Az év hotele

ZSANNA HOTEL BLOGJA: „Terülj, terülj asztalkám”

2019. december 11. - Az év hotele

Nagy mérföldkőhöz érkeztük, AZ ÉV HOTELE idei utolsó versenyben induló szállodáinak forgatására igyekszünk Zalakarosra, ahol egy fejezet zárul most le. Első helyszínünk a MenDan Magic Spa & Wellness Hotel . Este van, este van, ki-ki nyugalomban... mire odaérünk, ránk már csak egy vacsi vár, holnap korai kezdés. 

 

Ez egy hatalmas szálloda, beláthatatlanul sok finomság az asztalokon, lehetetlen végigkóstolni, így dönteni kell. A svédasztal kínálatán kívül, még egy látványkonyha adta lehetőségei közöl is választhattunk helyben sült húsételek közül, amit eddigi utazásaim során nem tapasztaltam, az újdonság erejével hatott. Kissé elnehezülve sikerült felkúszni a szobámba, ahol azonnal elnyúltam, gondolván a holnapi napra.

 

Reggel frissen indultunk szokásos helyszíni szemlénkre a konferálások tekintetében. Az idő szép és melegen sütött a nap is, jól indult minden. Gyors egymásutánban követték egymást az események, és hipphopp már a következő helyszínünkön találtam magam.

 

1_6.png

 

Ebédidőben érkeztünk meg a Hotel Karos Spa-ba, ahol már finomságokkal vártak minket. Utána  muszáj volt egy kicsit megpihenni. Ez a szálloda hatalmas. Olyannyira, hogy két épületből áll. Az étteremből a szobámig vezető úton megcsodáltam a tágas terek impozáns berendezését, a vendégcsalogató bejáratot. Aztán még egy kávé is belefért a saját teraszomon. Tiszta, elegáns szoba, kényelmes ágy, méltán népszerű ez a hely! Nagyon sajnáltam, hogy nem volt időm itt lazítani, pedig ez hely erre született. A kényelmes szobák, a nagy vízibirodalomban található 5 belső és 2 kültéri medence és amikor megláttam a gyerekjátszót tudtam, hogy a kislányomnak, Cilinek is nagyon tetszene.

 

2_5.png

 

Az biztos, hogy sokan szeretnek ide járni, teljesen tele volt vendéggel mindkét szálloda, és kedves, pihenős, mosolygós arcok jöttek szembe, láthatóan kellemes időtöltésben részesülve. Az biztos, hogy ebben a két szállodában minden megvan, ami szükséges ilyenkor. Wellness, fitnesz, szépségápolás, masszázsok, vásárlási lehetőség. Este zene, tánc, vigalom. Ha igazán fáradt vagy, próbáld ki ezeket a helyeket, biztosan feltöltődve, megszépülve, kipihenve és jó emlékekkel gazdagodva térhetsz haza. Én kicsit elfáradtam így az évad végére, úgyhogy azonnal vissza kéne ide térnem.

 

Ha szeretnétek valamelyik szállodában hozzám hasonlóan Ti is eltölteni egy kis időt, akkor voksoljatok a  www.facebook.com/azevhotele oldalunkon, arra a szálláshelyre, amelyik valamiért nektek jobban tetszett.  Bízom benne, hogy Te leszel az a következő szerencsés nyertes, aki egy csodás hétvégét tölt el a két hotel valamelyikében. Ha nem tudjátok, hogy melyik szálláshelyre szavazzatok, nézzétek vissza az adást az RTL Most!-on.

 

Vasárnap is lesz adás, most egy összefoglaló adást láthattok. Újra megmutatjuk nektek mind a négy versenyző szállodát, amelyek a Kis-Balaton és környéke régióban azért indultak el, hogy első körben elnyerjék decemberben A HÓNAP HOTELE címet, és ott lehessenek a döntőben. És most mindenkinek van még egy szavazata. Mielőtt elhasználjátok, érdemes megnézni a műsort, sokat fog segíteni. Tartsatok velünk vasárnap 13:10-kor, az RTL Klubon. Íme egy kis ízelítő:

 

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

 

boritokep.png

 

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, azaz a HÓNAP HOTELE végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr3115347660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása