Az év hotele

Egy felsőtárkányi szálloda lett a Best of AZ ÉV HOTELE győztese

2022. március 31. - Az év hotele

Vasárnap véget ért AZ ÉV HOTELE döntője, amiből a Varázslatos Bambara Hotel került ki győztesen. A nyertes szálloda a voksok 24%-át szerezte meg a kéthetes szavazás során.

A Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás, Magyarország egyetlen televíziós hotelversenyének 4. évada tavaly szeptemberben startolt el. Ebben a szuperdöntőben a 2010-es évek legjobb 38 szállodája mérette meg magát. A verseny szabálya ebben a különleges évadban többek között abban is eltért az eddigiektől, hogy a 7 turisztikai régióból nem csak az elsők, hanem a második helyezettek is bejutottak az évad végi döntőbe. Erre a 14 szállodára 2 héten keresztül szavazhattak a nézők áprilisban.

A döntős szállodák régiókra lebontva:

Északkelet-Magyarország régió:

  • Varázslatos Bambara Hotel, Felsőtárkány
  • Mesés Shiraz Hotel, Egerszalók

Alföld régió:

  • Komló Hotel****, Gyula
  • Hotel Délibáb****, Hajdúszoboszló

Budapest környéke régió:

  • Hotel Silvanus****, Visegrád
  • Hotel Visegrád****, Visegrád

Észak-Dunántúl régió:

  • Hotel Kapitány Wellness****Superior, Sümeg
  • Caramell Premium Resort****Superior, Bük

Balaton régió:

  • CE Plaza Hotel****, Siófok
  • Hotel Füred**** Spa & Conference, Balatonfüred

Kis-Balaton és környéke régió:

  • Lotus Therme Hotel & Spa*****, Hévíz
  • MenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** Superior, Zalakaros

Dél-Dunántúl régió:

  • Puchner Birtok, Bikal
  • Donautica Étterem és Hotel****Superior, Fadd

A 2010-es évek legjobb szállodájának járó díjat Kecsmár Alexandra műsorvezető, adta át a Varázslatos Bambara Hotel egyik tulajdonosának, Dr. Kanata Awa-nak, aki a szálloda második díját vehette át idén, hiszen ez a hotel 2017-ben megnyerte AZ ÉV HOTELE első szériáját.

nevtelen.png

Varázslatos Bambara Hotel

A szálloda a Bükk kapujában, Eger mellett, Felsőtárkányban található, méghozzá az erdőben. Az épület Autentikus afrikai építészet jegyeit hordozza magán, amely egyedi jelleget kölcsönöznek a hotelnek. A családbarát szállodában található wellness részleg pedig egy dogon törzsi faluba kalauzolja el vendégeit, ahol a beltéri, kültéri, élmény-, és gyerekmedencék mellett az országban egyedülálló, különleges szolgáltatások találhatók, mint az afrikai herbárium-kunyhó, az uszadék-fából épült szauna, és a meditációs lélek oázis. A hotelben található Mali konferenciaközpont pedig rendezvények helyszíne lehet. A szállodát körülvevő erdő vadregényes programokat rejt, hiszen a Bükki Rejtélyparkban az oda látogatók a rengeteg programokon felül olyan állatokkal is találkozhatnak, mint a Törpe kenguru, vagy a Gyűrűsfarkú maki.

További információ itt. 

bambara_hotel_front_1.jpg

 

A verseny ezüstérmese AZ ÉV HOTEL 2019 győztes szállodája, az egerszalóki Mesés Shiraz Hotel lett, amely a nézők 16%-nak tetszett a legjobban. Az elismerésért járó díjat Dr. Szepesi Richárd társtulajdonos vette át. A harmadik helyért járó diíjat pedig Klenovszky Kitti kapta, aki a 2017-ben már ezüsérmet szerző hajdúszoboszlói Hotel Délibáb**** szállodát képviselte a díjátadón. Ez a szálloda a voksok 10%-át kapta a döntőben.

271128725_2076630195825270_5314774339840383389_n.jpg

 

Rengetegen szavaztak a legjobb szállodákra

Az idei szavazatszámok minden eddigi rekordokat megdöntöttek, hiszen közel 150 000 szavazatot adtak le a nézők.

A nézők 2022-ben sem maradnak szállodák nélkül

A műsorvezető, Kecsmár Alexandra a műsor végén bejelentette a folytatást, amire 2022-ben kerül sor, amikor újabb magyarországi szállodák szállnak ÁZ ÉV HOTELE címért, és a különleges díjért.

AZ ÉV HOTELE Közönségszavazásról:

AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatását élvező verseny, mely az Interakció Produkció szervezésében kerül megrendezésre évről évre. A közönségszavazás lehetővé teszi, hogy az utazók szavazzák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szállodáit, majd a döntőben a régiós nyertesek közül válasszák ki AZ ÉV HOTELE díj nyertesét. A 2020-21-ben futó sorozat, a Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás, ezúttal a 2010-es évek legjobbját keresi a korábbi évek során legtöbb szavazatot kapott szállodák közül.

azevhotele_bestof_dij.png

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére egy magyarországi hotelbe valamilyen céllal – a lánykéréstől a házassági évfordulóig – és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket. Az adásokat követően pedig a Facebookon szavazhatnak az utazók kedvenc szállodájukra.

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr9517794397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása