Az év hotele

Hamarosan kiderül, hogy melyik szálloda jut elsőként a fináléba

2019. július 03. - Az év hotele

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, AZ ÉV HOTEL első régiójának tesztelése múlt vasárnap vége tért. Nemsokára kiderül, hogy melyik szálloda lesz az alföldi régió legjobbja, amelyik elsőként jut be idén a finálélba.

 

Ezen a héten vasárnap délig lehet még szavazni a versenyben induló szállodákra, a műsor hivatalos oldalán. A négy hotel közül csak egy kerülhet be a döntőbe, ahol majd az évad végén megküzdhet a másik hat régió nyertesével együtt, AZ ÉV HOTELE címért és annak gyönyörű díjáért.  

 

boritokep.png

 

Hogyan dől el, hogy melyik lesz az alföldi régió legjobb hotele?

 

AZ ÉV HOTELE című műsor december végéig, Magyarország hét turisztikailag kiemelt régiójának 40 szállodáját mutatja be. Júniusban a hoteltesztelők az alföldi régióban négy szállodát próbáltak ki. Ezeket a hoteleket láthattátok múlt héten, a hónap utolsó adásában. A négy szálloda megtarthatta a korábban – az egyes adások után – bezsebelt szavazatait, tehát az eredmények nem nullázódtak le. Most a nézők még egy utolsó vokssal segíthetik kedvencüket a havi döntőben, hogy a számukra legszimpatikusabb szálloda lehessen az alföldi régió legjobbja, azaz június HÓNAP HOTELE. A szavazatokat vasárnap délig a műsor hivatalos oldalán lehet leadni. A nézőknek most még több nyeremény ütheti markát, hiszen a heti nyereményen kívül, az összes júniusban voksló közül sorsolják ki a havi fődíjakat is. Ha nem láttad az összes alföldi indulót, vagy lemaradtál volna a múlt heti összefoglaló adásról, akkor nézd vissza AZ ÉV HOTELE legutóbbi epizódját az RTLMost!-on!

 

 

Rajtad is múlik, hogy a négy alföldi szálloda közül melyik lesz a régió legjobbja!

 

Open Hotel****

Szentes első számú négycsillagos hotele, egy háromszintes, modern stílusban épült szálloda, amely a belváros közelében, csendes, nyugodt környezetben, közvetlenül a Kurca folyó partján, a városi fürdő bejáratától 400 méterre található. A szálloda és annak környéke, mind a wellnessező, mind pedig az aktív kirándulóknak jó választás lehet. Pihenésre ott a városi fürdő vagy a szálloda kültéri úszó és gyerekmedencéje, aktív programra pedig egy kenutúra a Kurcán vagy kerékpározás a városban. Mindezek bérlésében és a különböző program lehetőségekben a szálloda recepcióján adnak tájékoztatást. A hotel éttermében bőséges és változatos svédasztal, minőségi bor-, és széles italválaszték áll rendelkezésre. A szállodában a hagyományos magyaros ételek mellett izgalmas és újszerű kreációkat is érdemes megkóstolni. További részletek itt. 

 

4.jpg

 

 

 

Homoki Lodge - Glamping Ground

A lodge Budapesttől délre, az Alföldön, a Duna és a Tisza közi alacsony fekvésű homokos medencében, Ruzsától 7 km-re található. A civilizációtól elzárt birtokot erdők, rétek, tanyák, gabona-, és szántóföldek ölelik körbe. A terület körül gyakran látni vaddisznót, szarvast, őzt, rókát és mezei nyulat.  A hely fő profilja a lovas üdülések. Az osztrák házaspár tulajdonában lévő birtok legfőbb küldetése, hogy az ideérkező vendég megismerje a magyarok évezreden átívelő történelmét, mind a gasztronómián, mind pedig a szálláshelyen keresztül. Egyrészt a konyha az ősi hun-magyar és az Osztrák-Magyar Monarchia gasztronómiai kultúráját ötvözi, másrészt különböző típusú épületekből álló szálláshelyen akár még háromszintes jurtákban is aludhattok, pont úgy ahogy honfoglaló őseink, némi luxus körülménnyel fűszerezve. További részletek itt. 

 

3.jpg

 

 

Csipkerózsa Parkhotel ****

A négycsillagos szálloda egy romantikus erdő közepén várja vendégeit, azokat, akik a nyugalmat, kényelmet és a kikapcsolódást keresik. A létesítmény a forgalomtól távol, egy parkba ágyazva, virágoskertek, kis tavak, sétáló utak övezte természetes tisztás belsejében várja a pihenni vágyókat. A vendégeknek nem kell lemondania a komfortról annak ellenére, hogy a forgalmas helyektől távol esik a szálloda. A hotel és rezidenciái négy csillagos szinten kínálják szolgáltatásait a vendégeknek. A különböző szobatípusokon túl, otthonos étterem, egy eredeti bár, szabadidős tevékenységek, mint a beltéri golf-, vagy repülőgép szimulátor, spa-részleg, kültéri medence, és minden évszakban használható teniszpálya várja az idelátogatókat. További részletek itt

 

csipkerozsa_parkhotel-1.jpg

 

Komló Hotel ****

A város szívében található, ékszerdobozként tündöklő KOMLÓ HOTEL GYULA**** szép szecessziós épülete korhűen került felújításra, korunk követelményeinek maximálisan eleget téve, régi helyiségeinek funkcióját és eleganciáját egyaránt megőrizve. A kialakítás során az Art Deco irányzatot vette figyelembe a tervező, mellyel egy teljesen egyedi és utánozhatatlan hangulatot teremtett, amivel a Komlót egy új, prémium szintre emelte. Fontos kiemelni, hogy a felújítás során rengeteg kutatómunka zajlott és előkerültek azok a tervrajzok is, melyek segítségével az épület eredeti állapotának visszaállítása megtörténhetett. Sőt, olyan beruházások is sorra kerültek, amire az 1900-as esztendők elején az eredeti tulajdonosoknak már nem volt lehetősége. További részletek itt.

 

komlo_hotel.jpg

 

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye vasárnap egy új régióban folytatódik

 

A szállodák tesztelése júliusban az Észak-Dunántúlon folytatódik. Ebben a régióban hat hotel küzd majd meg egymással, a július HÓNAP HOTELE címért. Most vasárnap először a Bükfürdő melletti kisvárosba, Bükre, a Hotel Piroska**** névre keresztelt szállodába,  majd a turisták egyik közkedvelt városába Sümegre, a Hotel Kapitány Wellness superior****-ba látogat el egy fiatal házaspár. Ha kíváncsi vagy, hogy milyenek az új régió első szállodái, és tudni szeretnéd milyen apropóból érkezik a műsorba Edina és Csaba, akkor ne hagyd ki az adást most vasárnap 12:05-kor az RTL Klub-on.

 

 Következő adásunk előzetesét itt tekintheted meg!

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klub-on az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr2214924558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása