Az év hotele

Közönségszavazás: egy mórahalmi szálloda lett A HÓNAP HOTELE

2017. december 24. - Az év hotele

Az Elixír Medical Wellness Hotel***superior lett A HÓNAP HOTELE 2017. decemberében AZ ÉV HOTELE Közönségszavazáson az alföldi régióban. Így ebből a régióból ez a hotel indulhat majd AZ ÉV HOTELE címért.

Az Elixír Medical Wellness Hotel***superior a Dél-Alföld legújabb medical wellness szállodája Szegedtől 20 km-re, az M5-ös autópályától 12 km-re, Mórahalmon található. A Szent Erzsébet Gyógyfürdővel összeépült háromcsillagos superior hotel elsősorban az egészségturisztikai szolgáltatásokra fókuszál, saját orvosi rendelőkkel, kezelőhelységekkel, terápiás medencével rendelkezik. Az egészségügyi részleg ötvözi a modern orvostudomány és a wellness szolgáltatásokat: gyógyvíz, hagyományos és alternatív gyógymódok, masszázsok, wellness- és beauty kezelések is megtalálhatóak. A hotel családbarát, elnyerte a Turizmus minőség Díjat és a Zöld Szálloda minősítést is.

További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/morahalom/elixir-medical-wellness-hotel

elixir_kepkivagas.PNG 

 

Megvan AZ ÉV HOTELE közönségszavazás nyolc döntőse

2017. májusa és decembere között minden hónapban egy-egy magyarországi régió legjobb szállodáját választhattátok meg szavazataitokkal. Decemberrel megvan a nyolcadik hotel is, így végleges a döntő, azaz AZ ÉV HOTELE szavazás végső mezőnye.

Januárban kiderül, hogy melyik szálloda lesz AZ ÉV HOTELE

AZ ÉV HOTELE megválasztására 2018. január 7-21. között kerül majd sor. Az RTL Klub-on január 7-én újra bemutatjuk az első négy régió, majd 14-én a második négy régió nyertesét. Szavazni ebben a két hétben lehet majd egyetlen szavazattal továbbra is a műsor Facebook oldalán, arra a hotelre, amelyik a leginkább szimpatikus a számodra. Érdemes lesz ismét voksolni, hiszen a főnyeremény egy egyhetes pihenés lesz AZ ÉV HOTELE címet elnyert szállodában, amit a szavazók között fogunk kisorsolni.

A következő hotelek voltak 2017-ben az egyes régiók legjobbjai, azaz ezek a szállodák indulhatnak majd AZ ÉV HOTELE címért:

  1. Kis-Balaton és környéke: Kolping Hotel****Spa & Family Resort, Alsópáhok
  2. Hajdúszoboszló, Debrecen és környéke: Hotel Délibáb****, Hajdúszoboszló
  3. Balaton: Wellness Hotel Katalin****superior, Gyenesdiás
  4. Budapest környéke: Thermal Hotel Visegrád****superior, Visegrád
  5. Dél-Dunántúl: Hotel Castello****, Siklós
  6. Észak Dunántúl: Caramell Premim Resort****superior, Bükfürdő
  7. Északkelet-Magyarország: Varázslatos Bambara Hotel****, Felsőtárkány
  8. Alföld: Elixír Medical Wellness Hotel***superior, Mórahalom

AZ ÉV HOTELE szavazás végeredményét 2018. január 28-i adásunkban mutatjuk be, amikor kiderül az is, hogy ki nyerte a szavazók közül a fődíjat.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

az_ev_hotele_facebook_620x220.png

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

Utazzitthon.hu tipp: Ha lefoglaltad szállásod, nézz körül a látnivalók és programok között is, hogy minél tartalmasabban teljen nyaralásod! www.utazzitthon.hu

Suzuki tipp: Hosszú utazás előtt nem árt, ha szakember segítségét kérve ellenőrizteted az autód műszaki állapotát, így rengeteg kellemetlenségtől megkímélheted magad! www.facebook.com/ilovesuzuki

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr3213522229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása