Az év hotele

Magyarország legnyugatibb felén tesztelt AZ ÉV HOTELE

2018. szeptember 14. - Az év hotele

Szeptemberben az észak-dunántúli régióban zajlik AZ ÉV HOTELE nagy hotel tesztje. Múlt vasárnap ezúttal az ország két legnyugatibb részén járt a műsor, ezúttal Sopronban és Gosztolán.

A műsor két új hotel tesztelője, Margó és Sándor, harmincegy évvel ezelőtt ismerkedtek meg, egymás szomszédjai voltak. A szomszédi viszony találkozásukat követő negyedik évben házassággá alakult át. Tavaly, a huszonötödik házassági évfordulón fogadalmat tettek egymásnak, ami arról szólt, hogy ezentúl minden évben legalább egyszer olyan magyar településre mennek kirándulni, ahol eddig még soha nem jártak.

 azevhotele_2_16.png

Sopron bakancslistás hely volt a pár életében, ugyanúgy ahogy az apró zalai falucska, Gosztola is. Ha nem láttad az adást és kíváncsi vagy a két legújabb versenyben induló szállodára az észak-dunántúlról, akkor mindenképpen nézd vissza az adást az RTL Most!-on.

Voksolj az Észak-dunántúli régió két újabb indulójának valamelyikére!

Ezen a héten erre a műsorban tesztelt két hotelre szavazhatsz AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán (www.facebook.com/azevhotele):

Hotel Lővér***superior

A szálloda az ország nyugati kapujában Sopronban, annak is egyik legszebb, legelőkelőbb üdülőnegyedében, a Lövérekben, fenyvesek, tölgyesek és gesztenyések között található. A város központjától 4 km-re fekvő hotel wellness részlegén pezsgőfürdő, úszómedence, szauna és modern fittness központ áll a vendégek rendelkezésére. A hotel kiváló fekvésének köszönhetően a közeli sétányok, a futópályák, a sport-, és teniszpályák is rengeteg programlehetőséget kínálnak az aktív kikapcsolódást kedvelőknek. A Hotel Lővér***superior igazi családias hangulatú szálloda. A tulajdonos és felsége hosszú évtizedekkel ezelőtt Budapestről költözött el Sopronba, hogy a lehető legjobb tudásuk szerint üzemeltessék a szállodát. Azt mondják, ahhoz, hogy egy hely jól tudjon működni nagyon fontos a személyes jelenlét és a jó kapcsolat a munkavállalókkal. Nem véletlen, hogy a szállodában nagyon kedves, több éve itt dolgozó személyzettel találkozik az ember.

További részletek: https://www.hotellover.hu/

hotel_lover.jpg

Gosztola Gyöngye Spa és Élményhotel

A hotel Magyarország egyik legkisebb falujában, Gosztolán található. A szálloda kifejezetten jó választás lehet azoknak, akik szeretik a családias hangulatot, a csendet, a friss levegőt és a természetet, hiszen a településen csupán 16 fő él. A 19 éve működő élményhotel a szlovén, horvát és osztrák határ közelében számos programlehetőséget kínál: gyógyfürdők, kerékpártúrák, várak, orchideakert, csokigyár, erdei kisvasút, horgásztavak, Szent György energiavonalak. Ha viszont a szálloda falain belül, vagy a közvetlen környezetében pihenne valaki, akkor is megtalálja a számításait, hiszen a hotelhez wellness részleg is tartozik. Az erdőre néző fedett, mediterrán uszoda csodálatos kilátást biztosit a közeli fenyvesre. A külső pezsgőfürdő és élménymedence mellett érdemes kipróbálni a Feng shui kertet, ahol szalonnasütő, függőágy, kerti tó, fűszernövény spirál és Kneipp taposó segít az ellazulásban.  

További részletek: https://wellnesshotel-gosztola.hu/

epulet_kulso.jpg

Szavazz most és nyerj egy wellness hétvégét az egyik hotelbe!

AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán ( www.facebook.com/azevhotele) vasárnap délig szavazhatsz a műsorban bemutatott fenti szállodák valamelyikére. Döntsd el Te, hogy melyik hotel legyen az Észak-Dunántúl legjobb hotele és így melyik indulhasson januárban AZ ÉV HOTELE címért a sorozat döntőjében. Érdemes megfontolnod a választásodat, mert a voksolást követő héten abba a szállodába nyerhetsz egy wellness hétvégét, amelyikre a szavazatodat leadtad.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE! 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

az_ev_hotele_facebook_620x220.png

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr10014239421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása