Az év hotele

Megvan melyik hotel kapta a legtöbb szavazatot júniusban

2017. július 06. - Az év hotele

A Hotel Délibáb lett A HÓNAP HOTELE 2017. júniusában AZ ÉV HOTELE Közönségszavazáson a Hajdúszoboszló, Debrecen és környéke régióban. Így a Hotel Délibáb lesz az egyike azoknak a szállodáknak, amelyek indulhatnak AZ ÉV HOTELE címért az év végén.

A hajdúszoboszlói Hotel Délibáb megérdemelten nyert, hiszen a szavazatok 40 százalékával lett a legjobb ebben a régióban. A második a Debrecen melletti Nyíradonyban található Borostyán Med-Hotel, a harmadik pedig a szintén hajdúszoboszlói Hotel Atlantis lett.

A Hotel Délibáb Hajdúszoboszló belvárosának szívében található, Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a 25 hektáros gyógyfürdő parkjának közvetlen szomszédságában. A három épületrészből álló szálloda apró részletekig kidolgozott szobái, közösségi terei igazán pihentető és nyugodt atmoszférát árasztanak. További információért kattints!
hotel_delibab_nyeremenyjatekkep.jpg

Az második versenyző régió szállodáit az RTL Klub-on látható AZ ÉV HOTELE című műsorban ismerhettétek meg, melyben egy-egy pár vagy család próbálja ki és értékeli a címért induló hoteleket. A Hotel Délibábot két barátnő tesztelte, akik egyikük szerelmi csalódásán szerettek volna túl lenni. Ezt követően pedig a facebook.com/azevhotele oldalon szavazhatott bárki először az adásban látható két hotelre, majd június utolsó és egyben a régió versenybe szállt szállodáit visszaidéző adást követően a régió szállodáinak bármelyikére. A Hotel Délibáb mindkét szavazást megnyerve, megérdemelten lett A HÓNAP HOTELE és így a közönség szavazatai alapján a Hajdúszoboszló, Debrecen és környéke legkedveltebb szállodája. Ha nem láttad a nyertes szállodáról szóló epizódot, akkor visszanézheted az RTL Most!-on.

Mondd meg Te, hogy melyik legyen A HÓNAP HOTELE júliusban!

A hotelek tesztelést júliusban a Balatonon folytatjuk. Vasárnap egy fiatal párt ismerhettetek meg, akik két siófoki szállodát teszteltek első évfordulójukon, amikor is a meglepetés megszervezése okozott egy kis bonyodalmat. Ha nem láttad az adást és kíváncsi vagy, hogy happy end-el végződött-e a hétvége, akkor megnézheted az RTLMost!-on.

Szavazni szokás szerint az adás után egy hétig lehet a facebook.com/azevhotele oldalon az adásban megismert hotelekre. A szavazók között ebben a hónapban is hetente két wellness hétvégét sorsolunk ki, de megnyerhetitek további nyereményeink egyikét is. Ezen a héten erre a két siófoki hotelre szavazhattok:

Hotel Azúr****

A szálloda közvetlenül a Balaton partján fekszik egy hat hektáros őspark közepén. Saját homokos stranddal rendelkezik, de ha nem ideális az időjárás a közel 3700 m2-es wellnessben is pihenhetünk. A hotelben elképzeléseink szerint választhatunk, hogy szobában, lakosztályban vagy apartmanban szeretnénk inkább eltölteni az éjszakát. A szálloda az elmúlt években számtalan családbarát fejlesztést is végrehajtott, így lett az első minősített balatoni családbarát szálláshely. További információért kattints!

hotel_azur_nyeremenyjatek_kep.jpg

Residence Balaton**** Suprior Conference & Wellness Hotel

A hotel csendes, kertvárosi övezetben, a Balaton partjától mindössze 100 méterre, a városközponttól 900 méterre található. A szállodának van saját strandja is napozó stéggel, nyugágyakkal és koktélbárral, azonban akinek nincs kedve a pár perces sétához, az kipróbálhatja a hotel saját Lake Wellness Oázis wellness részlegét is. A kicsiket a játszószobában egy csúszdás játszóházi labirintus, míg a wellness részlegen kör alakú gyermek medence várja. További információért kattints!

conference_hotel_nyeremenyjatek_kep.jpg

Vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE szavazás

Most vasárnap tovább folytatódik a hotelek tesztelése az utazók szemszögéből az RTL Klub-on 12:35-kor AZ ÉV HOTELE című műsorban, amiben ezúttal egy olyan párt ismerhettek meg, akik először pihennek közösen a Balatonon. Hogy mit szól egy külföldi először a Balaton látványához, kiderül a vasárnapi adásból. A pihenés során először a Hunguest Hotel Bál Resort-ot próbálják ki Balatonalmádiban, majd a vonyarcvashegyi Zenit Hotel Balaton**** Superior-ba látogatnak el. Erre a két hotelre szavazhatsz tehát Te is most vasárnaptól jövő hét vasárnapig a www.facebook.com/azevhotele oldalon és ismét megnyerheted a két wellness hétvége egyikét.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

az_ev_hotele_facebook_620x220.png

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

Tippek az utazáshoz:

Utazzitthon.hu tipp: Ha babával utazol keresd a Bababarát szálláshelyeket, melyek felkészülten várnak titeket így valóban élmény lesz a pihenés! www.utazzitthon.hu

Suzuki tipp: Tartsd tisztán autód klíma rendszerét, mert súlyos szövődményeket okozhat, ha a letelepedett baktériumokat és gombákat a légtérbe kerülve belélegzed. www.facebook.com/ilovesuzuki

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr8312644975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása