Az év hotele

Vasárnap véget ér AZ ÉV HOTELE 2018-as évada

2019. január 24. - Az év hotele

AZ ÉV HOTELE 2018. döntőjébe rengeteg szavazat érkezett a versenyben maradt hét régió győztes hotelre. A voksolás végeredményét a 2019.január 27.-i évadzáró adásban láthatjátok majd az RTL Klub-on. Éppen ezért múlt vasárnap a műsor készítői egy budapesti különkiadással készültek és versenyen kívül mutattak be egy exkluzív fővárosi hotelt Budapest 2. kerületében.

AZ ÉV HOTELE legutóbbi epizódjában nem csak a The Hotel Unforgettable - Hotel Tiliana by Homoky Hotels****-t ismerhettétek meg közelebbről egy fiatal házaspár Veronika és Dénes segítségével, hanem ízelítőt kaphattatok Budapest sokoldalúságáról. A fiatal házaspár, akiknek ismeretsége hosszú időre nyúlik vissza, hiszen egy faluban nőttek fel, csak öt éve alkot egy párt. Veronikáék jártak a budai várban, részt vett egy állandó kiállításon a Magyar Nemzeti Galériában, kirándultak a Normafánál és megnézték a fővárost a levegőből, valamint belevetették magát a pesti életbe a világszerte ismert bulinegyedben. Mindenekelőtt azonban kipróbálták és letesztelték a The Hotel Unforgettable - Hotel Tiliana by Homoky Hotels****-t, ahol két teljes napot töltöttek el.

img_9293.JPG

The Hotel Unforgettable - Hotel Tiliana by Homoky Hotels**** egy frissen felújított négycsillagos szálloda Budapest második kerületében egy háromhektáros park közepén, csendes nyugodt környéken a Budai-hegyekben található. A hotel elhelyezkedése kiváló, hiszen, ha valaki a pihenésen kívül egy kis fővárosi nyüzsgésre is vágyna, akkor ezt is megkaphatja, hiszen a pulzáló belváros csupán 15 percnyi távolságra van az exkluzív hoteltől. A szálloda modern, fiatalos, egyedi kialakítású szobákkal rendelkezik, ahol a letisztultság és az elegancia uralkodik. A hotel étterme bőséges svédasztalos reggelivel, magyar és nemzetközi ételekkel, a drink bár pedig késő estig tartó nyitvatartás mellett finom koktélokkal várják a vendégeket.  A szállodának nem csak az egyedülálló stílusa az erőssége, emellett érdemes megemlíteni másik nagy előnyét is, a fákkal teli parkot, ahol több játszótér, úszómedence teszi még feledhetetlenebbé a kikapcsolódást, azon vendégek számára, akik gyermekkel érkeznek ide. A szálloda idén tavasszal wellnessrészleggel bővül, ahol szauna, pezsgőfürdő, fitneszterem és különböző típusú masszázskezelések vehetők majd igénybe.

További információ: http://tiliana.hu/

tiliana.jpg

Ha lemaradtál a múlt heti adásról és kíváncsi vagy az exkluzív budapesti hotelre, illetve tudni szeretnéd, hogy mit érdemes Budapesten turistaként megnézni, akkor érdemes lesz visszanézni AZ ÉV HOTELE legutóbbi epizódját bármikor az RTLMost!-on.

Vasárnap kiderül melyik hotel lett AZ ÉV HOTELE 2018-ban

Múlt vasárnap délben véget ért AZ ÉV HOTELE 2018. Közönségszavazás döntő voksolása. A szavazás végeredménye most vasárnap derül majd ki AZ ÉV HOTELE évadzáró epizódjában 11 órától az RTL Klub-on. Érdemes lesz nézni a műsort, hiszen azt is megtudhatjátok, hogy ki viszi el a fődíjat, az egyhetes pihenést AZ ÉV HOTELE 2018. díjat elnyert szállodába.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

az_ev_hotele_facebook_620x220.png

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek a voksolók, a sorozat végén pedig egy egyhetes pihenést sorsolunk ki AZ ÉV HOTELE címet elnyert szállodában.

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr9714586792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása