Az év hotele

Melyek a legjobb hotelek az Alföldön?

2018. június 24. - Az év hotele

Az RTL Klub AZ ÉV HOTELE közönségszavazásában ezen a héten vasárnap délig szavazhatsz utoljára az első letesztelt régió, az Alföld legjobb hotelére. Fontos a Te szavazatod is, mert a megválasztott szálloda indulhat majd januárban a 2018-as AZ ÉV HOTELE címért ebből a régióból. Azért is érdemes leadnod a voksodat a www.facebook.com/azevhotele oldalon, mert ezzel nem csak beleszólhatsz a legjobbnak járó díj kiosztásába, hanem megnyerheted a három ajándék wellness hétvége egyikét is.

Hogyan dől el, hogy melyik lesz az alföldi régió legjobb hotele?

December végéig hét különböző régió legjobb szállodáit mutatja be a műsor. Most júniusban az Alföldön volt a sor. Hat hotelt tesztelt le Pataki Zita hétköznapi párok, családok segítségével, amelyekre már szavazhattál a műsorokat követően. A hónap utolsó adásában múlt vasárnap ezt a hat hotelt elevenítettük fel ismételten, melyekre ezen a héten lehet utoljára szavazni. Minden induló megtarthatta eddig szerzett voksait, de még mindig van egy utolsó szavazatod, amit vasárnap délig a www.facebook.com/azevhotele oldalon adhatsz le és az ezt követő héten már meg is nyerheted a három ajándék wellness hétvége egyikét. Ha nem láttad még az összes alföldi indulót, akkor nézd meg most a legutóbbi adást az RTLMost!-on!

azevhotele0205.png

Döntsd el Te, hogy a hat alföldi hotel melyike legyen A HÓNAP HOTELE!

Érdemes egy pillantást vetni az Alföldön bemutatott hotelekre, amelyek közül egyre még szavazhatsz a www.facebook.com/azevhotele oldalon vasárnap 12:00 óráig:

Malom Hotel****

A szálloda Debrecen frekventált részén a belvárosban található. Egy igazi kis gyöngyszem a hotelek sorában, hiszen épületében korábban egy gőzmalom működött. Az épületben egyszerre van jelen a malom eredeti funkcióit idéző dekoráció- a faszerkezet, az apró ablakok-, illetve a 21. századi modern desing. A hely a múlt és jelen tökéletes elegye. Az étteremben finomabbnál finomabb ételeket kóstolhatunk mind a hazai mind a nemzetközi konyha palettájáról, vagy relaxálhatunk a családias hangulatú wellness részlegen, ahol szanua, dézsafürdő és pihenőágyak állnak a vendégek rendelkezésére.

További információ: http://malomhoteldebrecen.hu/

malom_hotel.jpg

Grand Hotel Glorius****

A hotel a város központjában, a Hagymatikum gyógyfürdő közvetlen szomszédságában fekszik. Az impozáns történelmi épület a '20-as, '30-as évek nagyvilági, modern luxusát idéző art deco stílusban született újjá az építészek és designerek munkája nyomán. A hotelben az ember otthonosan érzi magát, miközben a szálloda minden egyes szegletében áthatja a klasszikus elegancia. A négycsillagos hotelben masszázskezelések, különleges gasztronómia, kerékpárkölcsönzés, fitness terem, jacuzzi és szaunák biztosítják a még felhőtlenebb kikapcsolódásunkat.

További információ: https://glorius.hu/

grand_hotel_glorius.jpg

Hotel Aurum****

A szálloda az Alföld legismertebb fürdővárosában Hajdúszoboszlón található. A hotel közvetlenül a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum szomszédságában helyezkedik el az üzletekkel, kávézókkal, palacsintázókkal tarkított kellemes hangulatú Mátyás király sétányon. Az egyedi tervezésű négycsillagos wellness szálloda elegáns és letisztult. Hotel Aurum**** a vendégek számára wellness részleget és termál centrumot is kínál. Gyógyászati részlegén állandó orvosi ügyelet mellett, TB által támogatott gyógykezelés is igénybe vehető. Az étteremben a reform és a hagyományos magyar konyhára jellemző ízeket próbálhatjuk ki.

További részletek: http://hotelaurum.hu/

hotel_aurum.jpg

Hotel Kumánia*** Superior


A Hotel Kumánia a Nagykunság szívében: Kisújszállásán csendes, nyugodt
környezetben a város központjától pár perc sétára fekszik. A szálloda közvetlen
összeköttetésben áll a Kumánia Gyógy- és Strandfürdővel, így a vendégek akár egy
köntösben és papucsban is átsétálhatnak a fürdőbe. A családias hangulatú
barátságos hotel számos szolgáltatást kínál az ideérkező vendégek számára. Ha itt
szállsz meg, akkor nem csak, hogy ingyenes használhatod a fürdőt, de remek
kunsági ételeket kóstolhatsz meg, vagy akár nyeregbe is pattanhatsz, hogy felfedezd
a környéket két keréken.

További részletek: http://www.kumania.hu

hotel_kumania.jpg

Four Points by Sheraton****

A Four Points by Sheraton**** Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont a város központjához közel nagyjából 15 perc sétára található. Egy olyan szálloda, ahol az elegancia és az üzlet találkozik. S habár a szálloda elsősorban konferencia és rendezvényhotel, egy család is kifejezetten jól érezheti magát a hotelben. A szálloda gasztronómia stílusára egyszerre jellemző a modern és klasszikus vonal, hiszen épít a hagyományokra, ugyanakkor szakít is velük. Ha itt jársz, érdemes megkóstolnod a steakeket, az a fő specialitásuk!  Kiemelendő még a hotel legfelső szintén kialakított wellness részleg, ahol úszómedence, jacuzzi, szanuák és gőzfürdő segíti a testi-lelki ellazulást egy nehéz fárasztó hétége után.

További részletek: http://fourpointskecskemet.hu/

four_points_by_sheraton.jpg

Aquaticum Debrecen Termal & Wellness Hotel****

A szálloda Debrecen egyik legszebb részén, csodálatos természeti környezetben a Nagyerdőben fekszik. A hotelben egyszerre érzi az ember az erdei szállodák pihentető nyugalmát és a pulzáló városi szálloda kényelmét. Az Aquaticum Debrecen Termal & Wellness Hotel****, egy olyan hely, ahol rengeteg wellness élménnyel gazdagodhat az egész család. Szaunavilággal kibővült termálfürdő, mediterrán növényvilággal rendelkező élményfürdő, strandfürdő és gyógyászati részleg, a gyerekeknek szóló szolgáltatásokról, mint pl. a gyerekmasszázsról nem is beszélve. S mindezt elérhetjük a közvetlenül a hotelből, csupán egy papucs és köntös kell hozzá.

További részletek: http://hotel.aquaticum.hu/hu/

aquaticum_debrecen_termal_wellness_hotel.jpg

Itt szavazhatsz: www.facebook.com/azevhotele

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

 

az_ev_hotele_facebook_620x220.png

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr1214069469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása