Az év hotele

3 adrenalin növelő program, amit ne hagyj ki

2017. október 25. - Az év hotele

A Dunakanyarba nem csak a történelmi emlékek és a gyönyörű panoráma miatt érdemes ellátogatni. Ha valaki egy kis izgalomra vágyik, akkor itt szinte bármit kipróbálhat egy helyen.

 

3 adrenalin növelő program, amit ne hagyj ki:

 

  1. Visegrád Gokart és Kalandpark

A hegyek lábánál egy helyen próbálhatjuk ki a gokart autókkal való versenyzést és kereshetjük az izgalmat a többféle pályát biztosító kalandparkban, ahol akár sötétedés után is próbára tehetjük magunkat a reflektorok fényében.

 

  1. Visegrádi bobpálya

Ha nem vízszintes száguldozáshoz van kedvünk, akkor érdemes az Alpesi bob vagy a Nyári bob pályán próbát tennünk a Nagy-Villám oldalában, ahol egyedi módon automata készít rólunk élményfotót siklás közben.

 

  1. Canopy Fun Extreme

Aki ennél is bátrabb, annak a hegy tetejéről induló drótkötélpályát érdemes kipróbálnia, mely az első ilyen volt az országban. Ereszkedés közben pazar kilátás tárul a szemünk elé a Fellegvár romjaitól a Dunakanyar szépséges panorámájáig.

 

AZ ÉV HOTELE című műsorban múlt héten hoteleket tesztelő nászutas pár is kipróbálta esztergomi pihenése során a Dunakanyar egyik kalandprogramját. De Edina és Attila nem csak Esztergomban, hanem Bükfürdőn is járt. Ha nem láttad az adást és kíváncsi vagy, hogy melyik szállodákra szavazhatsz ezen a héten a www.facebook.com/azevhotele oldalon és mit próbált ki a nászutas pár a kihagyhatatlan programok közül, akkor nézd vissza a műsort az RTL Most!-on.

 

 

 

Szavazz és nyerj wellness hétvégét!

 

A www.facebook.com/azevhotele oldalon szavazhatsz vasárnap délig arra a hotelre, amelyik jobban tetszik és ezzel megnyerheted a két nyeremény wellness hétvégénk egyikét. Ne feledd, szeptemberben az észak-dunántúli hoteleket teszteljük és választjuk meg a Ti szavazataitokkal a régió legjobb hotelét. Ha szavazol és szerencséd van, a jövő héten akár Te is abban a hotelben pihenhetsz, amelyikre szavaztál. A két hotel, amelyek közül most választhatsz:

 

Portobello Wellness & Yacht Hotel****

A szálloda Esztergom belvárosában, csendes nyugodt környezetben található, a Prímás-szigeten a Kis-Duna partján. Tematikus szobákkal rendelkezik, melyek között megtalálhatjuk Hawai, Bali és Japán hangulatvilágát is. Az emeletenkénti nagy lakosztályok ablakaiból gyönyörű kilátás nyílik a Bazilikára és az Aquasziget Élményfürdőre, ami zárt folyosós összeköttetésben áll a szállodával. A kisgyermekkel érkezőket babaágy, gyermekágynemű, fürdető kád, etetőszék és gyerekbüfé várja, a gyermekek szórakoztatásáról pedig a játszóház és az animációs programok gondoskodnak.

További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/esztergom/portobello-wellness-yacht-hotel

 

portobello.jpg

 

Danubius Health Spa Resort Bük****

A hotel Alpokalján, Bükfürdőn fekszik nyugodt természeti környezetben, alig 25 km-re az osztrák határtól. A szálloda all inclusive ellátással és saját vízi világgal, változatos sport- és szabadidős programokkal rendelkezik. Mindent megtalálhat az utazó egy helyen: aktív és passzív kikapcsolódás rengeteg formáját, korlátlan étel és italfogyasztást és családosoknak kedvező szolgáltatásokat. A fitnes, wellness vagy gyógy-rekreációs élmények mellett, lehetőség adódik a teniszezésre, fallabdázásra, asztaliteniszezésre, de választhatjuk a mini-golfot, billiárdot, bowlingot, bérelhetünk biciklit vagy akár kipróbálhatjuk a nordic walkingot is. Az új gyermek élményvilágban pedig pancsoló- és élménymedencék, tini és kamasz játéktermek, animátorok várják a gyerekeket.

További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/bukfurdo/danubius-health-spa-resort-buk

 

danubius_buk.jpg

 

Vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE szavazás

 

Most vasárnap tovább folytatódik AZ ÉV HOTELE című műsor az RTL Klub-on 13:05-kor, amiben ezúttal a hónapban bemutatott hoteleket nézheted újra  A HÓNAP HOTELE végső szavazás előtt, ami azért fontos, mert A HÓNAP HOTELEI indulhatnak majd az év végén AZ ÉV HOTELE címért. Most az Észak-Dunántúl legjobb hotelét választjuk meg. A hónapban bemutatott nyolc hotel az eddigi szavazatait továbbviszi magával és egy utolsó lehetősége lesz mindenkinek, hogy kiválassza a számára legszimpatikusabbat egy újabb szavazat leadásával. Ezekre a hotelekre szavazhatsz tehát Te is utoljára e hét vasárnap az adás kezdetétől következő vasárnapig délig a www.facebook.com/azevhotele oldalon és ezzel megnyerheted a két újabb wellness hétvége egyikét is.

 

 

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

 

az_ev_hotele_facebook_980x480_lead.jpg

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket

 

Szavaz és nyerj hetente wellness hétvégét

 

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

 

Tippek utazáshoz:

 

Utazzitthon.hu tipp:

Ünnepi hétvégék közeledtével foglalj legalább 60 nappal korábban és elcsípheted az előfoglalási kedvezményeket! www.utazzitthon.hu

 

Suzuki tipp:

Nagyon fontos, hogy indulás előtt ellenőrizd lámpáidat, és szürkület után mindig kapcsold fel őket! Amellett, hogy a rendőr is megbüntet, ha nem ég egy lámpád, rendkívül balesetveszélyes, ha nem megfelelően látnak Téged az utakon.

www.facebook.com/ilovesuzuki

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr4313084246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása