Az év hotele

Melyik lesz 2018-ban AZ ÉV HOTELE?

2018. május 22. - Az év hotele

Most vasárnap a 2. évaddal folytatódik AZ ÉV HOTELE az RTL Klubon 12:50-től, a műsor, melyben az ország legjobb szállodái szállnak harcba AZ ÉV HOTELE címért. Lesznek újdonságok is a 2018-as évadban, de a műsor lényege változatlan: a döntés továbbra is a Te kezedben van. Szavazni idén is a Facebookon lehet majd a műsor oldalán: www.facebook.com/azévhotele. December végéig az egyes régiók legjobb hoteleire szavazhatsz, majd januárban az egyes régiók legjobbjai indulnak AZ ÉV HOTELE címért.  

Az RTL Klub bájos időjósa, aki idén is AZ ÉV HOTELE háziasszonya lesz, már nagyon várta az indulást.

„Nagyon szeretem ezt a műsort, mert merőben más, mint az időjárás jelentés és végre megmutathatom egy másik oldalamat is a nézőknek. A sok-sok utazás során rendkívül érdekes élettörténeteket ismerek meg, rengeteg emberrel találkozom és valóban Magyarország legjobb szállodáiban vendégeskedem, miközben az egész országot bejárom. Persze, már most kíváncsian várom, hogy idén vajon melyik szálloda kerül ki győztesen a versenyből. Az biztos, hogy nagyon izgalmas lesz.”

_dsc9781.jpg

A műsor 2. évadában tehát a műsorvezető és az alapkoncepció változatlan marad, azaz minden adásban két magyarországi szállodát mutat be Pataki Zita a hétköznapi tesztelők segítségével. Lesznek azonban újdonságok is, melyet Serfőző Zsolt, a műsor producere így fogalmazott meg:

A hotelek tesztelése mellett idén a műsor szakmaiságát is tovább erősítjük. A legfontosabb értékelési szempontok mentén az előző évad nyertes szállodáinak szakértői lesznek a nézők segítségére, hogy még képzettebb hoteltesztelők lehessenek saját utazásuk során.” ­

A most vasárnapi, rendhagyó adásban nem csak a műsor újdonságaira derül fény, hanem kiderítjük, mely régiókban újulnak meg először a hazai szállodák egy országos program keretében és természetesen újra megmutatjuk az előző évad három dobogósát.

Tarts velünk most vasárnap 12:50-kor az RTL Klubbon! Tekintsünk vissza közösen az elmúlt év legjobb szállodáira és nézzük meg, hogy vajon mire számíthatunk az idei évadban. Vajon melyik szálloda lesz 2018-ban AZ ÉV HOTELE?

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr5713994114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisztina Váradi 2018.08.26. 12:14:03

Nekem a Lilafüredi palota szálló.

Tibor És Katus 2018.12.10. 18:14:35

Szeretném meglepni a kedvesemet egy hétvégére mert nagyon nagynyomás volt a kapcsolatunkban.szeretünk túrázni ezért gondoltam hogy írok ebbe a műsorba.köszönöm
süti beállítások módosítása