Az év hotele

3 érv a Velencei-tó mellett

2017. augusztus 17. - Az év hotele

Ha vízparton szeretnéd élvezni, ami az idei nyárból még maradt, de unod a Balatont, irány a Velencei-tó, ahol a párban vagy családdal utazók is izgalmas napokat tölthetnek együtt.

Néhány tipp, hogy mit ne hagyj ki, ha a Velencei-tónál jársz:

velence.png

1. Velence Korzó és Szabadstrand

Ha a nyaralásod során nem tudsz választani az üzletekkel teli sétálóutca és a homokos strand között, akkor itt a helyed. Közvetlenül a víz mellett, a Velencei-tó partján található a több mint 3 ezer nm-es lidó-homokos strand és az 5 ezer nm-nél is nagyobb szolgáltatóház, amiben akár fürdőruhában sétálgathatsz kedved szerint. A strand ráadásul gyerekbarát, ahol a legkisebbek is bátran pancsolhatnak a part menti sáv sekély vízében. 

2. Madárvárta

Agárdon található az ország első Madártani kutatóháza, ahol a madár megfigyelő toronyból betekintést nyerhetünk a tó élővilágába. Érdemes felkeresni, mert olyan izgalmas programról van szó, amelynek szinte nincs olyan világrész, ahonnan ne lett volna látogatója. A Madárvárta nem csak a szórakoztatás szempontjából jelentős, hanem több doktori disszertáció, kandidátusi értekezés helyszíne volt már, ahonnan sok külföldi kutató indult el tudományos munkája során.

3. Várpark

Dinnyésen közel 20 magyarországi középkori várat ismerhetünk meg testközelből, arányosan, alapanyag hűen felépítve, de sokkal kisebb méretben, mint megszokhattuk. A park a gyerekek számára is emlékezetes lehet, hiszen nem csak hogy az ő méretükben épültek meg a várak, hanem részt vehetnek egy családi lovagi kihívásban is, ahol ügyességüket is bizonyíthatják.

Antónia és Dénes három gyermekükkel Hollókő mellett a Velencei-tavat választotta, hogy együtt töltsenek egy hosszú hétvégét és a három nap alatt teszteljék a meglátogatott hoteleket AZ ÉV HOTELE című műsor múlt vasárnapi adásában az RTL Klub-on. Ha nem láttad az adást és kíváncsi vagy, hogy melyik szállodákra szavazhatsz ezen a héten a www.facebook.com/azevhotele oldalon és mit próbált ki a család az utazás során a kihagyhatatlan programok közül, akkor nézd vissza a műsort az RTL Most!-on.

Szavazz és nyerj wellness hétvégét!

Augusztusban a Budapest környéki hoteleket teszteljük a műsorban és választjuk meg a Ti szavazataitokkal a régió legjobb hotelét. Ezen a héten a család által meglátogatott hollókői és velencei hotelre szavazhatsz vasárnap délig a www.facebook.com/azevhotele oldalon és ezzel megnyerheted a két wellness hétvége egyikét abba a hotelbe, amelyikre szavaztál. Ha szerencséd van, a jövő héten Te is ott pihenhetsz.  A két hotel, amelyikre most szavazhatsz:

Castellum Hotel Hollókő****

Budapesttől alig 1 órányi autóútra, a Hollókői Tájvédelmi Körzetben található a térség első, minősített 4* -os szállodája, ami a csend és a nyugalom szigete ebben a csodálatos világban. A szobák egy része a „mesefalu” lankás legelőire és házikóira néz, másik része pedig a Szár-hegy és a Hollókői Tájvédelmi Körzet jóvoltából kert- ill. közvetlen erdőkapcsolattal rendelkezik. A pihenést segíti elő a 420 nm-es wellness, a panoráma szauna, a kandallós vagy jakuzzis lakosztályok, de a hotel kiválóan alkalmas a konferenciaturizmus számára is. További információért kattints.

hotel_castellum_nyeremenyjatek_kep.jpg

Velence Resort & Spa**** Superior

A szálloda közvetlenül a Velencei-tó partján fekszik saját stranddal és stéggel, azonban a hotel fürdőrészlege is igazán különleges, hiszen a medencéinek vízfelülete több mint 1000 m2 és a vizet termál forrás biztosítja, mely általánosan is gyógyító hatással van a szervezetre és a közérzetre, emellett speciálisan is alkalmas bizonyos problémák kezelésére. A fedett és szabadtéri, gyógyvizes termál- és élménymedencék panorámája elbűvölő, a gyermekeknek pedig külön medence nyújt pancsolási lehetőséget, míg a mellékhelyiségekben pelenkázók is rendelkezésre állnak. További információért kattints!

velence_resort_nyeremenyjatek_kep_1.jpg

Egy hét szünet után folytatódik AZ ÉV HOTELE szavazás

Most vasárnap a műsor is pihen. Következő adásunkban egy hét múlva vasárnap (augusztus 27.)  a hónapban bemutatott hoteleket nézheted újra a mindent eldöntő  A HÓNAP HOTELE végső szavazás előtt, ami azért fontos, mert A HÓNAP HOTELEI indulhatnak majd az év végén AZ ÉV HOTELE címért. Az adást követően Budapest környékének legjobb hotelét választjuk meg. A régióból bemutatott szállodák az eddigi szavazataikat továbbviszik magukkal és egy utolsó lehetősége lesz mindenkinek, hogy kiválassza a számára legszimpatikusabbat egy újabb szavazat leadásával. Így alakul majd ki a régió végeredménye. A hotelekre tehát Te is még egyszer utoljára szavazhatsz majd jövő hét vasárnap az adás kezdetétől következő vasárnap délig a www.facebook.com/azevhotele oldalon és ezzel megnyerheted a két újabb wellness hétvége egyikét is.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

az_ev_hotele_facebook_620x220.png

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket

Szavaz és nyerj hetente wellness hétvégét

 A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

Tippek utazáshoz:

Utazzitthon.hu tipp: Ünnepi hétvégék közeledtével foglalj legalább 60 nappal korábban és elcsípheted az előfoglalási kedvezményeket! www.utazzitthon.hu

Suzuki tipp: Nagyon fontos, hogy indulás előtt ellenőrizd lámpáidat, és szürkület után mindig kapcsold fel őket! Amellett, hogy a rendőr is megbüntet, ha nem ég egy lámpád, rendkívül balesetveszélyes, ha nem megfelelően látnak Téged az utakon. www.facebook.com/ilovesuzuki

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr5412757626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása