolog. Szeretném megmutatni, hogy milyen szép tájak, különleges helyek vannak Magyarországon. Bár budapesti vagyok, de nagyon fontosnak tartom, hogy megismerjük az ország különböző régióit, gyönyörű településeit. „

AZ ÉV HOTELE idén egy nagyon különleges évaddal készül a nézőknek, hiszen a 2010-es évek legjobb szállodái fognak egymás ellen megküzdeni egy szuperdöntőben. Az elmúlt három év legjobb szálláshelyei lesznek láthatóak újra, és közülük az egyik elnyeri a Best of AZ ÉV HOTELE címet és az ahhoz tartozó impozáns díjat.

azevhotele_bestof_dij.png

Az idei különkiadás szeptember 6-tól lesz látható heti rendszerességgel az RTL Klubon. Az első adás most vasárnap 11:40-kor veszi kezdetét, amiben a balatoni régió első két szálláshelye, a tapolcai 2017-es év régiós második helyezett Hungest Hotel Pelion  és a tavalyi évadban régiós  győztes, balatonfüredi Hotel Silverine Lake Resort****superior  lesz látható.

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hoteleit, amelyek a régiós második helyzetekkel együtt a döntőbe kerülnek és esélyük nyílik elnyerni A Best of AZ ÉV HOTELE címet. A szavazatokat a http://facebook.com/azevhotele oldalon lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye. AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban két-két pár, vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy-egy magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

 

 

 

ZSANNA HOTEL BLOGJA: Gála Story

Elérkezett a nap, amikor méltóképpen lezárhattuk AZ ÉV HOTELE harmadik évadát és feltehettük a pontot az i-re. Tudtuk mindnyájan, hogy lesz, és azt is, hogy ez most másmilyen, új és nehezebb, kiszámíthatatlanabb, spontánabb, de mindenképpen ünnep lesz mindnyájunk számára. A stábnak, mert kipróbálhat valamit, ami még nem volt, a vendégeknek, mert befutottak a célba, és izgalommal telve várhatják a végső katartikus pillanatot, amikor esetleg az ő nevük csendül fel.

zsanna_gala01_1.jpeg

Kora reggeli órákban érkeztünk mi, a stáb tagjai a Párisi Udvar Hotel Budapest szállodába, a gála helyszínére és mindenki a sűrű napirendi pontok mentén haladva azonnal tette a dolgát. Nekem volt ezen a ponton – még – a legkönnyebb feladatom. Sminkelni, fodrászolódni, szépülni. Na persze, tiszta ideg voltam végig, hogy jól sikerüljön a gála levezérlése a vendégekkel a kommunikáció, és bele ne süljek, zagyvaságot ne mondjak. Ahogy megláttam az embereket, én is „megembereltem” magam. Lenyugodtam, és azt éreztem, itt már baj nem történhet. Tudni kell rólam, hogy én ilyesmit még nem csináltam. Ilyen „félig élő” felvételt. Mert ugye, ha ott vannak nézők, akik a pillanatot ott helyben élik át velem, az élő előadás, akárhogy is nézzük, igaz Tv-műsorrá majd a vágószobában alakul. Gálaestet sem konferáltam még, nem tudtam milyen érzés lesz, pontosan mire kell igazán figyelni, és nem láttam kristálytisztán magam előtt, hogyan fog majd összeállni. Most már átéltem, és mondhatom: tetszik. Ha nem láttad az adást, bármikor visszanézheted az RTL Most!-on.

zsanna_gala02.jpg

A díjátadó előtt izgultam a vendégekért is. Nagy részükkel találkoztam és megismerkedtem a forgatások során. Volt, akivel igazán személyes beszélgetésbe kerültem, így nehéz volt nekem is, hiszen magam is szurkoltam. Elképzelem, micsoda érzék, erő és kitartás lakik ezekben az emberekben, akik szállodákat vezetnek, birtokolnak, sikerre visznek, célba érnek. Elképzelem, de felfogni nem tudom. Ez a világ, és ez a fajta élet az én világomtól távol van, soha el nem érem. Egy vékony üvegfalon át találkozhattam e sorsokkal. Hálás vagyok ezért a tapasztalatért az életnek.

zsanna_gala03.jpg

Aztán elérkezett a díjátadó ceremónia. Itt tényleg minden szem rám szegeződött, amikor  egymás után nyitottam ki a borítékokat, amikben a nyertesek nevei szerepeltek. Első helyen az egerszalóki Mesés Shiraz Hotel végzett. A gyönyörű fődíjat a szálloda egyik tulajdonosa, Dr. Szepesi Richárd vette át a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének általános alelnökétől, Baldauf Csabától.

drszepesi_01.jpg

A második helyezett a MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior lett. A helyezésért járó elismerést Schwindt-Kis Andrea, a Párisi Udvar Hotel Budapest hoteligazgatója adta át Várkonyi Gyula társtulajdonosnak. A bronzérmes pedig a Hotel Kapitány Wellness****superior szálloda lett. A színpadra Böjte Éva szállodaigazgató érkezett, aki a műsor producerétől, Serfőző Zsolttól vehette a harmadik helyezettnek járó díjat.

gala_csoportkep.jpg

Szóval ez volt AZ ÉV HOTELE harmadik évadának vége, a finálé összefoglalója. Ahogyan azt a műsor végén is említettem, most is megerősítem: 2020-ban is elindul AZ ÉV HOTELE verseny, méghozzá már április elején egy „Best of AZ ÉV HOTELE” évad lesz látható RTL Klub műsorán, amiben a 2010-es évek, vagyis a három évad legjobb szállodái küzdenek meg AZ ÉV HOTELE címért. Addig is kövessetek minket a Facebookon!

Információ a műsorról:

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, azaz a HÓNAP HOTELE végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

boritokep.png

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

süti beállítások módosítása