Az év hotele

Vajon mitől jó egy szálloda? Megmutatjuk!

2018. május 31. - Az év hotele

Megújulva folytatódik az ÉV HOTELE Közönségszavazás 2. évada az RTL Klub műsorán. Az első epizódban sok mindent megtudhattak mindazok, akik múlt héten a képernyők elé ültek. Többek között kiderült, hogy milyen újdonságok várhatóak ebben az évadban. Erről a műsor producere, Serfőző Zsolt beszélt:

„A hotelek tesztelése mellett idén a műsor szakmaiságát is tovább erősítjük. A legfontosabb értékelési szempontok mentén az előző évad nyertes szállodáinak szakértői lesznek a nézők segítségére, hogy még képzettebb hoteltesztelők lehessenek saját utazásuk során.”

A hotelek tesztelésének menete a műsorban, mint kiderült nem változik. Családok, párok, barátok, barátnők, testvérpárok utaznak el hétről-hétre két magyarországi hotelbe, hogy teszteljék a szállodákat. A hétvége során a hotelek és a szereplők életébe, mindennapjaikba is bepillanthatunk. Melyben segítségünkre minden hétvégén a bájos időjós, Pataki Zita lesz. 

Az Alföld két cityhotelével indul a tesztelés

A verseny hazánk legnagyobb régiójában az Alföldön kezdődik majd, most vasárnap 12:50-kor a RTL Klubon. Ezúttal két városi szállodát tesztelünk. Először egy igazi kis gyöngyszemet, a debreceni Malom Hotelt**** (http://malomhoteldebrecen.hu/) vesszük célba. Az épület különlegessége, hogy korábban a falai között egy gőzmalom működött. Természetesen a nyomait mai is láthatjuk. Innen útunk a hagyma fővárosába Makóra vezet, ahol a város egyik legújabb szállodáját az art deco design szállodát Grand Hotel Gloriust*** (https://glorius.hu/) próbáljuk ki.

A városi hotelekben is tökéletesen lehet pihenni

Ezt bizonyítja majd be nekünk a két barátnő: Dia és Bea. A lányok egy éve találkoztak, azóta sok időt töltenek együtt, és habár barátságuk még gyerekcipőben jár, úgy érzik fontosak egymás számára. Diát egyébként ismerős lehet, hiszen tavaly akkori vőlegényével együtt tesztelték a felsőtárkányi varázslatos Bambara Hotelt, ami aztán a 2017-es ÉV HOTELE címet is megnyerte. A lányok hétvégéjének természetesen lesz apropója, de hogy vajon mennyire sikerül Beának jobb kedvre deríteni szakítás utáni összetört szívű barátnőjét egy szülinapos hétvégén, ez csakis vasárnap derül ki, 12:50-kor az RTL Klub ÉV HOTELE című televíziós műsor legújabb epizódjában.

Szavazzatok és nyerjetek egy wellness hétvégét!

A lányok értékelik majd a szállodákat, de Te se felejts elszavazni. Hogy miért? Hiszen rajtad is múlik, hogy melyik szálloda lesz az alföldi régió legjobb hotele!

Szavazataitokat  www.facebook.com/azevhotele oldalon adhatjátok le. Tetszéseteket már a műsor ideje alatt is kifejezhetitek. Egészen pontosan most vasárnaptól következő hét vasárnap délig szavazhatsz a műsorban bemutatott két szálloda valamelyikére.

A szavazók kerül ki az a szerencsés nyertes, aki majd egy felejthetetlen wellness hétvégét tölthet el, abban a szállodában, ahova szavazatodat leadtad!

Döntsd, el Te melyik legyen az Alföldi régió legjobb szállodája!

az_ev_hotele_facebook_620x220.png

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címértversenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket

Szavaz és nyerj hetente wellness hétvégét

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr1714015886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása