Az év hotele

Most kiderül, hogy melyik Budapest környéke legjobb hotele

2017. augusztus 30. - Az év hotele

AZ RTL Klub AZ ÉV HOTELE közönségszavazásában ezen a héten vasárnap délig szavazhatsz utoljára Budapest környéke legjobb hotelére. A tét nagy, mert a megválasztott szálloda indulhat majd AZ ÉV HOTELE címért ebből a régióból. Érdemes leadni a voksodat a www.facebook.com/azevhotele oldalon, mert nem csak beleszólhatsz a legjobbnak járó díj kiosztásába, hanem megnyerheted az egyik ajándék wellness hétvége egyikét is.

Melyik lesz a Budapest környéke régió legjobb hotele?

Májusban a Kolping Hotel lett a Kis-Balaton környéke legjobb szállodája, júniusban a Hotel Délibáb nyerte el Hajdúszoboszló, Debrecen és környéke legkedveltebb hotele címét, míg júliusban a Hotel Katalin lett a Balaton legjobb szállodája a Ti szavazataitok alapján.

az_ev_hotele_15_adas_980x480.png

Ebben a hónapban négy hotelt teszteltünk Budapest környékén, amelyekre már szavazhattál a műsorokat követően. A hónap utolsó adásában múlt vasárnap ezt a négy hotelt mutattuk meg ismételten, melyekre ezen a héten lehet utoljára szavazni. Minden induló megtarthatta eddigi voksait, de még mindig van egy utolsó szavazatod, amit vasárnap délig a www.facebook.com/azevhotele oldalon adhatsz le és az ezt követő héten már meg is nyerheted a két ajándék wellness hétvégénk egyikét. Ha nem láttad még az indulókat, akkor nézd meg most a legutóbbi adásunkat az RTLMost!-on!

Döntsd el Te, hogy a négy Budapest környéki hotel melyike legyen A HÓNAP HOTELE!

Érdemes egy pillantást vetni a bemutatott szállodákra, amelyek közül egyre még szavazhatsz a www.facebook.com/azevhotele oldalon vasárnap 12:00 óráig:

Nádas Tó Park Hotel***superior

A szálloda Budapesttől 30 km-re található a 4-es főút mentén, egy öthektáros zöldövezeti területen, közvetlenül egy gyönyörű tó partján található. A hotel a jó levegő és a nyugalom szigete: egyhektáros horgásztó, tófürdő, hatalmas kalandpark és játszótér, valamint számos pihenésre alkalmas helyszín közül válogathatunk. A szálloda és a pihenőpark a különleges természeti környezetének köszönhetően ideális esküvői- és csapatépítő helyszín is lehet.

További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/vasad/nadas-topark-hotel-vasad 

nadas_topark_hotel_nyeremenyjatek_kep.jpg

 

Thermal Hotel Visegrád****superior

A szálloda a festői szépségű Dunakanyarban, Visegrád mellett, a Pilisi Parkerdő szomszédságában, Budapest belvárosától mindössze 40 kilométerre található. A szálloda egyik különlegessége a Duna étterem, melynek panorámás terasza Dunakanyarra néz. Visegrád másik különlegessége a természeti látványosságok mellett az 1300 méter mélységből nyert, 39 °C-os, ásványvíz minőségű forrás, mely a hoteltől alig pár méterre tör a felszínre és a wellness központ medencéit is táplálja.

További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/visegrad/thermal-hotel-visegrad

thermal_hotel_visegrad_nyeremenyjatek_kep.jpg

Castellum Hotel Hollókő****

Budapesttől alig 1 órányi autóútra, a Hollókői Tájvédelmi Körzetben található a térség első, minősített 4* -os szállodája, ami a csend és a nyugalom szigete ebben a csodálatos világban. A szobák egy része a „mesefalu” lankás legelőire és házikóira néz, másik része pedig a Szár-hegy és a Hollókői Tájvédelmi Körzet jóvoltából kert- ill. közvetlen erdőkapcsolattal rendelkezik. A pihenést segíti elő a 420 nm-es wellness, a panoráma szauna, a kandallós vagy jakuzzis lakosztályok, de a hotel kiválóan alkalmas a konferenciaturizmus számára is.

További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/holloko/castellum-hotel-holloko

hotel_castellum_nyeremenyjatek_kep.jpg

Velence Resort & Spa**** Superior

A szálloda közvetlenül a Velencei-tó partján fekszik saját stranddal és stéggel, azonban a hotel fürdőrészlege is igazán különleges, hiszen a medencéinek vízfelülete több mint 1000 m2 és a vizet termál forrás biztosítja, mely általánosan is gyógyító hatással van a szervezetre és a közérzetre, emellett speciálisan is alkalmas bizonyos problémák kezelésére. A fedett és szabadtéri, gyógyvizes termál- és élménymedencék panorámája elbűvölő, a gyermekeknek pedig külön medence nyújt pancsolási lehetőséget, míg a mellékhelyiségekben pelenkázók is rendelkezésre állnak.

További információ: https://www.utazzitthon.hu/latnivalo/velence/resort-spa-termal-es-elmenyfurdoje-1637

velence_resort_nyeremenyjatek_kep_1.jpg

Vasárnap délig még szavazhatsz a www.facebook.com/azevhotele oldalon arra, hogy melyik szálloda legyen Budapest környéke legjobb hotele, amelyik indulhat majd AZ ÉV HOTELE címért is és ha voksolsz, ne feledd, hogy megnyerheted két wellness hétvégénk egyikét is.

Vasárnaptól újabb régióban folytatódik AZ ÉV HOTELE szavazás

Eddig a legnépszerűbb turisztikai régiókat jártuk végig a műsor adásaiban, most pedig a nagyobb hazai tájegységek következnek. Szeptemberben Dél-Dunántúlon folytatjuk a szállodák megismerését. Tesztelőink hat szállodába utaznak majd el, hogy mindent kipróbáljanak és beszámoljanak benyomásaikról.

Most vasárnap két barátnőt, Orsit és Adát, illetve Ada két kisfiát ismerhetitek meg, akik a Kaposvártól nem egészen 20 km-re található Zselickisfaludra a Hotel Kardosfa*** Ökoturisztikai és Konferenciaközpontba, illetve a villányi Vitis Hotel***-be látogatnak el. Ada egy szakításon van túl, ezért is hívta el magával Orsi egy hétvégére, hogy segítsen neki túljutni ezen a nehéz életszakaszon. Hogy hogyan sikerül a hétvége és hogy tetszettek számukra a hotelek, az kiderül most vasárnap 12:30-kor az RTL Klub-on.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

az_ev_hotele_facebook_980x480_lead.jpg

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

Tippek az utazáshoz

Utazzitthon.hu tipp: Érkezés előtt ajánlott felhívni a korábban lefoglalt szálláshelyet, így az utolsó részleteket is egyeztetni tudjátok! www.utazzitthon.hu

Suzuki tipp: Nyári melegben, kánikulában ajánlott pár üveg vizet tartani az autóban. Jobb előre felkészülni és gondoskodni a megfelelő folyadékbevitelről. www.facebook.com/ilovesuzuki

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr8812791670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása