Az év hotele

3 dolog, amire feltétlenül figyelj szakítás után!

2017. június 22. - Az év hotele

Egy szakítás mindenki számára fájdalmas és sokszor elviselhetetlenül tör ránk ilyenkor a magány, a csalódottság, a sértettség. Ha hagyjuk, hogy magukkal húzzanak a negatív gondolatok, hiszen így csak még nehezebb lesz a helyzetünk. Nézzük, mit tehetünk a lehető leghamarabb történő talpra állás érdekében!

Ha azt szeretnénk, hogy mihamarabb jókedvűek és nyitottabbak legyünk egy új kapcsolatra, akkor erre a három dologra kell feltétlenül odafigyelnünk:

1. Foglaljuk el magunkat

A legfontosabb, hogy ne hagyjuk, hogy a szakítás fájdalmán rágódjunk, hanem kössük le magunkat, legyen az munka, tanulás vagy bármilyen feladat.

2. Kicsit kényeztessük magunkat

Ha magányosnak, elhagyatottnak érezzük magunkat, itt az alakalom, hogy olyasmibe fogjunk, ami örömet okoz a számunkra. Itt a legjobb alkalom egy kis kényeztetésére, legyen az egy kellemes vacsora, egy kis szaunázás vagy akár egy utazás.

3. Keressük barátaink társaságát

Természetesen a legjobb egyedül keseregni, de ha inkább szeretnénk mihamarabb túljutni a hullámvölgyön, akkor keressük a kapcsolatot barátainkkal és igyekezzünk lehetőséget teremteni újabb közös élményekre, melyek segíthetnek elfeledtetni bánatunkat.

Egy jó példa a helyzet kezelésére Krisztina esete, akit Mariska barátnője ragadott ki a depresszióból és vitt magával egy wellness hétvégére, hogy barátnője elfelejtse szakítását, ami nagyon megviselte, hiszen egy 18 éves kapcsolata ért véget. Ha kíváncsi vagy, hogy sikerült-e megbirkózniuk a szakítás okozta elkeseredéssel a három szabály betartásával, akkor nézd vissza a két barátnő történetét AZ ÉV HOTELE-ben az RTL Most!-on!

Szavazz most és nyerd meg az egyik wellness hétvégét jövő héten!

Krisztina és Márti a műsorban két hotelt próbált ki és értékelt a hétvége alatt, melyekre a héten Te is szavazhatsz vasárnapig a www.facebook.com/azevhotele oldalon és ezzel megnyerheted a két wellness hétvége egyikét abba a hotelbe, melyre leadtad a szavazatodat:

Hotel Délibáb****

A szálloda Hajdúszoboszló belvárosának szívében található, Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a 25 hektáros gyógyfürdő parkjának közvetlen szomszédságában. A három épületrészből álló szálloda apró részletekig kidolgozott szobái, közösségi terei igazán pihentető és nyugodt atmoszférát árasztanak. További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/hajduszoboszlo/hotel-delibab

hotel_delibab_nyeremenyjatekkep.jpg

Borostyán Med-Hotel****

A szálloda Debrecen mellett Nyíradony-Tamásipusztán található, távol a város zajától. A különleges építészeti megoldások egyedivé teszik az épületet, a közelben lévő élményparkban pedig a nyári síeléstől az akadálypályákig sok mindent kipróbálhatunk. A hotel a pihenés mellett a gyógyulásra is koncentrál saját magánklinikájával és stresszoldó wellness centrumával egyaránt. További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/tamasipuszta/borostyan-med-hotel

borostyan_hotel_nyeremenyjatekkep.jpg

Vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE szavazás

Most vasárnap tovább folytatódik a hotelek tesztelése az utazók szemszögéből az RTL Klub-on 12:45-kor AZ ÉV HOTELE című műsorban, amiben ezúttal a hónapban bemutatott hoteleket nézheted újra a mindent eldöntő  A HÓNAP HOTELE végső szavazás előtt, ami azért fontos, mert A HÓNAP HOTELEI indulhatnak majd az év végén AZ ÉV HOTELE címért. Most Hajdúszoboszló, Debrecen és a környék legjobb hotelét választjuk meg. A hónapban bemutatott négy hotel az eddigi szavazatait továbbviszi magával és egy utolsó lehetősége lesz mindenkinek, hogy kiválassza a számára legszimpatikusabbat. Ezekre a hotelekre szavazhatsz tehát Te is e hét vasárnaptól vasárnapig a www.facebook.com/azevhotele oldalon és ezzel megnyerheted a két újabb wellness hétvége egyikét is.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

az_ev_hotele_facebook_620x220.png

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

Tippek az utazáshoz

Utazzitthon.hu tipp: Érkezés előtt ajánlott felhívni a korábban lefoglalt szálláshelyet, így az utolsó részleteket is egyeztetni tudjátok! www.utazzitthon.hu

Suzuki tipp: Kánikulában még pár percre sem szabad a gyerekeket, de még a háziállatokat sem felhúzott ablaknál az autóban hagyni! www.facebook.com/ilovesuzuki

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr5112602423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása