Az év hotele

ZSANNA HOTEL BLOGJA: „Balaton anytime”

2019. október 24. - Az év hotele

Folytatom az őszi Balaton felfedezését, ezúttal Zánkára indulok, AZ ÉV HOTELE verseny legújabb forgatásának első helyszínére, a Zen Garden Resortba. Az autópályáról egy szervizútra kanyarodok, majd egy hatalmas kovácsoltvas kapu nyílik meg előttem. Hobbitfalva? Pont olyan, meseszerű. Apró házikók egy mesterséges tavacska körül, megmunkált hatalmas zöld park, kis utacskák, amik a házakhoz vezetnek. Ide már autóval nem is lehet behajtani, utamat egy elektromos járgánnyal folytatom.

 

sent-foto1zanka_1.jpeg

 

Kalandosan jutok el a házhoz, ahol készülhetek az adásra. Ez a hely bámulatos, megint olyan, amiről nem hinnénk, hogy létezik. Nagy eső esett, fantasztikus „zöld” illat van, csend és nyugalom. Most legszívesebben befeküdnék az ágyba, nézném az eget, amelyre odaképzelem egy repülőgép kondenzcsíkjából kirajzolódó betűket: P I H E N J!

 

sent-foto2zanka.jpeg

 

Figyelni a természetet, fülelni, szagolni, elmeredni... Jó programok várnak itt, és naná, hogy visszajövök! Ej, de sok helyre kell majd, milyen jó!

Befejeztük itt a forgatást, indulunk a következő helyszínre. Mire összepakolok, a kollégáim tovalendültek, így titokban megyek pár kört az elektromos kismotorral, „bejárom a vidéket” búcsúzóul. Kedvesek, hogy megengedték, jófejek az itteniek.

 

zen_garden.jpg

 

Tihanyban már várnak, az Aquilo Hotel Panoráma egyik Balatonra néző szobácskáját kaptam meg, nagyon hangulatos. Hirtelen az idő is meleg lett, hét ágra süt a nap.

 

sent-foto3tihany.jpeg

 

Felgyorsulnak az események, tesszük a dolgunk, ebédre oldalas, már folytatjuk is, majd azon kapom magam, hogy sétálok a hotel saját Balaton-partján, és nézem, ahogy lebukik a nap a vízre. Milyen szépséges őszünk van! Utazásra hív!

 

aquilo.png

 

Menjetek felfedezni ti is, én hetente gazdagodom új élményekkel, újabb csodahelyeket láttam, amiket ti is megnézhettek személyesen, vagy ha visszanézitek az adást az RTL Most!-on. Ne feledjétek lájkolni www.facebook.com/azevhotele oldalunkat, ahol szavazzatok is valamelyik szállodára, hisz ez egy verseny a szálláshelyek között, októberben a balatoni régióban, A HÓNAP HOTELE címért.  A voksolók pedig értékes ajándékokat nyerhetnek, szóval mindenképpen érdemes szavazni!

 

boritokep.png

 

És ahogy megszokhattátok, ezen a héten is folytatódik a verseny. Ismétlő adásunkban vasárnap újra megmutatjuk mind a hat versenyben lévő balatoni szállodát: a balatonfüredi Hotel Silverine Lake Resort****superiort , a siófoki CE Plaza Hotel****-t, a zamárdi Bohém Birtokot, a balatonlellei BL YachtClub & Apartments-t, valamint a legutóbb bemutatott Zen Garden Resortot és az Aquilo Hotel Panorámát. Szóval nézzétek a műsort vasárnap 12:25-kor az RTL Klubon.

 

 

Egy kis infó a műsorról:

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

 

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, azaz a HÓNAP HOTELE végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

 

  

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr215260546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása