Az év hotele

Melyik hotel lesz a Budapest környéke régió legjobb szállodája?

2019. augusztus 29. - Az év hotele

Vasárnap délig szavazhatsz a Budapest környéke régió szállodáira. Ne feledd, a voksolással nem csak a szállodáknak segítesz, de nyerhetsz is egy-egy wellness hétvégét!

 

Az RTL Klubon futó televíziós hotelverseny, AZ ÉV HOTELE a harmadik turisztikailag kiemelt régió szállodáinak bemutatásának végéhez érkezett. Ebben a hónapban hat szálláshely küzd meg egymással A HÓNAP HOTELE címért, amik közülük csak egy kerülhet be a döntőbe.

 

boritokep.png

 

 

Az augusztusban bemutatott hotelekre a műsor hivatalos oldalán adhatod le szavazatodat a www.facebook.com/azevhotele oldalon.

 

Hogyan dől el, hogy melyik lesz a Budapest környéke régió legjobb hotele?

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás év végéig Magyarország hét turisztikailag kiemelt régiójának 40 szállodáját mutatja be. Ezek a hotelek szállnak versenybe AZ ÉV HOTELE címért. Hétről-hétre családok, párok, barátok, barátnők tesztelik le a szállodákat, amikről természetesen véleményt is alkotnak. Most hat hotel sorsáról kell dönteni. Fontos tudni, hogy ezek a szálláshelyek a szavazóktól begyűjtött korábbi voksaikat ez alatt az egy hét alatt nem veszítik el, azokat csupán tovább gyarapíthatják. Tudod már kinek add voksodat? Akkor ne habozz, menj fel a műsor közöségi oldalára és szavazz. Ha viszont kétségeid támadtak a döntésben, akkor érdemes visszanézni AZ ÉV HOTELE legutóbbi összefoglaló epizódját az RTL Most!-on.

 

Szólj bele a versenybe! Segíts eldönteni, hogy melyik szálloda legyen A HÓNAP HOTELE augusztusban.

 

Hotel Visegrád****

A Hotel Visegrád jelenlegi formáját 2011-ben befejeződött bővítés során nyerte el. Jelenleg 73 szobával, wellness részleggel, bowling pályákkal, konferencia termekkel várja vendégeit. Programjaikon és valamennyi szolgáltatásuk során komoly hangsúlyt fektetnek arra, hogy szállóvendégeik érezzék azt a családi hangulatot, melynek összetartó ereje segítségével felépülhetett Visegrád egyik legszebb szállodája. A hotel szolgáltatásai közé tartozik az éjszakai wellness-használat, az erdei túrák, vagy akár a reptéri transzfer. Mivel annak idején minden egy étteremmel kezdődött, a konyha ízvilága közel sem szokványos „szállodai”. További részletek itt. 

 

hotel_visegrad.png

 

Tó Wellness Hotel

A fővárostól egy órányira, Nógrád megyében, a Bánki-tó partján fekvő Tó Wellness Hotel nagy szeretettel várja felfrissülésre és kikapcsolódásra egyaránt vendégeit. A szálloda éttermi, kávézó és wellness centrum szolgáltatásain kívül, sok a szabadidő eltöltésére szolgáló lehetőség, mint a kalandpark, teniszpálya, horgászat, csónakázás, és kerékpározás. A wellness szálloda 58 légkondicionált szobával rendelkezik, amelyek között két légtérű családi- és mozgáskorlátozottak részére kialakított szobák is helyet kaptak. A Classic és Deluxe szobák teraszáról pedig csodálatos panoráma tárul a Bánki-tóra.

További részletek itt. 

 

2.png

 

Jankovich Kúria Wellness Hotel****

A 18. századi kúria modern épületekkel kiegészülve, ma négycsillagos szállodaként üzemel Rácalmás városában, a Dunától öt perc sétára. A korszerűen berendezett szálloda egy négy hektáros arborétumszerű park kellős közepén ez található, ami lehetőséget ad kültéri rendezvények és esküvők megtartására is. Az épületet és annak környezetét a csend és a vidéki hangulatra jellemző nyugalom járja át. A hotelhez egy minden igényt kielégítő wellness részleg is tartozik: úszómedencével, pezsgőfürdővel, 3 különböző szaunával, gőzfürdővel, Kneipp-taposóval, fitneszteremmel és masszázsszobával.  A szálloda másik nagy erőssége díjnyertes konyhája, ahol az európai mellett különleges koreai ételeket is felszolgálnak. Ezeket a fogásokat egy autentikus teremben, igazi koreai hangulatban a keleti kultúra szokásait figyelembe véve lehet elfogyasztani.

További részletek itt. 

jankovich_kuria_wellness_hotel.png

Vár Hotel Kastélyszálló

A műemlék védelem alatt álló hotel Budapesttől 30 km-re, Visegrádon helyezkedik el. A családias hangulatú szálloda igazi kuriózum, hiszen Görgey Artúr volt vadászkastélyáról van szó. A volt honvédtábornok élete utolsó negyven évét a kastélyban töltötte és rengeteget időzött az udvaron, ahol kertészkedéssel foglalkozott. Külön érdekesség, hogy a kert mai napig ugyanolyan, mint anno Görgey idejében. Itt most grillezni és napozni tudnak a vendégek, vagy a mellette lévő wellnessben ejtőzni. A 1999 óta működő kastélyszálloda egyik legfőbb erénye elhelyezkedése, hiszen a szálloda bizonyos szobáiból mesébe illő kilátás nyílik a Dunára.

További részletek itt. 

var_hotel_kastelyszallo.png

Héthatár Wellness Vendégház

A Héthatár Wellness vendégház a kikapcsolódás, a pihenés egy egészen új formája. Itt minden csak a vendégről szól. A medence, a jacuzzi, a szauna, a kerti tó, az óriás trambulin az erdei kötélpálya és még számos remek dolog egyedül az idelátogatóké. Itt nem szól rá senki, ha hangos, és nem zavarja senki, ha nyugalmat szeretne a vendég. Csak az a fontos, hogy jól érezze magát mindenki. A vendégház a szántóföldek végén, egy hangulatos kis akácosban bújik meg, közel Budapesthez mégis távol minden zajtól és rohanástól. Egy nagyon jó, egyedi helyet hoztak létre a tulajdonosok, neves magyar építészeket, tájépítészeket és iparművészeket kértek fel, hogy csináljanak valami igazán egyedülállót.

 

További részletek itt. 

 

hethatar.jpg

 

Hotel Juventus***

Közvetlenül a Velencei-tó partján, gyönyörű környezetben, a fővárostól egy gondolatnyira helyezkedik el a Hotel Juventus. A szálloda autópályán, közúton és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető. A hotel 41 igényesen berendezett szobával, kitűnő konyhával és színvonalas kiegészítő szolgáltatásokkal várja vendégeit. Saját privát stranddal, a wellness-részlegen pedig szaunával és fedett medencével. A kellemes időtöltést kerékpár kölcsönzési lehetőség és röplabdapálya is garantálja.

 

További részletek itt. 

 

juventus.jpg

 

AZ ÉV HOTELE vasárnap már Északkelet-Magyarországról jelentkezik. Bemutatkozik a régió első két szállodája!

 

Az ősz első hónapjában a műsorban északkelet-magyarországi hotelek mutatkoznak be. A hoteltesztelők és a műsorvezető, Éry-Kovács Zsanna segítségével a nézők összesen nyolc szállodát ismerhetnek meg közelebbről.

 

Vasárnap egy szerelmespár teszteli le az Eger történelmi belvárosában fekvő Hotel Eger & Park****-ot, valamint az apró kis falucskában magasodó erdőbényei Magita Hotel és Étteremet. Angéla és Tamás különleges küldetést teljesít majd a hétvégén. Ha érdekel az új régió első két hotele és kíváncsi vagy rá, milyen apropóból érkezett a pár a két napos hétvégére, akkor mindenképpen érdemes az RTL Klubra kapcsolni vasárnap 11:05-kor.

 

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

 

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klub-on futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, azaz a HÓNAP HOTELE végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr5615029478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása