Az év hotele

ZSANNA HOTEL BLOGJA: „Végét járom-keltem”

2019. december 03. - Az év hotele

Mielőtt belekezdnék a beszámolómba, kicsit összefoglalom, mi történt novemberben, hiszen befejeztük a Dél-Dunántúl régió bemutatását, aminek győztese is lett. Méghozzá a Fadd-Domboriban található Donautica Étterem és Hotel . Ez a szálloda a szavazataitok 25 százalékát gyűjtötte be, amivel kiérdemelte A HÓNAP HOTELE címet és bejutott az évad végi fináléba.

 

2_2.png

 

A második helyet 24 százalékkal a Takler Kúria szerezte meg, míg a bronzérmes a Bock Hotel Ermitage**** lett, amely a szavazatok 17 százalékát kapta tőletek.

 

Most pedig nézzük, mi történt a Kis-Balaton és környéke régió első forgatásán.

 

Valahogy mostanában olyan gyorsan eltelik egy hét, nem is értem. Mire felocsúdom az egyik adás felvételeiből, már nyakamon a következő. Ezek a gyors egymásutánok, bevallom, kissé immunissá kezdenek tenni engem, a hotelek iránt. Ennek van jó oldala is, mert ha valami igazán egyedi, vonzó és jó, az azonnal feltűnik. Lett komoly összehasonlítási alapom, sok tapasztalat van mögöttem a szálláshelyek terén. Szemet szúrnak a gyengeségek is, de nem akadok fel semmin, gyors állomásnak tekintem a dolgot, hamar túllendülök. Viszont vannak pillanatok, amik csodálni valóak, amik mellet még most sem tudok elmenni, és azonnal előkapom a fényképezőt, és megörökítem, hogy megmaradhasson az emlékeim között, mert arra érdemes.  Ilyen volt például AZ ÉV HOTELE múltheti adásában látható első szállodája, a Lotus Therme Hotel&Spa Hévízen. A látvány a szobám teraszáról is magáért beszél.

 

sent-zsanna_lotus1.jpg 

Itt aztán valóban lehetne pihenni, iszogatni, éjszakai fürdőzgetni, beszélgetni, világot váltani a szeretteimmel. Mindezt egy fantasztikus svédasztalos vacsora után állapítottam meg, ahol tényleg csupa különleges finomság kínálkozott ízlésesen az asztalokon. Azt hiszem, nem tudok olyan dolgot mondani, ami ne lett volna, ami hiányzott. Igazából az ellenkezője történt, nehezen szelektáltam, hogy mi az, amit már tényleg nem kóstolhatok meg. Szóval, akit mozgat a gasztronómia is, a szép pihenőhely mellett, annak ez a hely tökéletes!

 

1_5.png

 

Következő helyszínünk kisebb léptékű, barátságos, családias hely, szintén Hévízen, a Holiday Club Apartman Hotel & Villa. Szép szobácska, kis konyha benne, kényelmes ágy.

 

sent-zsanna_holiday1.jpg

 

Most van egy kis szünetem, és ma nehéz napunk volt, így kivételesem szusszanhatok egyet, amíg a kollégáim babamúzeumoznak Keszthelyen. Olyan jó, hogy van mindenhol szobám, így kicsit fel tudok két öltözés és rohanás között töltődni. Tizenöt perc szunyálás is szunyálás! Még hátravan pár konferálás, és az interjú a recepció ifjú vezetőjével, aki iskolás kori álmát váltotta valóra avval, hogy idejött dolgozni. Szép történet, és tanulságos. Nincs lehetetlen, csak a kitartó akarás. Ezt most jól átgondolom itt a szobámban… Ti pedig szavazzatok valamelyik hévízi szálláshelyre gyorsan, hátha nyertek! Szerintem megéri.

 

2_4.png

 

Ha nyerni szeretnétek, akkor adjátok le voksotokat a www.facebook.com/azevhotele oldalunkon arra a szálláshelyre, amelyik számotokra valamiért barátságosabb. Bízom benne, hogy szerencsétek lesz, és nyerhettek egy csodálatos hétvégét! Ha pedig nem vagytok biztosak a dolgotokban, akkor nézzétek vissza az adás az RTL Most!-on. 

 

Vasárnap egy új adással jelentkezünk, amiben Két zalakarosi szálláshelyet fogunk nektek bemutatni egy négy fős család segítségével. Krisztiánék először a MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****-t, majd a Hotel Karos Spa****-t próbálják ki. Tartsatok velünk, és döntsétek el, hogy melyik szálloda kerüljön közelebb A HÓNAP HOTELE címhez decemberben. Legújabb epizódunkat most vasárnap 12:40-kor nézhetitek meg, az RTL Klubon.

 

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

 

boritokep.png

 

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, azaz a HÓNAP HOTELE végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr815336292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása