Az év hotele

ZSANNA HOTEL BLOGJA: Bor-cool-túra

2019. november 20. - Az év hotele

Előre rettegek, hogy ismét milyen csodás borok várnak majd AZ ÉV HOTELE e heti forgatásának első helyszínén, a szekszárdi Takler Kúriában. A helyzet az, hogy nem szokásom kóstolgatni, ha tudom, hogy másnap munka vár. Viszont vannak kivételes helyzetek, amire badarság lenne „köszönöm, de nem”-et mondani. Így hát beletörődve sanyarú sorsomba indulok útnak ma is: Este kóstolgatás lesz, nincs apelláta!

 

2_3.png

 

Ah, micsoda palotába lépek be, és milyen eleganciával fogadnak, kínálnak hellyel, borral és minden földi jóval! Takler András vérbeli vendéglátó, bőkezűen és baráti szeretettel kínál bennünket, igazán fontos számára, hogy valóban átadhassa életművének gyümölcsét nekünk. Ilyenkor nem érdekel, hogy fáradt vagyok és náthás, hogy éhes sem vagyok, mert nem ez számít. Hanem az, hogy egy ember adni szeretne, készült és várt, mi pedig átadjuk magunkat e szívbéli vendéglátásnak.

 

sent-zsanna_takler1.jpg

 

Reggel csodálatos napra virradt, szikrázó napsütésben láthattam a szemet gyönyörködtető panorámát, olyan jó volt itt ébredni! Megnyugtató, lélekemelő. Frissen indult a nap, a fürdőszobát be is laktam a sminkjeimmel, kezdődhet a „makeup session”! Ilyen körülmények között jó dolgozni, nem is tűnik munkának. A finom reggeli után már indultunk is a konferáláshoz legalkalmasabb helyszínek felkutatására, közben a tiszta, gyógyító levegőt szívva megint elfogott a vidéki lét utáni sóvárgás.

 

Ez az érzés nem szűnt akkor sem, mikor átértünk következő helyszínünkre, a Hubertus Ökoparkba, Bükkösdre, ahol állatok is csatlakoztak a képbe, hogy még teljesebb lehessen a természetközeli élmény.

 

sent-zsanna_hubertus1.jpg

 

Érkezésünkkor Árki Zoltán úr fogadott, vele beszélgettem az Ökopark létrejöttének körülményeiről, csodálattal hallgattam a beszámolót. Mindig is becsültem az olyan teremtő embereket, akik egy hirtelen gondolattól vezérelve, kitartó munkával és meggyőződéssel, létrehoznak valamit önerejükből. Én pedig már itt állok a kellős közepén, megvalósult, működik és várja vendégeit. Azokat, akik szeretnek a természetben barangolni, állatokat megfigyelni, hallgatni a madarakat, a szelet. Mindemellett modern kényelemben pihenni, feltöltődni a szaunában egy kiadós kirándulást követően. Jó hely ez is, jó volt itt! Beleszagoltam ebbe is, és remélem egyszer még idefúj a keleti szél.

 

1_4.png

 

Ha azt szeretnétek, hogy benneteket is erre sodorjon az a bizonyos szél, akkor ezen a héten se felejtsetek el szavazni a  www.facebook.com/azevhotele oldalunkon, arra a szálláshelyre, amelyik közelebb került hozzátok. S, ha szerencsétek van, akkor talán még egy csodás hétvégét Ti is eltölthettek valamelyik szálláshelyen. Persze, ne csak magatokra gondoljatok, mert a két szálláshely versenyben van A HÓNAP HOTELE címért. Ha nem láttátok az adást, bármikor visszanézhetitek az RTL Most!-on.

 

boritokep.png

 

Vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE közönségszavazás, most egy összefoglaló epizóddal jelentkezünk, amiben megmutatjuk nektek azt a hat dél-dunántúli régióban indult versenyzőt, akik novemberben A HÓNAP HOTELE címért küzdenek meg egymással. Ilyenkor tényleg minden szavazat számít, hiszen Ti döntitek el, hogy melyik legyen az az egy szálloda, ami csatlakozik a döntősök táborához, hogy jövő év januárban megküzdhessen AZ ÉV HOTELE címért, és annak díjáért. Szavazás előtt azonban nézzétek meg a műsort most vasárnap 12:45-kor, az RTL Klubon.

 

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

 

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, azaz a HÓNAP HOTELE végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr5515316434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása