Az év hotele

ÍGY ROMANTIKÁZZ EGY HOTEL HÁLÓSZOBÁJÁBAN

2020. szeptember 23. - Az év hotele

Biztos megesett már veletek, hogy egy nyaralás, vagy egy hosszúhétvége alatt ki sem akartatok lépni a szállodai szobából. Ha nem, itt van pár tipp, ami hasznos lehet egy utazás során.

 

Jacuzziz a szobában

Van úgy, hogy arra van szükségünk, hogy elmeneküljünk a nyüzsgés elől és csak a párunkkal töltsünk néhány tökéletes napot. Ehhez persze nem árt, ha a szobánkban van néhány szolgáltatás, ami biztosítja a kényelmes pihenést. A wellnessről akkor sem kell lemondanunk, ha nincs kedvünk több tucat ismeretlennel együtt fürdőzni, hiszen vannak olyan hotelszobák, ahol saját jacuzzit tudunk használni.

 

Élvezd a Pihe-puha ágy kényelmét

Ha úgy tervezzük, hogy a szobában szeretnénk több időt tölteni, akkor fontos szempont, hogy a lehető legkényelmesebb szállodai ágy álljon rendelkezésünkre. A matrac puhasága mellett, a párnák, és a fedőmatrac is hozzájárul a kényelmünkhöz. És persze a takarók vastagsága, mérete, a huzatok minősége is sokat tud dobni egy hangulatos, romantikus hétvégén.

 

Lepd meg szerelmed

Egy kedves, apró meglepetés, egy figyelmes kis ajándék igazi csúcspontja lehet egy romantikus hétvégének. Elég csak egy pici édesség, vagy egy szerelmes vers, esetleg egy régi közös emlék felidézése. Mindkét fél szívesen veszi, ha a másik gondol rá, érzi, hogy fontos neki. Akár egy nyaralás alatt is van alkalom ilyen kis meglepetésekre. Lehet előre eltervezve időben, még otthon készülni egy kis ajándékkal, de akár egy spontán meglepetés is nagy örömet okozhat a másik félnek.

 

Meglepetésre és romantikus fürdőzésre volt példa AZ ÉV HOTELE múlt heti adásában, melynek első felében Rita, Balázs és három gyermekük családi nyaralást láthatták a balatonfüredi Hotel Füred****Spa & Conference szállodában.

 

fured_szereplok1.png

 

Hotel Füred**** Spa & Conference 

A 2016-ban nyílt elegáns hotel a Balaton északi partjának egyik legkedveltebb városában, Balatonfüreden, közvetlenül a tóparton fekszik. A szálloda a legmodernebb technikai eszközökkel kialakított konferencia termeinek köszönhetően tökéletes helyszíne lehet céges rendezvényeknek, esküvőknek vagy családi eseményeknek. Ugyanakkor a különleges szórakozást kedvelők is jól fogják itt érezni magukat. Bowling club, spa és élmény részleg, Balatonra néző kültéri és beltéri medencék, saját, füves strand, szauna és gőzfürdő park áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda éttermében reggel, délben is este is lehet étkezni, ahol nemcsak bőséges és finom, de egészséges ételek is megtalálhatóak, pl. liszt-, és cukormentes sütemények. A hatalmas, több emeletes hotel egyik legnagyobb szenzációja a kilátás, egyes szobákból láthatjuk a tihanyi apátságot is, sőt minél magasabban vagyunk, annál jobban belátjuk a balatonfüredi öbölt, melynek látványa magával ragadó élményt nyújt. De bárki a szálloda teraszán egy csésze kávé mellett is megcsodálhatja hazánk egyik legszebb tavát, az élmény hasonló lesz.

További részletek itt.

 fured_1.jpg

 

Az adás második felében Vivien és Dávid ünnepelték kapcsolatuk első évfordulóját. A romantikus hétvége helyszíne a siófoki Hotel Azúr**** volt, ahol a szerelmesek mindent megtettek, hogy emlékezetes legyen a nyaralásuk.

 

azur_szereplok1.png

 

Hotel Azúr****

Siófok központjában, közvetlenül a vízparton, 4 hektáros területen található. Csodálatos, ősfás parkja a nyári hónapokban igazán kellemessé teszi a szabadban tartózkodást, télen pedig fantasztikus látványt nyújt a hatalmas, behavazott fák látványa. A Hotel Azúr **** 222 kényelmes, erkélyes szobával, 3500 m2 alapterületű wellness központtal, saját stranddal és számos gyerekbarát szolgáltatással áll egész évben egyéni és üzleti utazóink rendelkezésére. Szállodánk nagy hangsúlyt fektet a gyermekes családok igényeinek maximális kiszolgálására. A test- és a lélek megújulásáról a Hotel Azúr Wellness Központ gondoskodik. Relaxáló és frissítő wellness programjaink célja, hogy vendégeink a néhány napos itt-tartózkodásuk alatt tökéletesen elfeledjék a felgyorsult életvitel és a hétköznapi stressz negatív hatásait. A Hotel Azúr Wellness Központ fürdőcentruma közel 1000 m2 vízfelületével kitűnő lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra, a megújulásra és a pihenésre.

Külső- és belső élménymedencék (külső élménymedencék májustól szeptemberig), pezsgőfürdő és két gyermekmedence szolgálja a fürdőzést, amelyet finn szauna, gőzfürdő, illatkamra, sókamra és Kneipp-taposó tesz még élvezetesebbé.

További részletek itt. 

 

1_7.png

 

Szavazz és nyerj wellness hétvégét minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE hivatalos oldalán  adhatod le, az adásban bemutatott szállodák valamelyikére most vasárnap délig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy ajándék wellness hétvégét abba a szállodába ahová szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az év végi főnyereményt, azaz egy teljes hetet AZ ÉV HOTELE nyertes szállodájában.

 

Vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE „Best of ’10” évada. A balatoni régió másik két versenyben lévő szállodája mutatkozik majd be.

Az ÉV HOTELE című műsor „Best of ’10” évadának következő adását most vasárnap 11:40-kor nézhetik meg az RTL Klubon, amiben balatoni régió összes szállodája feltűnik és ezek közük egyre még szavazhatsz.

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén AZ ÉV HOTELE ezúttal egy „Best of ’10” évaddal jelentkezik, amiben a 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. A közönségszavazás első hónapjában a balatoni régió mutatkozik be. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe. A szállodákra érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán  lehet leadni.

 

azevhotele_bestof_dij.png

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybeszálló szállodákat. Az új évadban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr4716211928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása