Az év hotele

Megvan Észak-Dunántúl legjobb hotele

2017. november 09. - Az év hotele

A most hétvégén véget ért szavazáson a Caramell Premium Resort****Superior lett A HÓNAP HOTELE 2017. októberében AZ ÉV HOTELE közönségszavazáson az Észak-Dunántúl régióban.

Győzelmével a Caramell Premium Resort**** lett az egyike azoknak a szállodáknak, amelyek indulhatnak majd AZ ÉV HOTELE címért az év végén. A régióban a szavazáson a második az Esztergomban található Portobello Wellness & Yacht Hotel****, a harmadik pedig a szintén büki Danubius Health Spa Resort**** lett.

hotel_caramell.jpg

Mondd meg Te, hogy melyik legyen A HÓNAP HOTELE novemberben!

A hotelek tesztelést Északkelet-Magyarországon folytatjuk ebben a hónapban. Természetesen minden adás után egy hétig szavazhatsz ezúttal is a számodra leginkább tetsző hotelre a www.facebook.com/azevhotele oldalon és minden héten nyerhetsz egy wellness hétvégét is. A legjobb északkelet-magyarországi hotel pedig év végén indulhat majd AZ ÉV HOTELE címért.

Most hétvégén egy párt, Szandrát és Ricsit ismerhettétek meg, akik először a Zemplénben található Komlóskára, az izgalmasan hangzó Sólyomvár-lak-ba, illetve a Nyíregyháza központjában elhelyezkedő Centrál Hotelbe látogattak el. A pár már babát vár, így a pici megszületése előtt szerettek volna még egy hétvégét együtt tölteni kettesben. Ha nem láttad az adást és kíváncsi vagy a tesztelt hotelekre, illetve az izgalmas programokra, akkor megnézheted az RTLMost!-on.

Szavazni szokás szerint az adás után egy hétig lehet a facebook.com/azevhotele oldalon az adásban megismert hotelekre vasárnap 12:00 óráig. A szavazók között ebben a hónapban is hetente két wellness hétvégét sorsolunk ki, de megnyerhetitek további nyereményeink egyikét is. Ezen a héten erre a két északkelet-magyarországi hotelre szavazhattok:

Sólyomvár-lak

A szálláshely Tokaj-hegyalja határán, a Zempléni hegységben megbújó zsákfaluban, Komlóskán található. A falu a Solymos vára alatt, erdőkkel körülölelve, nyugodt, csendes környezetben fekszik. A Sólyomvár-lak vidéki, de mégis elegáns stílusú, ami a szobák hangulatára és az asztalra kerülő ételekre is igaz. A természet közeliség itt magától értetődő, hiszen a szaunapark panoráma üvegén keresztül is a szemközti erdőt és a hegy tetején lévő várat láthatjuk, de az épület előtti patakban is szívesen pancsolnak a kicsik. A környék kiválóan alkalmas kisebb-nagyobb túrákra is, azonban akiknek nincs kedvük gyalogolni, azok a közeli állatsimogatóban ismerkedhetnek a környék állataival. További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/komloska/solyomvar-lak-komloska

solyomvar_lak.JPG

Central Hotel****

A hotel Nyíregyháza belvárosában a főtérhez közel helyezkedik el, annak minden infrastrukturális előnyével. A tájjellegű specialitások mellett a szállodát az európai konyhakultúra ízlésvilága jellemzi, de a vegetáriánusok sem fognak csalódni a kínálatban. Vacsora után pedig étteremi mesterek ajánlásával kóstolhatjuk meg Tokaj zamatos borait és a régió díjnyertes pálinkáit. A wellnessnek különleges, egyedi hangulatot kölcsönöznek az iparművészek által alkotott Tiffany üvegeken beáramló fénysugarak, de a pihenés mellett, akár hosszabb távokat is leúszhatunk az ellen-áramoltatóval felszerelt úszómedencében. A hotel privát vagy céges rendezvények, meeting-ek, tréningek, megbeszélések, interjúk lebonyolítására is alkalmas konferenciatermeink köszönhetően. További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/nyiregyhaza/central-hotel-etterem-nyiregyhaza

3098422.jpg

A www.facebook.com/azevhotele oldalon vasárnap délig még szavazhatsz, hogy melyik szálloda legyen A HÓNAP HOTELE és így indulhasson  AZ ÉV HOTELE címért. Ha voksolsz, megnyerheted két wellness hétvégénk egyikét is abba a szállodába, amelyikre szavaztál.

Vasárnap tovább folytatódik AZ ÉV HOTELE szavazás

Most vasárnap 13:00 órától folytatódik a hotelek tesztelése az utazók szemszögéből az RTL Klub-on AZ ÉV HOTELE című műsorban, amiben ismét két hotelt mutatunk meg Nektek Északkelet-Magyarországról: először a mátraházi Residence Ózon Superior Conference & Wellness Hotelt, majd a Noszvajon található Oxigén Hotel Superior Family & Spa-t. Erre a két hotelre szavazhatsz majd Te is e hét vasárnaptól, az adás kezdetétől jövő hét vasárnap délig a www.facebook.com/azevhotele oldalon és ismét megnyerheted a két wellness hétvége egyikét abba hotelbe, amelyikre szavaztál.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

az_ev_hotele_facebook_980x480_lead.jpg

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

Tippek az utazáshoz:

Utazzitthon.hu tipp:  Ha lefoglaltad szállásod, nézz körül a látnivalók és programok között is, hogy minél tartalmasabban teljen nyaralásod! www.utazzitthon.hu

Suzuki tipp: Vigyázz a kátyúkkal! Ősszel a sár és esővíz miatt nehezebben látjuk a mélységét és komoly károkat tud okozni az autón. Ha mégis megtörténne a baj, mindig készítsünk egy fotót! Jól fog jönni a kárigény felmérésénél. www.facebook.com/ilovesuzuki

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr5813217137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása