Az év hotele

Döntsd el Te, hogy melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

2017. május 11. - Az év hotele

Vasárnap elindult az RTL Klubon és a Facebookon AZ ÉV HOTELE című közönségszavazás, amely lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

az_ev_hotele_facebook_620x220.png

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket

A nézők pedig a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

Szavazni egy hétig lehet majd a műsorban szereplő két hotel egyikére, illetve a hónap utolsó visszatekintő adását követően az adott hónapban szereplő, A HÓNAP HOTELE címért induló szállodák mindegyikére. 

Májusban a Kis-Balaton környékén kalandozik a műsor Hévíztől Alsópáhokon át Zalakarosig. Az első adásban Niki és Gábor, akik úgy döntöttek, hogy barátságuk után szerelmes párként folytatják tovább és éltük első közös hétvégéjén két hévízi hotelt látogattak meg:

A Danubius Health Spa and Resort Aqua**** egy domb tetejére épült, festői kilátást nyújtva a környék természeti szépségeire és csupán 10 percre van a világhírű Hévízi tótól. Hévíz első „all inclusive” wellness- és gyógy szállodája saját forrásból származó termálvizes medencével rendelkezik és a wellness- illetve a gyógykezelések javarészét is termálvízzel valamint hévízi iszappal végzik. A gyermekbarát hotelben pancsolók, játszótér és folyamatos gyerekprogramok várják a legkisebbeket is.

danubius_health_spa_resort_heviz_620x305.png

A Hotel Europa Fit****Suprior a négycsillagos vidéki hotel kategóriában 2014-ben elnyerte a cikk elején említett Év szállodája díjat. A szálloda Hévíz központjában található, pár perces sétára a tótól. A 2014-ben felújított szálloda célja, hogy a legkisebbektől a nagyszülőkig mindenki megtalálja a számítását. A wellness élményen túl a lézercentrumban különböző kezeléseket vehetnek igénybe az ide látogatók, de a gyerekeket is szórakoztató programok és játszóház várja.

hotel_europa_fit_superior_620x413.png

Az első adásban tehát Nikit és Gábort ismerhetjük meg, aki 15 év barátság után döntöttek úgy, hogy egy párként folytatják az életüket és ez a hétvége volt a próbája annak, hogy valóban lehet-e közöttük több mint barátság. Eddig nem volt bátorságuk belevágni a romantikus kapcsolatba és az élet sem könnyítette meg a helyzetüket, hiszen hol egyikük, hol másikuk oldalán tűnt fel valaki, de az sem használt a kapcsolatuk fejlődésének, hogy Gábor saját bevallása szerint sosem mert kezdeményezni Nikinél. Az együtt töltött első hétvége és éjszakák nem voltak zökkenőmentesek, hiszen Nikit kissé elbizonytalanította Gábor félszegsége, de egy romatikus pezsgőzés csodákra képes… Ha kíváncsi vagy rá, hogy Gábor hogyan vágta ki magát szorult helyzetéből, nézd vissza a műsort az RTL Most!-on és ne feledd el leadni a szavazatodat, ha még nem voksoltál, a www.facebook.com/azevhotele oldalon.

az_ev_hotele_rtl_most_620x350.png

Most vasárnap tovább folytatódik a hotelek tesztelése az utazók szemszögéből az RTL Klub-on 13:05-kor AZ ÉV HOTELE című műsorban, amiben ezúttal egy fiatal pár Hanna és Bánk utazik el egy wellness hétvégére, ahol kipróbálják és értékelik is a hoteleket.

Hanna szeretné, ha ezen a hétvégén megkérnék a kezét, de Bánk az öt éves kapcsolatuk ellenére is bizonytalan. Ugyan egymás után sorjáznak a meglepetések, de hogy a hétvége lánykéréssel végződik-e, az csak a műsorból derül majd ki.

-

Továbbra is a Kis-Balaton környékén kalandozunk, így ezúttal két zalakarosi hotelben tölti a hétvégét párunk, melyekre majd szavazni is lehet egy héten át és ezúttal is két wellness hétvége kerül kisorsolásra a kipróbált Hotel Aphrodite**** és Hotel Napfény*** szállodákba.  

aphrodite_hotel_620x410.png

hotel_napfeny_620x300.png

Vasárnap az adás alatt már szavazhattok a www.facebook.com/azevhotele oldalon arra a hotelre, ahol szívesebben töltenétek el egy ingyenes wellness hétvégét, de a voksok leadására egy teljes hét áll rendelkezésre. Ezt követően pedig sorsolás és akár Te is kipróbálhatod, hogy milyen a lánykérés egy wellness hétvégén…

Utazzitthon.hu tipp: Ha nyaralásod előtt legalább 2 hónappal lefoglalod a kiválasztott szálláshelyet, nagy esélyed van elcsípni az előfoglalási kedvezményeket!

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr1912499237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Agnes Napocska Ambrus 2017.05.15. 16:14:50

Tetszik a műsor és szavazatom leadtam
süti beállítások módosítása