Az év hotele

Lillafüredi szálloda lett A HÓNAP HOTELE augusztusban

2018. szeptember 06. - Az év hotele

Most vasárnap véget ért a szavazás az északkelet-magyarországi régióban az RTL Klub AZ ÉV HOTELE című műsorában. Augusztusi voksolás során két bükki szálloda előzött meg egy mátrai hotelt a dobogón.

Az északkelet-magyarországi régió legjobbja a szavazatok 33 százalékával a Hunguest Hotel Palota lett (link: https://hotelpalota.hu/), mely a régióban aratott győzelmével egyike lett azoknak a szállodáknak, amelyek 2019.januárjában a további régió győzteseivel együtt indulhatnak majd a döntőben AZ ÉV HOTELE címért.

 

palota_torol_1200x800.jpg

A régiós verseny képzeletbeli dobogójának második fokán a szavazatok 23 százalékát megszerző noszvaji Treehouses végezett (link: http://www.treehouses.hu/), míg bronzéremmel a mátraszentimrei Hotel Narád & Park a szavaztok 20 százalékának megszerzésével zárta a versenyt (link: https://hotelnaradpark.hu/).  

Újabb régióban folytatódik a szállodák tesztelése

A verseny szeptemberben, egy újabb régió felfedezésével tovább folytatódik. Múlt héten Pataki Zita műsorvezető, és egy házaspár, Szandra és Bence már az észak-dunántúli régióban tesztelte és kereste az idei év legjobb hotelét. A fiatalok három évvel ezelőtt ismerkedtek meg, egy közös barátjuk által. Azonnal megtetszettek egymásnak, és néhány randevú után úgy döntöttek együtt folytatják tovább életüket.

30706773_10215417759498581_7051766770188681216_n.jpg

Első találkozásuk után nyolc hónappal Bence komoly szándékairól is tanúbizonyságot tett, hiszen megkérte Szandra kezét, amire a lány rögvest igent mondott. Éppen egy évvel ezelőtt mondták ki egymásnak a tihanyi apátságban a boldogító igent. Első házassági évfordulójukat most vasárnap ünneplik majd. Szandráék rengeteg remek programon vettek részt, miközben megmutatták és elmesélték személyes benyomásaik alapján, hogy nekik hogy tetszik az új régió két első induló szállodája. Ha kíváncsi vagy a hotelekre, és arra, milyen izgalmas megleptessél készült Bence feleségének első házassági évfordulójukra, akkor mindenképpen nézd vissza az adást az az RTLMost!-on.

 

Vasárnapig szavazhatsz az észak-dunántúli régió első két induló hotelére!

Íme a két szálloda, melyeket a házaspár vasárnap tesztelt és amelyekre most Te is leadhatod a szavazatodat a www.facebook.com/azevhotele oldalon:

Spirit Hotel Thermal Spa*****superior

Magyarország egyik legexkluzívabb ötcsillagos szállodája sűrű erdők és a festői hét tó közvetlen szomszédságában, Sárvár városának központjától pár perces sétára található. A modern, különleges formákkal és érdekes terekkel épített hotel Európa egyik legegyedibb szállodájának számít. A filozófiájuk, hogy az ideérkező vendégek pihenjenek, egyedi élményeket gyűjtsenek, megteremthessék az egyensúlyt testi és lelki szinten egyaránt. Ez utóbbihoz járul hozzá az a 10000 m2 alapterületű Oázis wellness- és fürdőrészleg is, ami 22 medencével, gyógyászati és medical spa központtal várja a kikapcsolódásra, felfrissülésre vágyókat. A vendégek hetven kezelő helységben, több mint száz testre szabott kezelést is kipróbálhatnak, továbbá élvezhetik a szálloda saját termálkútját az úgynevezett „Spirit gyógyvízet”, amivel a gyógyvizes medencében találkozhatunk.

További információ: https://www.spirithotel.hu/

spirit_hotel_kep.jpg

 

JUFA Vulkan Thermen-Resort****

A szálloda a vulkánvárosban, Celldömölkön, az ötmillió éves vulkáni eredetű Ság hegy lábánál, páratlan természeti környezetben fekszik. A hotel egyik legfőbb erőssége, hogy a fürdőre épült, tehát közvetlen összeköttetésben áll a gyógy-, és termálfürdő mintegy 1600 négyzetméternyi vízfelületű komplexumával. A fürdő a JUFA szálloda révén új szauna-világgal, új medencékkel és pihenő részekkel valamint étteremmel bővült. A hosszabb kúrára érkező vendégek számára a szálloda akár kempingezésre is lehetőséget biztosít. A JUFA akár a sportos szálloda jelzőt is megkaphatná, hiszen végtelen lehetőség kínálkozik mozgásra a szálloda környékén télen-nyáron: teniszpálya, kerékpárkölcsönzés és számos aktív kikapcsolódási lehetőség a szálloda közvetlen szomszédságában elhelyezkedő Vulkán Fürdőben. 

További információk: https://www.jufa.eu/ 

yufa.jpg

 

Szavazz most és nyerj egy wellness hétvégét az egyik hotelbe!

A www.facebook.com/azevhotele oldalon vasárnap délig szavazhatsz a műsorban bemutatott szállodák valamelyikére. Voksolni megéri, hiszen aki szavaz, az nyerhet egy wellness hétvégét abba a szállodába ahová voksát leadta. Minden szavazat számít, hiszen ez egy verseny, ahol Te döntheted el, hogy melyik szálloda legyen a régió, azaz A HÓNAP HOTELE, majd AZ ÉV HOTELE.

Hétvégén tovább folytatódik az Észak-Dunántúl régió szállodáinak bemutatása

A hét utolsó napján 12:00-kor az RTL Klubon tovább folytatódik az észak- dunántúli régió hoteleinek tesztelése, kipróbálása. AZ ÉV HOTELE című műsorban Pataki Zita, műsorvezető és az adás legújabb szereplői a huszonhat éve boldog házasságban élő Margó és Sándor először Sopronba, a Hotel Lövér***superior-ba (link: https://www.hotellover.hu/), majd a Gosztola Gyöngye Spa és Élményhotel****-be (link: https://wellnesshotel-gosztola.hu/) Gosztolára látogat el.

Margó és Sándor 31 évvel ezelőtt ismerkedtek meg, hiszen szemben laktak egymással. Három év után Sándor meg is kérte felesége kezét, azóta igazi családdá váltak, két gyermekük van.  Természetesen, mint minden kapcsolatban az övékében is voltak hullámhegyek és hullámvölgyek, de sok odafigyeléssel és kompromisszummal eddig minden akadályt leküzdöttek közösen. Viszont az utóbbi időben nagyon kevés időt töltöttek egymással, így a tavalyi 25. házassági évfordulójukon megfogadták, hogy ezentúl minden évben elmennek olyan helyekre, ahol azelőtt még sosem jártak. Nos, Gosztola és Sopron pont két olyan település, ahol egészen az adásig még nem jártak. De hogy hogyan sikerült a közös hétvégéjük és hogy tetszett nekik a két tesztelt szálloda, az csakis AZ ÉV HOTELE vasárnapi adásból derül ki 12:00-kor az RTL Klub-on. Ha Te is kíváncsi vagy az észak-dunántúli régió két első induló hotelére, akkor mindenképpen nézd AZ ÉV HOTELE legújabb epizódját.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE! 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

az_ev_hotele_facebook_620x220.png 

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr1414225897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása