Az év hotele

Hamarosan kiderül, hogy melyik szálloda lesz az Észak-Dunántúl legjobbja

2019. augusztus 02. - Az év hotele

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye AZ ÉV HOTELE a második régiójának, az Észak-Dunántúl bemutatásának végéhez érkezett. Ezen a héten vasárnap délig lehet még szavazni a versenyben induló szállodákra.

 

AZ ÉV HOTELE című műsor december végéig Magyarország hét turisztikailag kiemelt régiójának 40 szállodáját mutatja be. Júliusban a hoteltesztelők az Észak-Dunántúl régióban hat szállodát próbáltak ki. Ezeket a hoteleket láthattátok múlt héten, a hónap utolsó adásában. A hat szálloda megtarthatta a korábban megszerzett szavazatait, tehát az eredmények nem nullázódtak le. Most viszont a szavazók még egy utolsó vokssal segíthetik kedvencüket, hogy a számukra legszimpatikusabb szálloda lehessen az Észak-Dunántúl legjobbja, azaz A HÓNAP HOTELE. A voksokat vasárnap délig a www.facebook.com/azevhotele oldalon lehet leadni, amivel nyerni is lehet wellness hétvégéket. Ha nem láttad az összes észak-dunántúli indulót, vagy lemaradtál a múlt heti összefoglaló adásról, akkor nézd vissza AZ ÉV HOTELE legutóbbi epizódját az RTLMost!-on!

 

 

Rajtad is múlik, hogy a hat észak-dunántúli szálloda közül melyik lesz a régió legjobbja!

 

Íme a lista arról a hat hotelről, melyek közül egyre még szavazhatsz vasárnap délig a

a www.facebook.com/azevhotele oldalon:

 

Hotel Piroska****

Az osztrák határtól 25 km-re fekvő négycsillagos szálloda Bük város központjában, kellemes környezetben fekszik. A szálloda fekvéséből adódóan az itt-tartózkodók könnyen be tudnak kapcsolódni a városi programokba, vagy akár az ingyenes hotelbusszal átutazhatnak az Európa szerte ismert Büki Gyógy- és Élményfürdőbe, ami csupán 2 km-re található a hoteltől. A szálláshelyen wellness részleg: 3 medencével rendelkező élményfürdő, szaunavilág, gyógyászati részleg, májustól szeptemberig pedig szabadtéri medence is rendelkezésre áll a vendégek részére. A hotel éttermében hazai és nemzetközi ételeket is felszolgálnak. Habár a szálloda nem kifejezetten gyermekbarát, mégis játszószoba, játszótér, babaágyak, pelenkázó asztal és játékok is várják a legkisebbeket.

További részletek itt. 

hotel_piroska_1.png

 

Hotel Kapitány Wellness****superior

A négycsillagos superior wellness szálloda közvetlenül a 84-es út mellett, történelmi környezetben, a több mint hét évszázada épült sümegi vár tövében fekszik. A családias hangulatú szállodában, keleties stílusú fürdő, hagyományos, illetve a kímélő konyhát szem előtt tartó étterem várja a vendégeket. A szálláshely környezete számos kikapcsolódási lehetőséget biztosít, itt biztosan sikerül bárkinek az időben visszarepülnie. A sümegi vár tövében található Lovagi Arénában, vagy a Fedett Történelmi Rendezvénycsarnokban minden héten több alkalommal megrendezik azt a műsort, ahol minden néző szeme előtt elevenedik meg a középkor. A lovagi játékokat – mely a végvári hősök előtt tiszteleg – középkori lakoma követi, ahol a kor hagyományainak megfelelően az étkezés kézzel történik.

További részletek itt.

hotel_kapitany_1.png

 

Kristály Imperial Hotel****

A Tata központjában álló, megújult műemlék épület Magyarország legrégebben működő szállodájaként fogadja a hazai és külföldi Vendégeket, ma is ugyanazzal az eleganciával és nyugalommal, amivel az Esterházyak idején. A szálloda kétszintes mélygarázzsal, étteremmel, borbárral, relaxációs wellness és medical centerrel, valamint vendégszerető személyzettel várja az idelátogatókat.

További részletek itt.

 

kristaly_imperial.jpg

 

Hotel Capitulum

Győr történelmi belvárosának szívében, mégis csendes és nyugodt környezetben várja üzleti céllal érkező, avagy minőségi, tartalmas pihenésre vágyó kedves vendégeit. A 4 kategóriában, 44 gyönyörűen berendezett szoba mindegyike klimatizált. A lakosztály és a 6 kiemelt deluxe szoba gondoskodik a legmagasabb igények kielégítéséről is.

A privát mélygarázs, a 0-24 órás recepciós szolgálat, a szálloda egész területén hozzáférhető ingyenes wi-fi szolgáltatás biztosítja a modern kor követelményeit. Konferenciaterem,  valamint a Győr barokk hagyományait tükröző enteriőr egyaránt hozzájárul, hogy a múlt dicsősége a jelen minőségében öltsön testet.

 

További részletek itt.

 

hotel_capitulum_1.jpg

 

RQ Boutique & Unique Hotel

A szálloda csendes környezetben, Győr történelmi belvárosában, a városi Gyógy és Élményfürdőtől néhány lépés távolságra helyezkedik el. A New York, Párizs boutique és unique szállodáinak mintájára kialakított hotel milliője a maga nemében páratlan. Már a szálloda halljában egy különleges, és nagyon kellemes illat csapja meg az ember orrát, ami átjárja az egész épületet. Míg a vendég elér a szobájába előkelő bútorokba, extravagáns dísztárgyakba botlik. A szálláshely minden egyes szobája más-más tematikára épült. Van itt kristályoktól fényesen csillogó, olasz vidék hangulatát idéző, vagy épp 3 dimenziós bőrfotelre emlékeztető tapétával ellátott erős, markáns szoba is. A hotel légkondicionált, ahol éjjel-nappal működő recepció, szobaszervíz és wifi teszi még komfortosabbá az ottlétet.

További részletek itt.

 

rq_boutique_1.jpg

 

Golden Ball Club****

A hotel Győr barokk történelmi belvárosának szomszédságában, a sétálóutcától nagyjából 200-300 méterre fekszik. Az épület a viktoriánus kort idézi. Ezt hivatott hangsúlyozni a hotel melletti angol kertre hajazó Eötvös park, illetve a ízlésességet és eleganciát sugárzó szálloda belső: a hall, a recepció és a hozzá tartozó korabeli arisztokratikus bútorok is. Az idelátogató vendégeknek aktív és passzív kikapcsolódásra is lehetősége nyílik. Előbbit a szállodában található szabadidőközpont teszi lehetővé, ahol futballozhat, squasholhat és fitnesz gépeken – tapasztalt edzők mellett – mozoghatnak a vendégek. A pihenésre pedig ott a wellness részleg, ahol jakuzzi, szauna, élménymedence és gőzkabin is rendelkezésre áll. Az elegáns étteremben, vagy nagy nyári melegben a teraszon ízletes specialitások, főleg magyar ételek fogyaszthatók.

További részletek itt.

golden_ball_1.jpg

 

Vasárnaptól egy újabb régióban folytatódik a verseny

 

A szállodák tesztelése augusztusban a Budapest környéke régióban folytatódik. Ebben a régióban is hat hotel küzd majd meg egymással A HÓNAP HOTELE címért. Most vasárnap a Hotel Visegrád****,  és a bánki Tó Wellness Hotel  lesz bemutatva. Ha kíváncsi vagy, hogy milyenek az új régió első szállodái, és tudni szeretnéd milyen apropóból érkezik a műsorba Nóra és Andrea, akkor ne hagyd ki az adást most vasárnap 12:55-kor az RTL Klubon.

 

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

 

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klub-on futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, azaz a HÓNAP HOTELE végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán  lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

 

boritokep.png

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klub-on az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr1214991324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása