Az év hotele

3 hasznos vacsoratipp utazóknak

2020. szeptember 17. - Az év hotele

A gasztronómia, a közös étkezés sarkalatos pontja egy nyaralásnak. Ilyenkor több ideje van a családoknak, pároknak, hogy figyelmet fordítsanak arra, hogy hol és mit esznek. A baráti társaságok keresik az izgalmas, új helyeket és persze ilyenkor gyerekek is több finomságot kóstolhatnak, mint a hétköznapokban.

Romantikus vacsora

Pároknak egy hosszú hétvégén, vagy egy nyári pihenés alkalmával is fontos, hogy romantikus pillanatokat töltsenek együtt. Erre egy meghitt vacsora kiválóan alkalmas lehet. Egy szép étteremben, elegáns szállodában, egy diszkrét kiszolgálás mellett úgy érezheti magát a pár, hogy minden adott ahhoz, hogy egymásra hangolódjanak. Persze egy közös főzés, egy vidéki kisházban, egy kerti grillezés kettesben szintén romantikus élmény lehet.

Vacsora gyerekkel

Sok családi nyaraláson okoz feszült pillanatokat a közös étkezés. Főleg a vacsora, amikor a gyerekek már fáradtabbak, türelmetlenek. Érdemes előre kitalálni, ki, mit szeretne enni. Érdemes időben elkezdeni a vacsorát. A szülők dolgát nagyban megkönnyíti, ha olyan éttermet, szállodát választanak, ahol van gyereksarok, játszóház. De ha a nyaralóban készül a vacsora, meg lehet próbálni a gyerekeket bevonni a főzésbe. Szívesebben fognak enni is, és talán elkerülhető az esti hisztizés is.

Piknik

A filmekből jól ismert, hangulatos piknikezés az egyik legegyszerűbb formája, hogy kötetlenül, lazán közösen együnk egy jót. Néhány pokróc, egyszerű, becsomagolt ételek és máris készen állunk, hogy a természetben falatozzunk. Gyerekekkel is szuper program, de kettesben vagy baráti társasággal is emlékezetes pontja lesz a nyaralásnak.

A piknikre, a családi és a romantikus vacsorára is láthattak példát AZ ÉV HOTELE legutóbbi adásában. A hotelek tesztelői a Balaton déli partján fedezték fel ezeket a gasztronómiai programokat. A múlt hét vasárnap látott adás első felében Tünde, Ernő és a gyerekek története folytatódott. Egy igazi, élményekben gazdag, családi nyaralás helyszíne volt számukra a siófoki CE Pláza Hotel.

ce_palaza_szereplok.jpg

CE Plaza Hotel ****

A négycsillagos wellness-szálloda az autópályáról bevezető út közelében fekszik, nem messze siófok főtértől és a Víztoronytól. Az létesítmény családbarát, konferencia- és wellness-hotel, amely az országban egyedülálló méretű gyerekjátszószobával és ugrálóvárral rendelkezik. A wellness-részlegen 200m2-es élménymedence pezsgőfürdővel, frissítő zuhanykülönlegességek, üdítő finn-, bio- és infraszaunák, gőzkabin, valamint masszázs segíti az ellazulást. A szálloda étterme elsősorban a regionális ételekre helyezi a hangsúlyt, a gyermekeknek külön menüválasztékkal és gyermekasztallal készülnek.

További részletek itt. 

 

ce_plaza_1.jpg

 

Az adás második felében ismerhették meg Eszter és Tamást, akik tíz éve alkotnak egy párt, de a gyereknevelés és a munka miatt kicsit eltávolodtak egymástól. A Zamárdiban található Hotel Wellamarin remek helyszín volt számukra, hogy újra felfedezzék egymást és a szerelmüket, melyhez egyik választott programjuk a korábban említett piknikezés volt a Balaton partján.

 

wellamarin_szereplok.jpg

 

Hotel Wellamarin****

A szálloda a Balaton déli partján, az egyik legkedveltebb üdülőváros, Zamárdi három kilométeres szabadstrandján, közvetlenül a tó partján helyezkedik el. A hotel ablakaiból az északi part és a Tihanyi- félsziget, valamint a bencés apátság is teljesen kirajzolódik, páratlan panorámával. A négycsillagos wellness szálloda épülete és belső terei a Feng shui elve szerint kerültek berendezésre. Az ősi keleti bölcsesség évszázados tudománya szerint egyes elemek, mint a föld, a fém a víz a fa és a tűz jótékony hatást gyakorolnak az emberi szervezetre, melyek eredményeként a szálloda belső terében a vendégek a nyugalmat és a harmóniát tapasztalhatják meg. A wellness szálloda gyerek-, és környezetbarát, a hotelbe érkezőknek szelektív hulladékgyűjtésre is van lehetősége. A tágas wellness részleghez, szauna, jégbarlang, masszázskezelések és fedett medence is tartozik. Az autóval érkező vendégek, egy zárt sorompós parkolóban egész nyaralásuk alatt biztonságban tudhatják majd gépkocsijukat. S, ha szereted a finom házi péksüteményeket, lekvárokat, mézeket akkor ne felejtsd el őket megkóstolni reggel.

További részletek itt.  

wellamarin_1.jpg

 

Szavazz és nyerj wellness hétvégét minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE hivatalos oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szállodák valamelyikére most vasárnap délig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy ajándék wellness hétvégét abba a szállodába ahová szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az év végi főnyereményt, azaz egy teljes hetet AZ ÉV HOTELE nyertes szállodájában.

Vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE „Best of ’10” évada. A balatoni régió másik két versenyben lévő szállodája mutatkozik majd be.

Az ÉV HOTELE című műsor „Best of ’10” évadának következő adását most vasárnap 11:30-kor nézhetik meg az RTL Klubon, amiben balatoni régió további két versenyben lévő hotelét láthatják majd. Ezek a balatonfüredi Hotel Füred­­­**** Spa & Conference  és a siófoki Hotel Azúr­­­­**** .

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén AZ ÉV HOTELE ezúttal egy „Best of ’10” évaddal jelentkezik, amiben a 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. A közönségszavazás első hónapjában a balatoni régió mutatkozik be. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe. A szállodákra érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.

 

azevhotele_bestof_dij.png

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybeszálló szállodákat. Az új évadban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr3316203740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása