Az év hotele

SZÍVESEN UTAZIK SZABAIDEJÉBEN AZ ÉV HOTELE ÚJ MŰSORVEZETŐJE

2020. szeptember 03. - Az év hotele

Vasárnap negyedszer is elindul AZ ÉV HOTELE Közönségszavazáshoz tartozó televíziós műsor, melynek új háziasszonya Kecsmár Alexandra. A fiatal műsorvezetőnő aktívan tölti a szabadidejét, ha utazásról van szó.

Nem szeret egyhelyben ülni, folyamatosan keresi az izgalmas programokat, az ismeretlen tájakat Kecsmár Alexandra, AZ ÉV HOTELE új műsorvezetője. Ha elmegy nyaralni, éppúgy érdekli egy különleges kiállítás, mint a környék természeti szépsége.

„Szeretek nagy társasággal utazni. De a wellness-ben nem sokat pihenek általában. Érdekelnek a helyi finomságok, felfedezem a múzeumokat is egy utazás során, de néha csak sétálok, kirándulok a természetben. „

kecsmar_alexandra_06.jpg

Alexandra az RTL Klub Fókusz című műsorának riportere. Szereti az utazást, a turizmust, az érdekes történeteket, a különleges embereket. Élvezi, hogy átadhatja a nézőknek azt a hangulatot, amit a forgatások alkalmával átélt.

„Remélem, sikerül a nézőknek átadni, hogy hazánk megismerése, mennyire izgalmas dolog. Szeretném megmutatni, hogy milyen szép tájak, különleges helyek vannak Magyarországon. Bár budapesti vagyok, de nagyon fontosnak tartom, hogy megismerjük az ország különböző régióit, gyönyörű településeit. „

AZ ÉV HOTELE idén egy nagyon különleges évaddal készül a nézőknek, hiszen a 2010-es évek legjobb szállodái fognak egymás ellen megküzdeni egy szuperdöntőben. Az elmúlt három év legjobb szálláshelyei lesznek láthatóak újra, és közülük az egyik elnyeri a Best of AZ ÉV HOTELE címet és az ahhoz tartozó impozáns díjat.

azevhotele_bestof_dij.png

Az idei különkiadás szeptember 6-tól lesz látható heti rendszerességgel az RTL Klubon. Az első adás most vasárnap 11:40-kor veszi kezdetét, amiben a balatoni régió első két szálláshelye, a tapolcai 2017-es év régiós második helyezett Hungest Hotel Pelion  és a tavalyi évadban régiós  győztes, balatonfüredi Hotel Silverine Lake Resort****superior  lesz látható.

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hoteleit, amelyek a régiós második helyzetekkel együtt a döntőbe kerülnek és esélyük nyílik elnyerni A Best of AZ ÉV HOTELE címet. A szavazatokat a http://facebook.com/azevhotele oldalon lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye. AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban két-két pár, vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy-egy magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr4216188400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása