Az év hotele

Kiderült, hogy melyik hotel kapta a legtöbb szavazatot a Balatonon

2017. augusztus 09. - Az év hotele

A múlt vasárnap véget ért szavazáson a Hotel Katalin lett A HÓNAP HOTELE 2017. júliusában AZ ÉV HOTELE közönségszavazáson a Balaton régióban. Így a Hotel Katalin lesz az egyike azoknak a szállodáknak, amelyek indulhatnak AZ ÉV HOTELE címért az év végén.

A gyenesdiási Hotel Katalin a szavazatok egyharmadával lett a legjobb ebben a régióban. A második a tapolcai Hunguest Hotel Pelion, a harmadik pedig szoros versenyben a siófoki Hotel Azúr lett.

A Hotel Katalin Gyenesdiáson, csendes, nyugodt környezetben, a strandtól, a kikötőtől és a Balaton partjától alig 200 méterre helyezkedik el. A hotel kifejezetten gyermekbarát, hiszen a gyermekeket óriási játszótér, kül- és beltéri medence, négypályás csúszda, illetve négy további élményelem várja. A szolgáltatásokat tudatosan úgy alakították ki, hogy kedvezzenek a gyermekkel érkezőknek, de ezzel egy időben a párok számára is zavartalanná tegyék a pihenést. A vendégek helyben élvezhetik a mini-golfozást, a teniszezést és a kerékpárkölcsönzés révén a Balatoni kerékpárút adta látnivalókat, öt perc sétával pedig akár vitorlázhatnak is a Balatonon a közeli kikötőből vízre szállva.

További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/gyenesdias/wellness-hotel-katalin

 hotel_katalin_nyeremenyjatek_kep.jpg

Mondd meg Te, hogy melyik legyen A HÓNAP HOTELE augusztusban!

A hotelek tesztelést a Kis-Balaton környéke, Hajdúszoboszló, Debrecen és környéke, illetve a Balaton után augusztusban Budapest környékén folytatjuk. Megfordulunk majd a Dunakanyarban, a Velencei-tónál, a Cserhát lankáin és az Alföld kapujában is. Most vasárnap egy fiatal női ikerpárt ismerhettetek meg, akik a pest megyei Vasadra a Nádas Tó Park Hotelbe és a visegrádi Thermal Hotel Visegrádba látogattak el. Angi és Esztella 22 éve hegedülnek és most egy hosszú, fárasztó turné után szerettek volna feltöltődni, illetve befejezni egy új szerzeményüket, amikor Angi, az ikerpár egyik tagja, éppen alkotói vállságban érezte magát. Ha nem láttad az adást és kíváncsi vagy a tesztelt hotelekre, illetve arra, hogy végződött az ikrek hétvégéje, akkor megnézheted az RTLMost!-on.

Szavazni szokás szerint az adás után egy hétig lehet a facebook.com/azevhotele oldalon az adásban megismert hotelekre. A szavazók között ebben a hónapban is hetente két wellness hétvégét sorsolunk ki, de megnyerhetitek további nyereményeink egyikét is. Ezen a héten erre a két Budapest környéki hotelre szavazhattok:

Nádas Tó Park Hotel***Superior

A szálloda Budapesttől 30 km-re található a 4-es főút mentén, egy öthektáros zöldövezeti területen, közvetlenül egy gyönyörű tó partján található. A hotel a jó levegő és a nyugalom szigete: egyhektáros horgásztó, tófürdő, hatalmas kalandpark és játszótér, valamint számos pihenésre alkalmas helyszín közül válogathatunk. A szálloda és a pihenőpark a különleges természeti környezetének köszönhetően ideális esküvői- és csapatépítő helyszín is lehet. További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/vasad/nadas-topark-hotel-vasad

nadas_topark_hotel_nyeremenyjatek_kep.jpg

Thermal Hotel Visegrád****Superior

A szálloda a festői szépségű Dunakanyarban, Visegrád mellett, a Pilisi Parkerdő szomszédságában, Budapest belvárosától mindössze 40 kilométerre található. A szálloda egyik különlegessége a Duna étterem, melynek panorámás terasza Dunakanyarra néz. Visegrád másik különlegessége a természeti látványosságok mellett az 1300 méter mélységből nyert, 39 °C-os, ásványvíz minőségű forrás, mely a hoteltől alig pár méterre tör a felszínre és a wellness központ medencéit is táplálja.

További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/visegrad/thermal-hotel-visegrad

thermal_hotel_visegrad_nyeremenyjatek_kep.jpg

Vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE szavazás

Most vasárnap tovább folytatódik a hotelek tesztelése az utazók szemszögéből az RTL Klub-on 12:10-kor AZ ÉV HOTELE című műsorban, amiben ezúttal egy ötfős család teszteli a Budapest környéki újabb hoteleket. A pihenés során először a Cserhát dombjai között megbújó, az UNESCO Világörökség listáján is szereplő Hollókőn szállnak meg a Castellum Hotel Hollókő-ben, majd a Velencei-tó partjára a Velence Resort & Spa-ba látogatnak el. Erre a két hotelre szavazhatsz tehát Te is most vasárnap az adás kezdetétől jövő hét vasárnapig délig a www.facebook.com/azevhotele oldalon és ismét megnyerheted a két wellness hétvége egyikét az adásban szereplő hotelek valamelyikébe.

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

az_ev_hotele_facebook_620x220.png

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

Tippek az utazáshoz

Utazzitthon.hu tipp:  Ha babával utazol keresd a Bababarát szálláshelyeket, melyek felkészülten várnak titeket így valóban élmény lesz a pihenés! www.utazzitthon.hu

Suzuki tipp: Vezess türelmesen, óvatosan, és figyelj autóstársaidra az utakon. A balesetek megelőzése és a biztonság mindennél fontosabb! www.facebook.com/ilovesuzuki

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr4912730032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása