Az év hotele

MÉG SZAVAZHATTOK A LEGJOBB BALATONI HOTELRE!

2020. október 01. - Az év hotele

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás „Best of ’10” évad első régiós versenye most vasárnap délben véget ér. Addig viszont – mind minden éveben – nyitott a verseny az utolsó pillantig.

 

A 2010-es évek legjobb balatoni szálláshelyei most újra versenybe szálltak. Az elmúlt négy héten látott 6 balatoni szálloda közül még egyre ezen a héten szavazhathatsz a műsor hivatalos oldalán.

 

Hunguest Hotel Pelion

A szálloda Tapolca központjában, egy négyhektáros parkban áll. A város páratlan hangulatát egykori vulkánok, borszőlőhegyek, gazdag természeti, kulturális programlehetőségek és a város közepén található malomtó adják. A hotel a tapolcai gyógybarlang felett helyezkedik el, melyhez a szállodából közvetlenül fedett folyosón juthatnak el a vendégek. A Hotel Pelion különlegessége, hogy a saját termálvízkút adja a medencék vizét. A wellness szolgáltatások mellett, gyógykezeléseket is igénybe vehetnek a vendégek és gyerekfoglalkozások, játszóház is várja a kisgyerekes családokat.

További információ itt.

dsc_0392_pelion_2015.JPG

Hotel Silverine Lake Resort****superior

A négycsillagos superior szálloda Balatonfüred központi részén, közvetlenül a Balaton-parton fekszik. Elhelyezkedése és tájolása miatt szinte mindenhonnan csodás panorámával rendelkezik. A szálláshely wellness-részlegében kinti és benti medencék egyaránt várnak a pihenni, feltöltődni vágyó vendégekre, ezeken kívül szaunákat, sókamrát és masszázskezeléseket is ki lehet próbálni. A szálloda étterme a hazai és nemzetközi gasztronómia remekeit kínálja. Konferenciatermei mellett számtalan külső programot is kínál a szálláshely, amely saját kikötővel rendelkezik, így ideális a vitorlázás kedvelőinek.

További részletek itt. 

legifoto_1.jpg

CE Plaza Hotel ****

A négycsillagos wellness-szálloda az autópályáról bevezető út közelében fekszik, nem messze siófok főtértől és a Víztoronytól. Az létesítmény családbarát, konferencia- és wellness-hotel, amely az országban egyedülálló méretű gyerekjátszószobával és ugrálóvárral rendelkezik. A wellness-részlegen 200m2-es élménymedence pezsgőfürdővel, frissítő zuhanykülönlegességek, üdítő finn-, bio- és infraszaunák, gőzkabin, valamint masszázs segíti az ellazulást. A szálloda étterme elsősorban a regionális ételekre helyezi a hangsúlyt, a gyermekeknek külön menüválasztékkal és gyermekasztallal készülnek.

További részletek itt. 

ce_plaza_1.jpg

Hotel Wellamarin****

A szálloda a Balaton déli partján, az egyik legkedveltebb üdülőváros, Zamárdi három kilométeres szabadstrandján, közvetlenül a tó partján helyezkedik el. A hotel ablakaiból az északi part és a Tihanyi- félsziget, valamint a bencés apátság is teljesen kirajzolódik, páratlan panorámával. A négycsillagos wellness szálloda épülete és belső terei a Feng shui elve szerint kerültek berendezésre. Az ősi keleti bölcsesség évszázados tudománya szerint egyes elemek, mint a föld, a fém a víz a fa és a tűz jótékony hatást gyakorolnak az emberi szervezetre, melyek eredményeként a szálloda belső terében a vendégek a nyugalmat és a harmóniát tapasztalhatják meg. A wellness szálloda gyerek-, és környezetbarát, a hotelbe érkezőknek szelektív hulladékgyűjtésre is van lehetősége. A tágas wellness részleghez, szauna, jégbarlang, masszázskezelések és fedett medence is tartozik. Az autóval érkező vendégek, egy zárt sorompós parkolóban egész nyaralásuk alatt biztonságban tudhatják majd gépkocsijukat. S, ha szereted a finom házi péksüteményeket, lekvárokat, mézeket akkor ne felejtsd el őket megkóstolni reggel.

További részletek itt. 

wellamarin_1.jpg

Hotel Füred**** Spa & Conference 

A 2016-ban nyílt elegáns hotel a Balaton északi partjának egyik legkedveltebb városában, Balatonfüreden, közvetlenül a tóparton fekszik. A szálloda a legmodernebb technikai eszközökkel kialakított konferencia termeinek köszönhetően tökéletes helyszíne lehet céges rendezvényeknek, esküvőknek vagy családi eseményeknek. Ugyanakkor a különleges szórakozást kedvelők is jól fogják itt érezni magukat. Bowling club, spa és élmény részleg, Balatonra néző kültéri és beltéri medencék, saját, füves strand, szauna és gőzfürdő park áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda éttermében reggel, délben is este is lehet étkezni, ahol nemcsak bőséges és finom, de egészséges ételek is megtalálhatóak, pl. liszt-, és cukormentes sütemények. A hatalmas, több emeletes hotel egyik legnagyobb szenzációja a kilátás, egyes szobákból láthatjuk a tihanyi apátságot is, sőt minél magasabban vagyunk, annál jobban belátjuk a balatonfüredi öbölt, melynek látványa magával ragadó élményt nyújt. De bárki a szálloda teraszán egy csésze kávé mellett is megcsodálhatja hazánk egyik legszebb tavát, az élmény hasonló lesz.

További részletek itt. 

fured_1.jpg

Hotel Azúr****

Siófok központjában, közvetlenül a vízparton, 4 hektáros területen található. Csodálatos, ősfás parkja a nyári hónapokban igazán kellemessé teszi a szabadban tartózkodást, télen pedig fantasztikus látványt nyújt a hatalmas, behavazott fák látványa. A Hotel Azúr **** 222 kényelmes, erkélyes szobával, 3500 m2 alapterületű wellness központtal, saját stranddal és számos gyerekbarát szolgáltatással áll egész évben egyéni és üzleti utazóink rendelkezésére. Szállodánk nagy hangsúlyt fektet a gyermekes családok igényeinek maximális kiszolgálására. A test- és a lélek megújulásáról a Hotel Azúr Wellness Központ gondoskodik. Relaxáló és frissítő wellness programjaink célja, hogy vendégeink a néhány napos itt-tartózkodásuk alatt tökéletesen elfeledjék a felgyorsult életvitel és a hétköznapi stressz negatív hatásait. A Hotel Azúr Wellness Központ fürdőcentruma közel 1000 m2 vízfelületével kitűnő lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra, a megújulásra és a pihenésre. Külső- és belső élménymedencék (külső élménymedencék májustól szeptemberig), pezsgőfürdő és két gyermekmedence szolgálja a fürdőzést, amelyet finn szauna, gőzfürdő, illatkamra, sókamra és Kneipp-taposó tesz még élvezetesebbé.

További részletek itt. 

1_7.png

 

Vasárnap már az Északkelet-Magyarországon folytatódik a verseny

 

Októberben az Északkelet-Magyarországi régió legjobb hat szállodájával folytatódik AZ ÉV HOTELE „Best of ’10” évad. Jövő vasárnap elsőként a régió két gyönyörű településére, Felsőtárkányra, és Lillafüredre kalauzolja a nézőket a műsor. Megismerhetik majd Diát és Bálintot, akik egy romantikus napot töltöttek a Varázslatos Bambara Hotelben. Az adás második felében pedig Bea és Anikó csajos hétvégéjét láthatjuk a Hunguest Hotel Palotában. Ismerjétek meg a régió legjobb szállodáit, kövessétek a műsort az RTL-klubon vasárnap 12:20-kor.

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

 

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén AZ ÉV HOTELE ezúttal egy „Best of ’10” évaddal jelentkezik, amiben a 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. A közönségszavazás első hónapjában a balatoni régió mutatkozik be. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe. A szállodákra érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.

 

azevhotele_bestof_dij.png 

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybeszálló szállodákat. Az új évadban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr6916223702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása