Az év hotele

Két szálloda a Best of AZ ÉV HOTELE döntő kapujában

2020. október 29. - Az év hotele

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás Északkelet-Magyarország régió versenye most vasárnap véget ér. Két szálloda ebben a hónapban is be fog jutni a fináléba.

 

Idén egy különleges évaddal tért vissza szeptemberben az AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás. Az új szériában a 2010-es évek legjobb szálláshelyei szállnak versenybe az évtized legjobbja, vagyis a Best of AZ ÉV HOTELE címért. Októberben 6 szálloda versenyez egymás ellen, amelyek közül kettő kerülhet be az évad végi döntőbe. A hónap első 3 vasárnapján 6 északkelet-magyarországi szálloda mutatkozott be, melyek közül még egyre ezen a héten szavazhatsz a műsor hivatalos oldalán . Ha nem láttad az indulókat, bármikor visszanézheted a múlt heti adást – amiben mind a 6 szálloda látható – az RTL Most-on. Voksoddal nem csak a verseny kimenetelébe szólhasz bele, hanem megnyerheted a heti, havi és évvégi fődíjat is, ami nem más, mint egy egész hetes pihenés a Best of AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában.

 

Döntsd el Te, hogy a hat északkelet-magyarországi hotel közül melyik legyen régió legjobbja!

 

Varázslatos Bambara Hotel

A szálloda a Bükk kapujában, Eger mellett, Felsőtárkányban az erdőben helyezkedik el. Autentikus afrikai építészeti adottságai és ételei egyedi jelleget kölcsönöznek a hotelnek. A Bambara Spa pedig egy dogon törzsi faluba kalauzolja el vendégeit, ahol a beltéri és kültéri élmény- és gyerekmedencék mellett az országban egyedülálló só rőzse- és afrikai herbárium-kunyhót, só-permetes gőzkabint, uszadék-fából épült szaunát, meditációs lélek oázist és egy misztikus barlangfürdőt használhatnak a szálloda lakói. A szállodát körülvevő erdő vadregényes attrakciót rejt, hiszen a Bükki Rejtélyparkban olyan látványos attrakciók kerültek kialakításra, amelyek különleges élményt nyújtanak a látogatók számára. A hotelben található Mali konferenciaközpont pedig rendezvények helyszíne lehet.

További információ itt. 

 

bambara_hotel_front_1.jpg

 

Hunguest Hotel Palota

A hotel Magyarország egyik legszebb klimatikus üdülőhelyén, a Miskolctól 10 km-re található Lillafüreden, a Bükk-hegység keleti részén egy festői völgyben helyezkedik el. Az egykori Palotaszálló 1925 és 1929 között épült Lux Kálmán tervei alapján neoreneszánsz stílusban. A hatalmas változásokon átment szálloda egycsillagos minősítése időközben négycsillagossá vált. A maga nemében párját ritkító szálloda teraszáról egyedülálló kilátás nyílik a Hámori-tóra és a Szinva patak völgyére, sőt, ha jól fülelsz, innen még a patak vízesésének moraja is jól hallható. Akik szeretik a természetet, a csendet és a nyugalmat, itt megtalálják!  A szálloda az idők folyamán sokat bővült és fejlődött, legutóbb a wellness részleg ment át nagy változásokon, területét és szolgáltatásainak számát is bővítették.

További információk itt. 

 

palota_ftp.jpg

 

Hotel Narád & Park***

A hotel, a festői szépségű mátrai település, Mátraszentimre egyetlen négycsillagos szállodája. A település Gyöngyöstől csupán 30 km-re, Egertől pedig alig 60 km-re fekszik. Aki szereti a természetet, ebben a hotelben nem fog csalódni. A hotel parkjából csodálatos őstölgyesekkel szegélyezett sétaút vezet a Narád-patakhoz. Páratlan panoráma nyílik az étteremhez tartozó teraszról a Kékesre és Galyatetőre is, sőt tiszta időben a Tátra csúcsait is láthatod a szobából. Kifejezetten ajánlott a hotel gyermekes családoknak: a gyerekbútorokkal felszerelt szobák, az etetőszéket, mesefigurás étkészletet, előkét biztosító étterem garantálja a kicsik gondtalan pihenését. Ugyanakkor a wellness részlegen is megtalálható minden, amire a kicsiknek és a felnőtteknek is szüksége lehet, hiszen úszómedence, jakuzzi, szaunák, gyermekmedencék várnak a hotelbe látogatókra.

További részletek itt. 

hotel_narad_park.jpg

 

Villa Cuvée

A négy épületből álló villa komplexum az egerszalóki gyógyfürdőtől körülbelül 2 km-re, 2019. januárjában nyitotta meg kapuit. A házak különlegessége, hogy mindegyik szobája erkélyes és a bor tematikájára épült.  A villa nem csak két, hanem négy fő elszállásolására is alkalmas apartmanokkal is rendelkezik. Családoknak tehát abszolút ideális. A gyerekekkel érkezőknek egy 57m2-es beltéri játszótér is a rendelkezésükre áll, amit a kicsik minden bizonnyal nagyon élveznek majd. A picik nagy kedvence az óriás spirál csőcsúszda, a labdatenger és a trambulin, de nagyon jól leköti őket az udvaron található játszótér is, ahol akár grillezni és bográcsozni is tudnak a felnőttek. Mindemellett az egyik épületben egy nyolc fő befogadására alkalmas finn szauna is elhelyezésre került, ami a felnőttek nyugodt pihenését szolgálja.

További részletek itt


villa_cuvee_1.jpg 

Mesés Shiraz Hotel

A közel-keleti hangulatot idéző és azon tematikára épült szálloda a Gyógyvizek völgyében, Egertől csupán 5 km-re, Egerszalókon található. A hotel bensőséges, meghitt hangulatot áraszt, mely 15 éve csábítja vendégeit az ezeregy éjszaka mesés világába. Ma már 65 szobával, 11 exkluzív modern tematikára épülő lakosztállyal és 1400m2 területű, kültéri és beltéri wellness oázissal rendelkezik. A szobák mind egytől-egyig egyedi afrikai elemekkel díszítitek. A wellnessben pedig a hammam kezeléstől elkezdve a pezsgőfürdőn át, az aquabárral ellátott kültéri medencéig szinte minden megtalálható, ami a egy különleges kikapcsolódáshoz elengedhetetlen. A hely családos vendégek számára is kiváló, hiszen a tartalmas és izgalmas programokból bőven van választék, de alkalmas egy kis világ előtti elvonulásra is.

További részletek itt. 

 

shiraz.jpg

 

Hotel Residence Ózon****superior Conference & Wellness

A Hotel Residence Ózon****superior Conference & Wellness Hotel Budapesttől csupán 80 km-re a Kékes lábánál Mátraházán, 710 méterre a tengerszint felett várja kedves vendégeit. A szálloda varázslatos hegyvidéki környezetben, egy 3,2 hektáros ősfás erdei szabadidőpark ölelésében helyezkedik el. Az impozáns épület majd minden szegletéből egyedülálló kékesi panoráma nyújt felejthetetlen élményt.

További részletek itt. 

 

ozon_day4_kopter-12.jpg

 

November 1-én nem lesz adás, de egy héttel később már az alföldön folytatódik a verseny

 

Novemberben az alföldi régió legjobb hat szállodájával folytatódik a Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás. November 8-án a Mórahalomon található Elixír Medical Wellness Hotel***superior és a debreceni Aquaticum Termal & Wellness Hotel**** mutatkozik be újból.

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

 

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén AZ ÉV HOTELE ezúttal egy „Best of ’10” évaddal jelentkezik, amiben a 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. A közönségszavazás első hónapjában a balatoni régió mutatkozik be. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe. A szállodákra érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.

 

azevhotele_bestof_dij.png

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybeszálló szállodákat. Az új évadban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr7716263150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása