Az év hotele

Szavazz az év legjobb hotelére!

2017. május 17. - Az év hotele

Nagyon szorosan és izgalmasan alakult az első hét voksolása AZ ÉV HOTELE közönségszavazáson, hiszen a múlt héten mindenki a hévízi Danubius Health Spa and Resort Aqua****, illetve a Hotel Europa Fit****Suprior szállodákra adhatta le a voksát és az eredmény nehezen alakult ki, hiszen napokig fej-fej mellett haladt a szavazás.

Melyik szálloda lesz A HÓNAP HOTELE?

Végül a Danubius Health Spa and Resort Aqua kapott egy százalékkal több szavazatot, de az izgalmaknak így sincs vége, hiszen ezen a héten és a jövő héten újabb hotelekre szavazhatsz a Kis-Balaton régióból és a hónap végén a második fordulóban a hónap összes szállodája közül egyre lehetőséged lesz még szavazni és csak ezt követően derül majd ki, hogy melyik lesz A HÓNAP HOTELE és melyik szálloda indulhat AZ ÉV HOTELE címért.

Szavazz és nyerj wellness hétvégét!

Múlt vasárnap Hanna és Bánk történetét láthattuk, a kérdés az volt, hoyg Bánk megkéri-e vajon kedvese kezét. A pár a környék felfedezése mellett két hotelt próbált ki és értékelt a hétvége alatt, melyekre a héten Te is szavazhatsz vasárnapig a www.facebook.com/azevhotele oldalon és megnyerheted a két wellness hétvége egyikét a hotelek egyikébe:

A Hotel Aphrodite**** a Zalakarosi Fürdővel közvetlenül szemben helyezkedik el, de Hanna és Bánk inkább a hotel wellnessét és külső medencéjét próbálta ki. Hozzájárult a hétvége romantikájához a körágyas, szobába épített jakuzzival rendelkező szoba és a házias ételek, melyek közvetlenül a hotelhez tartozó farmról kerülnek az asztalra. További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/zalakaros/aphrodite-hotelaphrodite_hotel_620x410.png

A Hotel Napfény*** egy könnyed sétára található a Zalakarosi Fürdőtől. A település legrégebbi szállodájához épített modern wellnesst nem csak nappal, hanem éjszaka, romantikus hangulatvilágításban is kipróbálhatta Hanna és Bánk, az étteremben pedig egy gyertyafényes vacsora közben érkezik el a nagy pillanat, ami hogy valóra váltja-e Hanna vágyait, az már csak a vasárnapi adásból derül ki. További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/zalakaros/hotel-napfeny

hotel_napfeny_620x300.png

Vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE szavazás

Most vasárnap tovább folytatódik a hotelek tesztelése az utazók szemszögéből az RTL Klub-on 13:15-kor AZ ÉV HOTELE című műsorban, amiben ezúttal egy ötfős család utazik el egy wellness hétvégére, ahol kipróbálják és értékelik is a hoteleket.

Továbbra is a Kis-Balaton környékén kalandozunk, így ezúttal egy alsópáhoki és egy hévízi hotelben tölti a hétvégét párunk, melyekre majd szavazni is lehet egy héten át és ezúttal is két wellness hétvége kerül kisorsolásra a kipróbált Kolping Hotel**** Spa &Family Resort és Hotel Palace**** szállodákba.  

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

az_ev_hotele_facebook_620x220.png

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket

Szavaz és nyerj hetente wellness hétvégét

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

Utazzitthon.hu tipp: Ünnepi hétvégék közeledtével foglalj legalább 60 nappal korábban és elcsípheted az előfoglalási kedvezményeket! www.utazzitthon.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr5612506713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása