Az év hotele

Egy siófoki szálloda lett a Balaton legjobb hotele

2020. október 08. - Az év hotele

Vasárnap lezárult a verseny Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás első régiójában, a Balatonon. A verseny az egész múlt héten izgalmas és szoros volt, főleg az első és második helyért.

 

Végül a Ti voksaitok alapján a 2010-es évek legjobb balatoni szállodája, Ce Plaza Hotel**** lett. Ez a döntőbe kerülő szálloda a szavazók 27%-nak nyerte el a bizalmát, így már biztosan ott lesz a díjátadó gálán, ahol a másik 13 döntős szállodával küzd majd meg a Best of AZ ÉV HOTELE címért.

ce_plaza_1.jpg

 

Az első helyért szoros volt a verseny, hiszen a második helyet megszerző szálloda mindösszesen 2%-al maradt le az régió legjobbja címről. Ez a hotel nem más, mint a szavatok 25%-át megszerző balatonfüredi Hotel Füred**** Spa & Conference. Az erre a szállodára voksolók sem lehetnek szomorúak, hiszen az új szabályok értelmében a régiók második helyezettjei is bejutnak az évad végi fináléba, ahol lehetőségük nyílik harcba szállni a Best of AZ ÉV HOTELE címért és annak díjáért. A balatoni régió bronzérmese pedig a Zamárdiban található Hotel Wellamarin****  lett, amelyre a nézők 18%-a voksolt.

 

2020-ban egy szuperdöntővel készülnek a műsor készítői

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye AZ ÉV HOTELE ezúttal a „Best of ’10” évaddal jelentkezik. A 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. Októberben az Északkelet-Magyarországi régió mutatkozik be. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe.

 

A balatoni régió legjobbja már megvan, de az Északkelet-Magyarországon még csak most indul a verseny.

Októberben az északkelet-magyarországi régióban folytatódik a Best of AZ ÉV HOTELE verseny, ahol további 6 szálloda harcol majd a döntőbe jutásért. Múlt vasárnap ebből a 6 szállodából már kettőt láthattatok is az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTEL című műsorban. Az adás első felében Dia és Bálint történetét ismerhettétek meg, akik az esküvőjükhöz kerestek megfelelő helyszínt a 2017-es évad győztes szállodájában, a felsőtárkányi Varázslatos Bambara Hotelben.

 

szereplok_bamabara.png

 

 

Varázslatos Bambara Hotel

A szálloda a Bükk kapujában, Eger mellett, Felsőtárkányban az erdőben helyezkedik el. Autentikus afrikai építészeti adottságai és ételei egyedi jelleget kölcsönöznek a hotelnek. A Bambara Spa pedig egy dogon törzsi faluba kalauzolja el vendégeit, ahol a beltéri és kültéri élmény- és gyerekmedencék mellett az országban egyedülálló só rőzse- és afrikai herbárium-kunyhót, só-permetes gőzkabint, uszadék-fából épült szaunát, meditációs lélek oázist és egy misztikus barlangfürdőt használhatnak a szálloda lakói. A szállodát körülvevő erdő vadregényes attrakciót rejt, hiszen a Bükki Rejtélyparkban olyan látványos attrakciók kerültek kialakításra, amelyek különleges élményt nyújtanak a látogatók számára. A hotelben található Mali konferenciaközpont pedig rendezvények helyszíne lehet.

További információ itt. 

 

bambara_ftp.jpg

 

Az adás második felében két barátnő, Bea és Anikó közös, csajos hétvégéjét láthattátok. A pihenéssel és egy kis munkával töltött napjukat a Miskolc-Lillafüreden található Hunguest Hotel Palotában töltötték.

 

szereplok_palota.jpg

 

Hunguest Hotel Palota

A hotel Magyarország egyik legszebb klimatikus üdülőhelyén, a Miskolctól 10 km-re található Lillafüreden, a Bükk-hegység keleti részén egy festői völgyben helyezkedik el. Az egykori Palotaszálló 1925 és 1929 között épült Lux Kálmán tervei alapján neoreneszánsz stílusban. A hatalmas változásokon átment szálloda egycsillagos minősítése időközben négycsillagossá vált. A maga nemében párját ritkító szálloda teraszáról egyedülálló kilátás nyílik a Hámori-tóra és a Szinva patak völgyére, sőt, ha jól fülelsz, innen még a patak vízesésének moraja is jól hallható. Akik szeretik a természetet, a csendet és a nyugalmat, itt megtalálják!  A szálloda az idők folyamán sokat bővült és fejlődött, legutóbb a wellness részleg ment át nagy változásokon, területét és szolgáltatásainak számát is bővítették.

További információk itt. 

 

palota_ftp.jpg

 

Szavazz és nyerj wellness hétvégét minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE hivatalos oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szállodák valamelyikére most vasárnapig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy ajándék wellness hétvégét abba a szállodába, ahová szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az év végi főnyereményt, azaz egy teljes hetet AZ ÉV HOTELE nyertes szállodájában.

 

Vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE „Best of ’10” évada.

Az ÉV HOTELE című műsor „Best of ’10” évadának következő adását most vasárnap 11:40-kor nézhetik meg az RTL Klub-on. Az Északkelet-Magyarországi régió következő két versenyzőjét, a mátraszentimrei Hotel Narád & Park szállodát, valamint az egerszalóki Villa Cuvée-t láthatjátok.

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén AZ ÉV HOTELE ezúttal egy „Best of ’10” évaddal jelentkezik, amiben a 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe. A szállodákra érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.

 

azevhotele_bestof_dij.png 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybeszálló szállodákat. Az új évadban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr2516232038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása