Az év hotele

Nagy alföldi hotel teszt – melyik a legjobb?

2017. december 20. - Az év hotele

AZ RTL Klub AZ ÉV HOTELE közönségszavazásában ezen a héten vasárnap délig szavazhatsz utoljára az Alföld legjobb hotelére. Fontos a Te szavazatod is, mert a megválasztott szálloda indulhat majd januárban AZ ÉV HOTELE címért ebből a régióból. Azért is érdemes leadnod a voksodat a www.facebook.com/azevhotele oldalon, mert ezzel nem csak beleszólhatsz a legjobbnak járó díj kiosztásába, hanem megnyerheted két ajándék wellness hétvégénk egyikét is.

 

Melyik lesz az Alföld régió legjobb hotele?

Ebben a hónapban négy hotelt teszteltünk az Alföldön, amelyekre már szavazhattál a műsorokat követően. A hónap utolsó adásában múlt vasárnap ezt a négy hotelt mutattuk meg ismételten, melyekre ezen a héten lehet utoljára szavazni. Minden induló megtarthatta eddigi voksait, de még mindig van egy utolsó szavazatod, amit vasárnap délig a www.facebook.com/azevhotele oldalon adhatsz le és az ezt követő héten már meg is nyerheted a két ajándék wellness hétvégénk egyikét. Ha nem láttad még az indulókat, akkor nézd meg most a legutóbbi adásunkat az RTLMost!-on!

 

Döntsd el Te, hogy a négy alföldi hotel melyike legyen A HÓNAP HOTELE!

Érdemes egy pillantást vetni az Alföldön bemutatott hotelekre, amelyek közül egyre még szavazhatsz a www.facebook.com/azevhotele oldalon vasárnap 12:00 óráig:

Hunguest Hotels Forrás****

A hotel Szeged belvárosától alig 10 perc sétára, Újszegeden, a Tisza partján, kertvárosi zöldövezetben található. A szálloda közvetlenül a Napfényfürdő Aquapolis szomszédságában helyezkedik el, közvetlen átjárással a fürdőkomplexumba, mely  4400 m2 vízfelülettel, wellness, élmény és gyógyászati szolgáltatásokkal rendelkezik. Az apartmanok és lakosztályok egy részét jacuzzi és/vagy kandalló teszi hangulatossá.  A „szépségfarmon” belül kozmetika, fodrászat, szolárium, manikűr és pedikűr is megtalálható.  A biliárdszalon mellett pedig akár óriáskivetítőn élvezhetőek a sportközvetítések.

További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/szeged/hunguest-hotel-forras

hungest_hotel_forras_kicsikep.jpg

Elixír Medical Wellness Hotel***superior

A Dél-Alföld legújabb medical wellness szállodája Szegedtől 20 km-re, az M5-ös autópályától 12 km-re, Mórahalmon található. A Szent Erzsébet Gyógyfürdővel összeépült háromcsillagos superior hotel elsősorban az egészségturisztikai szolgáltatásokra fókuszál, saját orvosi rendelőkkel, kezelőhelységekkel, terápiás medencével rendelkezik. Az egészségügyi részleg ötvözi a modern orvostudomány és a wellness szolgáltatásokat: gyógyvíz, hagyományos és alternatív gyógymódok, masszázsok, wellness- és beauty kezelések is megtalálhatóak. A hotel családbarát, elnyerte a Turizmus minőség Díjat és a Zöld Szálloda minősítést is.

További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/morahalom/elixir-medical-wellness-hotel

elixir_kepkivagas.PNG

Barack Thermal Hotel & Spa****

A szálloda a dél-alföldi nyugodt kisváros, Tiszakécske üdülőövezetében, az élő Tiszától 100 méterre lévő Tisza-parti Termálfürdő területén, gyönyörű folyóparti zöld környezetben található. A hotel egészségügyi részlege a fürdőben lévő gyógyászati résszel karöltve a gyógyulni vágyókat, a strand és élményfürdő a családosokat, a feltöltődni, pihenni érkezőket pedig a szállodában beauty szolgáltatások, a fürdőben pedig wellness kezelések és szaunavilág várja. A szálloda fontos törekvése, hogy az egészséges életmód iránti elkötelezettség a legtöbb szolgáltatásban megjelenjen. Mindemellett a hotel kiváló helyszín lehet céges rendezvények, konferenciák számára is.

További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/tiszakecske/barack-thermal-hotel-spa

barack_hotel_1.png

Varga Tanya Hotel***superior

A hotel Magyarország szívében, a Kiskunsági Nemzeti Park mellett helyezkedik el. Budapesttől 1-1,5 órányira, az M5-ös autópályától 16 km távolságra fekszik. Az egykori nádfedeles tanyából mára hangulatos, hagyományait ugyan kívülről megőrző hotelrészt alakítottak ki, de a belső terek, a szobák, a wellness már a mai kor követelményeinek teljes mértékben megfelelnek.  Az idilli, Kunpuszta által nyújtott környezet kiváló lehetőségeket nyújt nem csupán a pihenni vágyóknak, de ideális, esküvő, csapatépítő vagy éppen konferencia helyszín is lehet. A lovaglás szerelmeseinek pedig a Varga Tanya már több mint két évtizede testesíti meg a minőségi lovas szolgáltatást.

További információ: https://www.utazzitthon.hu/latnivalo/kerekegyhaza/varga-tanya-lovas-panzio-33413

varga_tanya.jpg

A www.facebook.com/azevhotele oldalon vasárnap 12:00-ig még szavazhatsz arra, hogy melyik szálloda legyen az Észak-Dunántúl legjobb hotele, amelyik indulhat majd AZ ÉV HOTELE címért. Ha voksolsz, ne feledd, hogy megnyerheted két wellness hétvégénk egyikét is.

Januárban folytatódik AZ ÉV HOTELE szavazás

Az Alföld legjobb hotelének megválasztásával most vasárnap délben véget érnek az elődöntők. A közönségszavazás januárban folytatódik AZ ÉV HOTELE megválasztásával. A nyolc különböző régió és hónap legjobb hotele csap össze AZ ÉV HOTELE címért. Január első és második hetében felelevenítjük tesztelőink kalandjait a nyolc A HÓNAP HOTELE címet elnyert szállodában és két hetetek lesz, hogy szavazzatok a kedvencetekre a legjobbak közül 2018. január 7. és 21. között. Mindenkinek egy szavazata lesz, az eddigi szavazatokat lenullázzuk és amelyik szálloda a legtöbb voksot kapja a két hét alatt, az lesz AZ ÉV HOTELE. Érdemes lesz nézni az adásokat és szavazni, mert egy szerencsés egy egyhetes nyaralást nyer majd AZ ÉV HOTELE címet elnyert szállodába.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

az_ev_hotele_facebook_980x480_lead.jpg

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

Tippek az utazáshoz:

Utazzitthon.hu tipp: Ha lefoglaltad szállásod, nézz körül a látnivalók és programok között is, hogy minél tartalmasabban teljen nyaralásod! www.utazzitthon.hu

Suzuki tipp: Vigyázz a kátyúkkal! Ősszel a sár és esővíz miatt nehezebben látjuk a mélységét és komoly károkat tud okozni az autón. Ha mégis megtörténne a baj, mindig készítsünk egy fotót! Jól fog jönni a kárigény felmérésénél. www.facebook.com/ilovesuzuki

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr9313515083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása