Az év hotele

Melyik lesz a Kis-Balaton és környéke régió legjobb szállodája?

2018. augusztus 03. - Az év hotele

Ezen a héten az RTL Klub AZ ÉV HOTELE közönségszavazásában utoljára voksolhatsz a Kis-Balaton és környéke régió versenybe szálló, és letesztelt szállodáira, azért hogy kiderüljön, hogy a versenyben induló nyolc hotel közül melyik nyerheti el a Kis-Balaton és környéke régió legjobbja címet. Fontos, hogy szavazz, mert a győztes szálloda indulhat majd jövő év januárban a 2018-as AZ ÉV HOTELE címért ebből a régióból. Voksodat a www.facebook.com/azevhotele oldalon adhatod le, amit két dolog miatt is érdemes megtenned. Egyrészt így Te is alakíthatod a verseny eredményét, másrészt, ha szerencsés vagy megnyerheted az ajándék wellness hétvégék egyikét.

Mi alapján dől el, hogy melyik hotel lesz a Kis-Balaton és környéke régió legjobb szállodája?

AZ ÉV HOTELE című televíziós műsor az RTL Klub-on hét különböző magyarországi régió legjobb szállodáit mutatja be december végéig. Júliusban a Kis-Balaton és környéke régió felfedezésén volt a sor. A műsorvezető, Pataki Zita, családokkal, párokkal, házastársakkal vágott neki a nagy hotelshownak. Ebben a régióban a szereplők Zitával nyolc hotelt teszteltek, minden vasárnap kettőt. A két szálloda valamelyikére a műsort követően lehetett szavazni. Most viszont – a múlt vasárnapi adás kezdetétől - újra indul a voksolás. A döntést a műsor készítői a vasárnapi összefoglaló adással is próbálták megkönnyíteni. A hónapzáró epizódban a bájos műsorvezető a Kis-Balaton és környéke régió nyolc hotelét elevenítette fel. Az fontos, hogy bár a szavazás újraindult, de minden induló megtarthatta eddigi szavazatát, viszont neked még van egy voksod, amit vasárnapig leadhatsz a www.facebook.com/azevhotele oldalon. Ne felejtsd el, hogy a tiéd lehet az ajándék wellness hétvégék egyike is! Ha lemaradtál volna a Kis-Balaton és környéke régió bármelyik szállodájáról, akkor mindenképpen nézd vissza a hónapzáró, összefoglaló adást az RTL Most!-on.

Döntsd el Te, hogy a nyolc Kis-Balaton és környéke régió szállodája közül melyik legyen az az egy, amelyik elnyeri A HÓNAP HOTELE címet!

Vessetek egy pillantást a Kis-Balaton és környéke régióban bemutatott hotelekre. Ezek közül egyre még Te is szavazhatsz vasárnap 12:00-ig, a www.facebook.com/azevhotele oldalon.

NaturMed Hotel Carbona****superior

A négycsillagos szálloda igazi mediterrán környezetben, Hévíz központjában, a híres hévízi tófürdőtől mindössze 500 méterre található. Az épületet arborétumszerű park veszi körbe, tehát bármerre néz az ez ember szinte csak fákat lát, és madárcsicsergést hall. A szállodához tartozik egy 1000 négyzetméter felületű fürdőparadicsom is. A klimatizált tiszta és szép szobák, a római korok hangulatát idéző termálfürdő, a sok-sok terápiás és wellness lehetőség hozzájárul a vendégek teljes ellazulásához. Nem csak pihenni és lazulni, de akár gyógyulni is lehet itt, hiszen a gyógyászati részlegen szakképzett reumatológusok és belgyógyász szakorvosok várják a vendégeket.

További információ: https://carbona.hu/

hotel_carbona.jpg

Aqua Therm Hotel***

A hotel Zalakaros központjához közel, a Gyógy-, Termál- és Élményfürdő bejáratától mindössze 300 m-re található. A csendes, családias hangulatú szállodában ízlésesen berendezett erkélyes szobák és apartmanok találhatóak. A szálloda légkondicionált éttermében félpanziós ellátást is kérhetünk, melynek keretében magyaros és wellness, ún. kímélő ételeket is fogyaszthattok.  A szálloda egyik nagy erőssége a wellness oázis, ahol feszített víztükrű masszázsmedence, dézsás élményzuhany, aroma- és sóterápiás gőzkabin, finn-, és infraszauna, valamint gyógy-, és egyéb speciális masszázsok kényeztetik a vendégeket.

További információ: https://aquathermhotel.hu/

aqua_therm_hotel_1.jpg

Park Inn**** by Radisson Zalakaros Resort and Spa Hotel

A szálloda Zalakaros frekventált helyén, a magyar és német turisták körében közkedvelt Gyógy-, és Élményfürdő közvetlen szomszédságában fekszik.  Ahova a vendégek egy fedett, fűtött folyosón keresztül sétálhatnak át, hiszen a hotelnek közvetlen összeköttetése van a fürdővel. A szálloda stílusos: tágas, modern terek, fiatalos, színes falak és bútorok teszik hangulatosabbá az itt eltöltött időt. A szálloda éttermében a magyar és a nemzeti konyha is fontos szerepet játszik. Az alapanyagokat gazdaságokból, biofarmokból, őstermelőktől szerzik be. Emellett a menü összeállításakor mindig figyelnek a vegetáriánusok és a különböző ételintoleranciával küzdő vendégek igényeire is.

További részletek: https://www.parkinn.com/hotel-zalakaros/

 park_inn.jpg

Hotel Corvinus***

A hotel, Zalaszentgrót egyetlen szállodája, mely a város szívében helyezkedik el. A szálloda barátságos, családias hangulatú. Habár a hotel éppen egy főút mellett található, ennek ellenére a magas légterű szobáiban nyugodtan lehet pihenni, hiszen azok hangszigeteltek. A hotel falain belül a pihenés mellett rendezvények és konferenciák lebonyolítására is van lehetőség. Ami után vagy előtt, érdemes kipróbálni a szálloda wellness részlegét: a szoláriumot, a jakuzzit, a szaunát és a sószobát is. A szálloda állatbarát, így, ha ezt a szálláshelyet választod, akkor még négylábú házi kedvencedet sem kell otthon hagynod. Ha pedig már felfedeztétek a kisvárost, akkor érdemes ellátogatni a környékbeli Hévízre és Keszthelyre. Ez utóbbi egyébként csupán fél óra autóútra van a szállodától.

További részletek: http://hotelcorvinus.hu/

 kulso_1200x798.jpg

Hotel SPA Hévíz****

A szálloda a világhírű és egyedülálló Hévízi gyógytó parkjában, véderdő övezte, természetvédelmi területen található. A hotel több, mint 100 éves hagyományokra tekint vissza. A gyógyszállodát 1871-ben építette gróf Festetics György, ő nevezte el a szállodát Hetes Háznak, miután hetedik házként épült a sorban első emeletes kőépületként. S, hogy ez mennyire így van erről a számos dokumentum mellett az épület falán található emléktábla is árulkodik. A szálloda A  Szent András Reumakórház mellett elhelyezkedő szálloda mozgáskorlátozott vendégek számára is teljes mértékben kiépített, valamint konferenciák rendezésére is alkalmas. Wellness részlegében gyógymedence, ezsgőfürdő, finn- és infraszauna vehető igénybe, valamint térítés ellenében masszázs, szolárium és kozmetika.

További részletek: http://hotelspaheviz.hu/

hevizhotelspa.jpg

Batthyány Wellness Kastély****

A szálloda csendes, nyugodt, 10 hektáros parkosított környezetben, Zalacsány szélén fekszik. A kastély alapjait 1490-ben rakták le, de a Batthyány-család tulajdonába csak az 1800-as évekbe került. Az épületet ekkor kibővítették és barokk stílusban felújították. A mai formáját 1913-ban nyerte el, 2000 óta pedig kastélyszállóként üzemel. Az épületet körülölelő 300 éves ősparkban ma már szabadtéri termálmedence, gyermekjátszótér, strandröplabda, minigolf-, footgolf- és teniszpályák, lengőteke, grillterasz, és bár található. Az elegáns étteremben házias ételek idézik fel a nemesi otthon melegét.

További részletek: https://wellnesskastely.hu/

batthyany_wellness_kastely.jpg

Zalaspirngs Golf Resort

A resort Hévíz és a Balaton közvetlen szomszédságában, a festői szépségű Zala völgyében, egészen pontosan Zalacsányban fekszik mintegy 160 hektárnyi területen. Elhelyezkedése nem csak magyarországi viszonylatban egyedülálló, hiszen mindösszesen kétórás autóútra található öt európai fővárostól is (Budapest, Bécs, Pozsony, Ljubljana, Zágráb). A resort elsősorban golfpálya, melyet az amerikai Robert Trent Jones Jr. tervezett. Az Európában is kimagasló színvonalú és vonalvezetésű 18 szakaszos pálya 6350 méter hosszú, tavakkal tarkított championship golfpálya, ami alkalmassá teszi, hogy nemzetközi, világszínvonalú versenyeknek is otthont adjon. A Zala Springs Golf Resort szálláshelye Magyarország első golf üdülőközpontja, ami nem feltétlenül csak golfozóknak való.

További részletek: http://zalasprings.hu/

zala_springs_golf_resort_2.jpg

Wellness Hotel Kakadu***

A családias hangulatú szálloda Keszthelyen, a magyar tenger partjától csupán 350 méterre, a belvárostól elérhető távolságra, a népszerű Hévízi-tótól pedig mintegy 6 km-re helyezkedik el. A családi kézben lévő szálloda legnagyobb erőssége a hotel területén kialakított wellness részleg. A szálloda két épületét egy egzotikus mediterrán növényekkel teli fűtött, feszített víztükrű fedett uszoda köti össze. Ugyanitt található a pezsgő-partykhoz tökéletes helyszínt biztosító épített pezsgőfürdő is. Az uszodából panorámalift visz a tetőteraszra, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik Keszthelyre. Az étteremben ízletes, magyaros ételeket kóstolhat az idelátogató. Reggelire bőséges svédasztalos reggeli, vacsorára háromfogásos tányérszervízes vacsorát lehet igénybe venni.

További részletek: https://www.kakaduhotel.hu/ 

wellness_hotel_kakadu.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr6914159651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása