Az év hotele

Két északkelet-magyaroszági szálloda jutott be AZ ÉV HOTELE döntőjébe

2020. november 12. - Az év hotele

Lezárult a verseny a Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás második régiójában, az Északkelet-Magyarországon. A térségből két szálloda jutott be a fináléba.

 

A régió győztese a Varázslatos Bambara Hotel lett, amely a voksolók 33%-nak tetszett a legjobban. Ezzel az eredménnyel a felsőtárkányi szálloda 2017 után ismét bejutott a fináléba.

bambara_hotel_front_1.jpg

 

Ahogy már korábban is írtuk, az idei szuperdöntőben nem csak a régió győztesek szállhatnak harcba a Best of AZ ÉV HOTELE címért, hanem a második helyezettek is. Ebben a régióban az ezüstérmet a szavazatok 26%-val a Mesés Shiraz Hotel  szerezte meg, így ez a szálloda is finalista. Harmadik pedig a lillafüredi Hungest Hotel Palota  lett, amelyre a nézők 16%-a voksolt.

 

2020-ban egy szuperdöntővel készülnek a műsor készítői

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye AZ ÉV HOTELE ezúttal a „Best of ’10” évaddal jelentkezik. A 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. Októberben az Északkelet-Magyarországi régió mutatkozik be. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe.

 

A balatoni és az északkelet-magyarországi régió legjobbja már megvan, de az alföldön még csak most indul a verseny.

Novemberben az alföldi régióban folytatódik a Best of AZ ÉV HOTELE verseny, ahol további 6 szálloda harcol majd a döntőbe jutásért. Múlt vasárnap ebből a 6 szállodából már kettőt láthattatok is az RTL Klubon futó, AZ ÉV HOTEL című műsorban. Az adás első felében Betti, Lili és Csaba történetét ismerhettétek meg, akik a mórahalmi, Elixír Medical Wellness Hotel***superior szállodában tölthettek el egy napot.

 elixir_szereplok.png

 

Elixír Medical Wellness Hotel***superior

A Dél-Alföld legújabb medical wellness szállodája Szegedtől 20 km-re, az M5-ös autópályától 12 km-re, Mórahalmon található. A Szent Erzsébet Gyógyfürdővel összeépült háromcsillagos superior hotel elsősorban az egészségturisztikai szolgáltatásokra fókuszál, saját orvosi rendelőkkel, kezelőhelységekkel, terápiás medencével rendelkezik. Az egészségügyi részleg ötvözi a modern orvostudomány és a wellness szolgáltatásokat: gyógyvíz, hagyományos és alternatív gyógymódok, masszázsok, wellness- és beauty kezelések is megtalálhatóak. A hotel családbarát, elnyerte a Turizmus minőség Díjat és a Zöld Szálloda minősítést is.

További információ itt. 

 

elixir_hotel.jpg

 

Az adás második felében Rami, Szabi és kislányaik hétvégéjét láthattátok. A pihenéssel töltött napjukat Debrecenben, az Aquaticum Termal & Wellness Hotel****-ben töltötték.

 

aquaticum_szereplok.png

Aquaticum Termal & Wellness Hotel****

A szálloda Debrecen egyik legszebb részén, csodálatos természeti környezetben a Nagyerdőben fekszik. A hotelben egyszerre érzi az ember az erdei szállodák pihentető nyugalmát és a pulzáló városi szálloda kényelmét. Az Aquaticum Termal & Wellness Hotel**** egy olyan hely, ahol rengeteg wellness élménnyel gazdagodhat az egész család. Szaunavilággal kibővült termálfürdő, mediterrán növényvilággal rendelkező élményfürdő, strandfürdő és gyógyászati részleg, a gyerekeknek szóló szolgáltatásokról, mint pl. a gyerekmasszázsról nem is beszélve. S mindezt elérhetjük a közvetlenül a hotelből, csupán egy papucs és köntös kell hozzá.

További részletek itt. 

 

aquaticum_debrecen_termal_wellness_hotel.jpg

 

Szavazz és nyerj wellness hétvégét minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE hivatalos oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szállodák valamelyikére most vasárnapig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy ajándék wellness hétvégét abba a szállodába, ahová szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az év végi főnyereményt, azaz egy teljes hetet AZ ÉV HOTELE nyertes szállodájában. Ha esetleg nem láttad az adást, bármikor visszanézheted az RTL Most-on.

 

Vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE „Best of ’10” évada.

Az ÉV HOTELE című műsor „Best of ’10” évadának következő adását most vasárnap 11:50-kor nézhetik meg az RTL Klubon. Az alföldi régió következő két versenyzőjét, a hajdúszoboszlói Hotel Délibáb****-ot, valamint szentesi Open Hotel****-t láthatjátok.

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén AZ ÉV HOTELE ezúttal egy „Best of ’10” évaddal jelentkezik, amiben a 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe. A szállodákra érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.

 

azevhotele_bestof_dij.png

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybeszálló szállodákat. Az új évadban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr1816282888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása