Az év hotele

REPÍTSD KEDVENC SZÁLLODÁDAT A DÖNTŐBE

2020. december 03. - Az év hotele

A Best of AZ ÉV HOTELE műsor novemberben az alföldi szállodák versenyét mutatta be. Ezen a héten még eldöntheted, hogy szavazatoddal melyik szálláshelyet támogatod.

 

Ha szeretsz utazni és hotelekben megszállni, biztosan láttad már az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE című műsort. Ez a közönségszavazás alapú verseny idén negyedjére kerül megrendezésre, amiben most a 2010-es évek legjobb szállodái mutatkoznak be egy szuperdöntőben. A verseny végeredményét a nézői szavaztok döntik el. Ráadásul, ha szavazol a műsor hivatalos oldalán, nyerhetsz is egy wellnesshétévégét. Nézzük, mely szállodák indulnak az alföldi régió legjobba címért:

 

Elixír Medical Wellness Hotel***superior

A Dél-Alföld legújabb medical wellness szállodája Szegedtől 20 km-re, az M5-ös autópályától 12 km-re, Mórahalmon található. A Szent Erzsébet Gyógyfürdővel összeépült háromcsillagos superior hotel elsősorban az egészségturisztikai szolgáltatásokra fókuszál, saját orvosi rendelőkkel, kezelőhelységekkel, terápiás medencével rendelkezik. Az egészségügyi részleg ötvözi a modern orvostudomány és a wellness szolgáltatásokat: gyógyvíz, hagyományos és alternatív gyógymódok, masszázsok, wellness- és beauty kezelések is megtalálhatóak. A hotel családbarát, elnyerte a Turizmus minőség Díjat és a Zöld Szálloda minősítést is.

További információ itt

 

elixir_hotel.jpg

Aquaticum Termal & Wellness Hotel****

A szálloda Debrecen egyik legszebb részén, csodálatos természeti környezetben a Nagyerdőben fekszik. A hotelben egyszerre érzi az ember az erdei szállodák pihentető nyugalmát és a pulzáló városi szálloda kényelmét. Az Aquaticum Termal & Wellness Hotel**** egy olyan hely, ahol rengeteg wellness élménnyel gazdagodhat az egész család. Szaunavilággal kibővült termálfürdő, mediterrán növényvilággal rendelkező élményfürdő, strandfürdő és gyógyászati részleg, a gyerekeknek szóló szolgáltatásokról, mint pl. a gyerekmasszázsról nem is beszélve. S mindezt elérhetjük a közvetlenül a hotelből, csupán egy papucs és köntös kell hozzá.

További részletek itt.

aquaticum_debrecen_termal_wellness_hotel.jpg

Hotel Délibáb****

A szálloda Hajdúszoboszló belvárosának szívében található, Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a 25 hektáros gyógyfürdő parkjának közvetlen szomszédságában. A három épületrészből álló szálloda apró részletekig kidolgozott szobái, közösségi terei igazán pihentető és nyugodt atmoszférát árasztanak.

További információ itt. 

 

hotel-delibab.jpg

Open Hotel****

A szentesi négycsillagos hotel egy háromszintes, modern stílusban épült szálloda, mely a belváros közelében, csendes, nyugodt környezetben közvetlenül a Kurca folyó partján, a városi fürdő bejáratától 400 méterre található. A szálloda és annak környéke, a wellness, és az aktív kirándulás kedvelőinek is jó választás lehet. Pihenésre ott a városi fürdő vagy a szálloda kültéri, úszó és gyerekmedencéje. Aktív programra pedig egy kenutúra a Kurcán illetve kerékpározás a városban

További részletek itt

open.png

Barack Thermal Resort

A szálloda a dél-alföldi nyugodt kisváros, Tiszakécske üdülőövezetében, az élő Tiszától 100 méterre lévő Tisza-parti Termálfürdő területén, gyönyörű folyóparti zöld környezetben található. A hotel egészségügyi részlege a fürdőben lévő gyógyászati résszel karöltve a gyógyulni vágyókat, a strand és élményfürdő a családosokat, a feltöltődni, pihenni érkezőket pedig a szállodában beauty szolgáltatások, a fürdőben pedig wellness kezelések és szaunavilág várja. A szálloda fontos törekvése, hogy az egészséges életmód iránti elkötelezettség a legtöbb szolgáltatásban megjelenjen. Mindemellett a hotel kiváló helyszín lehet céges rendezvények, konferenciák számára is.

További információ itt.

 

barack.jpg

Komló Hotel****

A város szívében található, ékszerdobozként tündöklő gyulai Komló Hotel**** szép szecessziós épülete korhűen került felújításra, korunk követelményeinek maximálisan eleget téve, régi helyiségeinek funkcióját és eleganciáját egyaránt megőrizve. A kialakítás során az Art Deco irányzatot vette figyelembe a tervező, mellyel egy teljesen egyedi és utánozhatatlan hangulatot teremtett, amivel a Komlót egy új, prémium szintre emelte. Fontos kiemelni, hogy a felújítás során rengeteg kutatómunka zajlott és előkerültek azok a tervrajzok is, melyek segítségével az épület eredeti állapotának visszaállítása megtörténhetett. Sőt, olyan beruházások is sorra kerültek, amire az 1900-as esztendők elején az eredeti tulajdonosoknak már nem volt lehetősége.

További részletek itt. 

komlo.jpg

 

Vasárnap már a Dél-Dunántúlon folytatódik a verseny

 

Decemberben a dél-dunántúli régió 2010-es éveinek legjobb négy szálláshelyével folytatódik a Best of AZ ÉV HOTELE verseny. Most vasárnap a siklósi Hotel Castelo****, illetve a Foddon található Donautica Étterem és Hotel****Superior lesz látható vasárnap 13:20-kor az RTL Klubon műsorán.

 

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

 

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén AZ ÉV HOTELE ezúttal egy „Best of ’10” évaddal jelentkezik, amiben a 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. A közönségszavazás első hónapjában a balatoni régió mutatkozik be. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe. A szállodákra érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.

 

azevhotele_bestof_dij.png

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybeszálló szállodákat. Az új évadban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr8716317184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása