Az év hotele

Már szavazhatsz AZ ÉV HOTELE döntőseire

2019. január 13. - Az év hotele

Január 6-án megkezdődött AZ ÉV HOTELE 2018. Közönségszavazás döntője, a végső szavazás, amiben két hétig voksolhatsz Magyarország általatok megválasztott hét legjobb, régió győztes hotele közül arra az egyre, amelyik neked a legszimpatikusabb.

Január 20-ig tart a döntő szavazás

AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás az RTL Klub-on és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

Az RTL Klub-on futó televíziós műsorban 2018-ban a magyarországi régiók hoteleit tesztelték le a műsorban hétköznapi párok, barátnők és családok. Ezalatt a hét hónap alatt a Ti szavazataitok segítségével mind a hét régióban győztest választottatok, ezek a hotelek lettek az adott régió legjobb szállodái. Erre a hét hotelre most lehet voksolni. A szavazás múlt hét vasárnap kezdődött és két hétig tart majd. Érdemes lesz megfontolni, hogy kinek adod utolsó és egyetlenegy szavazatodat.  Ha nem láttad az első három AZ ÉV HOTELE 2018. döntőjébe jutott szállodát bemutató epizódot, akkor most visszanézheted az RTLMost!-on, a következő négyet pedig megnézheted vasárnap 10:50-kor az RTL Klubon.

az_ev_hotele_facebook_620x220.png

Tiéd lehet az egyhetes pihenés AZ ÉV HOTELE címet elnyert szállodába

AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán www.facebook.hu/azevhotele adhatod le a szavazatodat, akár már most is. A szavazás végeredményét 2018. január 27-i adásban ismertetik majd meg, ekkor derül ki az is, hogy ki nyerte a szavazók közül a fődíjat, az egyhetes pihenést AZ ÉV HOTELE 2018. díjat elnyert szállodába. De ha szavazol, akkor a fődíj mellett megnyerheted a hat darab, döntős hotelebe kisorsolt wellness hétvégét is.

2018-ben a régiók legjobbjai az alábbi hotelek voltak, melyekre január 20-ig szavazhatsz:

  1. Alföld: Aquaticum Debrecen Termal & Wellness Hotel****, Debrecen

A szálloda Debrecen egyik legszebb részén, csodálatos természeti környezetben a Nagyerdőben fekszik. A hotelben egyszerre érzi az ember az erdei szállodák pihentető nyugalmát és a pulzáló városi szálloda kényelmét. Az Aquaticum Debrecen Termal & Wellness Hotel****, egy olyan hely, ahol rengeteg wellness élménnyel gazdagodhat az egész család. Szaunavilággal kibővült termálfürdő, mediterrán növényvilággal rendelkező élményfürdő, strandfürdő és gyógyászati részleg, a gyerekeknek szóló szolgáltatásokról, mint pl. a gyerekmasszázsról nem is beszélve. S mindezt elérhetjük a közvetlenül a hotelből, csupán egy papucs és köntös kell hozzá.

További részletek: http://hotel.aquaticum.hu/hu/

aquaticum_debrecen_termal_wellness_hotel.jpg

  1. Kis-Balaton környéke: Park Inn**** by Radisson Zalakaros Resort and Spa Hotel, Zalakros

A szálloda Zalakaros frekventált helyén, a magyar és német turisták körében közkedvelt Gyógy-, és Élményfürdő közvetlen szomszédságában fekszik.  Ahova a vendégek egy fedett, fűtött folyosón keresztül sétálhatnak át, hiszen a hotelnek közvetlen összeköttetése van a fürdővel. A szálloda stílusos: tágas, modern terek, fiatalos, színes falak és bútorok teszik hangulatosabbá az itt eltöltött időt. A szálloda éttermében a magyar és a nemzeti konyha is fontos szerepet játszik. Az alapanyagokat gazdaságokból, biofarmokból, őstermelőktől szerzik be. Emellett a menü összeállításakor mindig figyelnek a vegetáriánusok és a különböző ételintoleranciával küzdő vendégek igényeire is.

További részletek: https://www.parkinn.com/hotel-zalakaros/

park_inn.jpg

  1. Északkelet-Magyarország: Hunguest Hotel Palota****superior, Miskolc-Lillafüred

A hotel Magyarország egyik legszebb klimatikus üdülőhelyén, a Miskolctól 10 km-re található Lillafüreden, a Bükk-hegység keleti részén egy festői völgyben helyezkedik el. Az egykori Palotaszálló 1925 és 1929 között épült Lux Kálmán tervei alapján neoreneszánsz stílusban. A hatalmas változásokon átment szálloda egycsillagos minősítése időközben négycsillagossá vált. A maga nemében párját ritkító szálloda teraszáról egyedülálló kilátás nyílik a Hámori-tóra és a Szinva patak völgyére, sőt, ha jól fülelsz, innen még a patak vízesésének moraja is jól hallható. Akik szeretik a természetet, a csendet és a nyugalmat, itt megtalálják!  A szálloda az idők folyamán sokat bővült és fejlődött, legutóbb a wellness részleg ment át nagy változásokon, területét és szolgáltatásainak számát is bővítették.

További információk: https://hotelpalota.hu/

palota_torol_1200x800.jpg

  1. Észak-Dunántúl: Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior, Sárvár

Magyarország egyik legexkluzívabb ötcsillagos szállodája sűrű erdők és a festői hét tó közvetlen szomszédságában, Sárvár városának központjától pár perces sétára található. A modern, különleges formákkal és érdekes terekkel épített hotel Európa egyik legegyedibb szállodájának számít. A filozófiájuk, hogy az ideérkező vendégek pihenjenek, egyedi élményeket gyűjtsenek, megteremthessék az egyensúlyt testi és lelki szinten egyaránt. Ez utóbbihoz járul hozzá az a 10000 m2 alapterületű Oázis wellness- és fürdőrészleg is, ami 22 medencével, gyógyászati és medical spa központtal várja a kikapcsolódásra, felfrissülésre vágyókat. A vendégek hetven kezelő helységben, több mint száz testre szabott kezelést is kipróbálhatnak, továbbá élvezhetik a szálloda saját termálkútját az úgynevezett „Spirit gyógyvizet”, amivel a gyógyvizes medencében találkozhatunk.

További információ: https://www.spirithotel.hu/

spirit_hotel_kep.jpg

  1. Balaton: Hotel Füred**** Spa & Conference, Balatonfüred

A 2016-ban nyílt elegáns hotel a Balaton északi partjának egyik legkedveltebb városában, Balatonfüreden, közvetlenül a tóparton fekszik. A szálloda a legmodernebb technikai eszközökkel kialakított konferencia termeinek köszönhetően tökéletes helyszíne lehet céges rendezvényeknek, esküvőknek vagy családi eseményeknek. Ugyanakkor a különleges szórakozást kedvelők is jól fogják itt érezni magukat. Bowling club, spa és élmény részleg, Balatonra néző kültéri és beltéri medencék, saját, füves strand, szauna és gőzfürdő park áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda éttermében reggel, délben is este is lehet étkezni, ahol nemcsak bőséges és finom, de egészséges ételek is megtalálhatóak, pl. liszt-, és cukormentes sütemények. A hatalmas, több emeletes hotel egyik legnagyobb szenzációja a kilátás, egyes szobákból láthatjuk a tihanyi apátságot is, sőt minél magasabban vagyunk, annál jobban belátjuk a balatonfüredi öbölt, melynek látványa magával ragadó élményt nyújt. Ha valaki tériszonyos, akkor a szálloda teraszán egy csésze kávé mellett is megcsodálhatja hazánk egyik legszebb tavát, az élmény hasonló lesz.

További részletek: https://www.hotelfured.hu/

fured.jpg

  1. Dél-Dunántúl: Puchner Kastélyszálló****, Bikal

A négycsillagos szálloda Bikalon, egy apró kis Baranyai megyei településen, Dombóvártól alig 20 km-re fekszik. A hotel különlegessége, hogy hatféle szálláshangulattal várja a vendégeket gyönyörű természeti környezetben. A kastélyban a főúri életérzést tapasztalhatjátok meg, olyan mintha a Habsburgok korába csöppennénk. A palota reneszánsz stílusa Mátyás király korát idézi, a Fürdőház mediterrán hangulattal, az Udvarház pedig a XVIII. századi francia stílusú épületével egy korabeli fogadót idéz a fagerendák, kő és tégla hármasával. A birtokon láthattok vendégházakat is és egy középkori óvárost, ahol a középkor világát megidéző különleges kialakítású szobák és lakosztályok is megtalálhatóak. Ezek azért érdekesek, mert itt tökéletesen tetten érhető a régi és az új építészeti megoldások keveredése. Amikor az ember ezen a részen sétál valóban úgy érzi, mintha egy mesébe keveredett volna. A birtok, amolyan wellness fellegvár is, hiszen többféle wellness részleget találunk itt: francia élményfürdő, marokkói hangulatú fürdőtér, reneszánsz palotafürdő. Egy biztos, ha valaki ellátogat Bikalra, nem fog unatkozni a 7,5 hektáron.

További információk: https://puchner.hu/

puchner.jpg

  1. Budapest környéke régió: Hotel Silvanus****

A 4 csillagos szálloda a 352 méter magas Fekete hegyen, Visegrád fölött, a Fellegvár romjainak közvetlen szomszédságában, csendes nyugodt környezetben található. Elhelyezkedéséből adódóan lélegzetelállító kilátás nyílik a hotel ablakaiból Magyarország egyik legszebb tájaként jegyzett tájegységére, a Dunakanyarra. A kellemes családias szobák egy része a Dunakanyarra, másik része az erdőre, harmadik része pedig a Fellegvárra néz. A hotelben hat konferenciateremet alakítottak ki, mely alkalmas kisebb-nagyobb családi és céges rendezvények, csapatépítő tréningek megtartására. A szálloda wellness részlegének beltéri és kültéri medencéi tökéletes helyszínként szolgálnak családosok és fiatal párok számára is, akik a csobbanás után a szaunában, a kandallós relax szobában vagy egy masszázságyon pihenhetnek. A hotel éttermében pedig mindig az évszaknak megfelelő menükínálat vár mindenkit, na meg persze az a páratlan panoráma.

További információk: https://hotelsilvanus.hu/hu 

silvanus.jpg

Vasárnap az őszi és téli hónapok nyerteseit láthatjátok az RTL Klub-on

Előző héten a nyári hónapokban bemutatott három régiós nyertest nézhettétek meg újra. Január második vasárnapján viszont tovább folytatódik a régió nyerteseiről szóló összefoglaló az RTL Klub-on. Most, hogy már láttátok a három nyertest az alföldi, a Kis-Balaton környéke és az északkelet-magyarországi régióban, már csak a dél-dunántúli, a balatoni, az észak-dunántúli és a Budapest környéke régió győztes szállodáinak összefoglalója maradt hátra. Ha már nem emlékszel jól az imént említett négy régió nyerteseire vagy nem tudod melyik szállodának add az utolsó szavazatodat, akkor mindenképpen nézd meg AZ ÉV HOTELE legújabb epizódját vasárnap 10:50-kor az RTL Klub-on. Szavazni pedig itt tudsz: www.facebook.hu/azevhotele

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

az_ev_hotele_facebook_620x220.png

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek a voksolók, a sorozat végén pedig egy egyhetes pihenést sorsolunk ki AZ ÉV HOTELE címet elnyert szállodában.

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr9114560296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása