Az év hotele

3 program, amit ne hagyj ki gyerekkel Debrecenben

2017. június 17. - Az év hotele

Nem egyszerű a feladatunk, ha gyerekkel utazunk valahová, ilyenkor érdemes jól megnézni előre a választott szálláshelyet és a programokat is. Aki keres, az azonban általában sikerrel jár, különösen Debrecenben. Íme három kihagyhatatlan program Debrecenben, ahol garantáltan az lesz a kérdés, hogyan csábítsuk haza a legkisebbeket.

3 program, amit nem hagyj ki gyerekkel Debrecenben:

1. Kerekerdő Élménypark

Debrecen keleti felén ebben az élményparkban bármilyen korosztály talál kedvére való játékot. A különböző nehézségű hálós- vagy drótkötélpályákon, a gyerek Bungee trambulinon vagy az ugrálóvárban a gyerekek, a labirintusban, az Elvarázsolt Várban vagy a Flinstones vízibiciklin pedig az egész család jól szórakozhat, akár közösen is.

2. Hókuszpókusz Kalandpark

Pár perc utazásra Debrecentől a szokásos kalandparki elemek, a küldő-belső játszóház mellett akár kipróbálhatjuk a téli-nyári sípályát, a lézerharc pályát, a driftelésre is alkalmas S-KID gokartokat vagy éppen a 8D mozit is.

3. Abro lovastanya:

Ha nyugodtabb kalandokra vágyunk, Erdőspusztát érdemes felkeresnünk, ahol 6 kilométeres utazás után egy hamisítatlan tanyán érezhetjük magunkat, ahol rengeteg állatot láthatnak a legkisebbek, de akár lovagolhatnak vagy családosan próbálhatjuk ki a hintózást is.

A három javaslatból kettőt ki is próbált Gréta, László és a 11 éves Benjámin. A szülők a fiuk számára szerettek volna emlékezetes születésnapot szervezni, ezért utaztak el egy hétvégére és csak úgy sorjáztak a meglepetések. Az eseményeket AZ ÉV HOTELE című műsorban követtük végig az RTL Klub-on. Ha kíváncsi vagy a szülinapi meglepetésekre, illetve a környék legizgalmasabb gyerekprogramjaira és nem láttad az adást, nézd vissza a műsort az RTL Most!-on.

Szavazz most és nyerj wellness hétvégét a jövő héten!

A család nem csak Benjámin születésnapi meglepetéseivel volt elfoglalva, hanem tesztelték is a műsor kedvéért a két hotelt, ahol megszálltak, hiszen júniusban Hajdúszoboszló, Debrecen és a környék legjobb hotelét választjuk meg. Erre a család által meglátogatott Debreceni és Hajdúszoboszlói hotelre szavazhatsz vasárnapig a www.facebook.com/azevhotele oldalon és megnyerheted a két wellness hétvége egyikét abba a hotelbe, amelyikre szavaztál. Ha szerencséd van, a jövő héten Te is ott pihenhetsz, ahol a születésnapos Benjámin és családja. A két hotel, amelyikre szavazhatsz:

Az Erdőspuszta Club Hotel****

A szálloda Debrecen zajától 6 kilométerre, egy fekete fenyőerdő által övezett, festői szépségű természeti környezetben épült. A hotel 12 hektáros tanyáján az érdeklődőket lovas programok, hintózás, horgásztó, őshonos háziállatok sokasága, valamint akár egy hamisítatlan tanyasi disznótor lebonyolítása várja. Az étteremben is a házias ízekre alapoznak, hiszen az alapanyagok jelentős része is a saját farmról származik. További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/debrecen/erdospuszta-club-hotel

erdospusza_hotel_kep_1_1.jpg

A Hotel Atlantis**** superior Medical, Wellness & Conference

A szálloda Hajdúszoboszlón, a gyógyfürdő közvetlen közelében épült, szemben az Aqua Palace Élményfürdő épületével. A létesítmény stílusa, modern, formabontó kialakítása és eleganciája új látványt, új színfoltot képvisel. A szálloda víziója, stratégiája pedig új irányvonalat jelent, hiszen a hazai igényekhez igyekszik adaptálni az atlantiszi szálloda kultúrát. További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/hajduszoboszlo/hotel-atlantis

hotel_atlantis_nyeremenyjatekkep.jpg

Vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE szavazás

Most vasárnap tovább folytatódik a hotelek tesztelése az utazók szemszögéből az RTL Klub-on 12:35-kor AZ ÉV HOTELE című műsorban, amiben ezúttal két barátnőt ismerhetünk majd meg, akik egyikük 18 kapcsolatának végét igyekeznek feldolgozni egy szakítás után.  A pihenés során először a 4 csillagos hajdúszoboszlói Délibáb Hotelbe, majd a Debrecen melletti Borostyán Med-Hotel-be látogatnak el. Erre a két hotelre szavazhatsz tehát Te is vasárnaptól jövő hét vasárnapig a www.facebook.com/azevhotele oldalon és ismét megnyerheted a két wellness hétvége egyikét.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

az_ev_hotele_facebook_620x220.png

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket

Szavaz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

Utazzitthon.hu tipp: Ha nem szeretnéd otthon hagyni négylábú kedvencedet, kattints a szálláskeresőben az Állatbarát címkére és böngéssz a kutyabarát szállások között! www.utazzitthon.hu

Suzuki tipp: 10 percen semmi nem múlik! Hosszú úton 4 óránként érdemes megállni egy pihenőben és kinyújtóztatni a végtagjaidat, felfrissíteni kicsit magad. Ha fáradtan vezetsz, az soha nem vezet jóra! www.facebook.com/ilovesuzuki

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr4812602425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása