Az év hotele

Decemberben egy visegrádi szálloda lett A HÓNAP HOTELE

2018. december 29. - Az év hotele

AZ ÉV HOTELE Közönségszavazáson a visegrádi Hotel Silvánus**** (https://hotelsilvanus.hu/) lett A HÓNAP HOTELE 2018. decemberében a Budapest környéke régióban. Így ebből a régióból ez a hotel indulhat majd AZ ÉV HOTELE címért. . Ezzel az eredménnyel megelőzte a második helyen végzett ráckevei Duna Relax & Event Hotel****-t (https://wellnesshotel.hu/) és a harmadik helyre befutó fenyőharaszti Fenyőharaszt Kastélyszálló****-t (https://fenyoharasztikastelyszallo.hu/).

A Hotel Silvanus**** a 352 méter magas Fekete hegyen, Visegrád fölött, a Fellegvár romjainak közvetlen szomszédságában található. A hotel ablakaiból lélegzetelállító kilátás nyílik a Dunakanyarra. A kellemes családias szobák egy része a Dunakanyarra, másik része az erdőre, harmadik része pedig a Fellegvárra néz. A hotelben hat konferenciateremet alakítottak ki, mely alkalmas kisebb-nagyobb családi és céges rendezvények, csapatépítő tréningek megtartására. A szálloda wellness részlegének beltéri és kültéri medencéi tökéletes helyszínként szolgálnak családosok és fiatal párok számára is, akik a csobbanás után a szaunában, a kandallós relax szobában vagy egy masszázságyon pihenhetnek. A hotel éttermében pedig mindig az évszaknak megfelelő menükínálat vár mindenkit, na meg persze az a páratlan panoráma.

silvanus.jpg

Megvannak AZ ÉV HOTELE közönségszavazás döntősei

2018. júniusa és decembere között minden hónapban egy-egy magyarországi régió szállodái közül választottátok ki szavazással az adott régió legjobbját. A döntő most már végleges, kialakult AZ ÉV HOTELE döntőjének végső mezőnye, hiszen decemberben a hetedik szálloda is meglett a Ti szavazataitok segítségével.

Januárban megtudhatjátok, hogy melyik szálloda lesz AZ ÉV HOTELE

AZ ÉV HOTELE megválasztására 2019. január 6-20. között kerül sor. Az RTL Klub-on január 6-én újra bemutatják a műsor készítői az első három, majd 13-án a további négy régió nyertesét. Szavazni ebben a két hétben tudtok majd AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán (link: www.facebook.com/azevhotele). Szavazz arra a szállodára, amelyik neked a legjobban tetszik, ugyanis ha szerencsés vagy akkor tiéd lehet a hat döntős hotelbe kisorsolt wellness hétvége vagy a főnyeremény, az egyhetes pihenés AZ ÉV HOTELE címet elnyert szállodában.

 

Íme a 2018-as év egyes régióinak legjobbjai, amelyek indulhatnak AZ ÉV HOTELE címért:

  1. Alföld: Aquaticum Debrecen Termal & Wellness Hotel****, Debrecen
  2. Kis-Balaton és környéke: Park Inn****, Zalakaros
  3. Északkelet-Magyarország: Hunguest Hotel Palota****, Miskolc-Lillafüred
  4. Észak-Dunántúl: Spirit Hotel Thermal Spa*****superior, Sárvár
  5. Balaton: Hotel Füred**** Spa & Conference, Balatonfüred
  6. Dél-Dunántúl: Puchner Kastélyszálló****, Bikal
  7. Budapest környéke: Hotel Silvanus****, Visegrád

AZ ÉV HOTELE szavazás végeredményét a 2019. január 27-i adásban mutatják be, ekkor derül ki az is, hogy ki nyerte a szavazók közül a fődíjat.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

 

az_ev_hotele_facebook_620x220.png

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr2014521146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása