Az év hotele

ZSANNA HOTEL BLOGJA: Borban az igazság

2019. november 05. - Az év hotele

Előző vasárnap lezárult egy fejezet, méghozzá a balatoni régióban. Ugyanis kiderült, hogy a szavazatitok alapján a Hotel Silverine Lake Resort****  lett októbereben A HÓNAP HOTELE. A második helyet a siófoki CE Plaza Hotel****  nyerte el, a harmadik pedig a balatonlellei BL YachtClub & Apartments lett.

 

legifoto.jpg

 

A balatoni fejezet után elindultunk, hogy felfedezzünk egy újabb régiót, méghozzá a Dél-Dunántúlt. Este van, sötét van és hideg. Mostanában nem indulok neki egyedül a messzi tájaknak, valamelyik kollégám jön értem. Nehéz, mikor az ember este begubózna otthon, de általában amint beülök az autóba, elengedem ezt. A feladatot látom magam előtt, és az utazás jó hangulatú beszélgetéseibe mélyedek. Célba vettük első helyszínünket, a villányi Bock Hotel Ermitage-t.

 

1_3.png

 

Azt nem mondom, hogy hamar odaértünk, de a látvány kárpótolt a hosszadalmas utazásért. Kivilágított mesekastély a semmi közepén, egyszerűen páratlan volt. A kollégák már javában élvezték a vendégszeretet, kóstolgatták a leírhatatlanul finom borokat, eszegettek, mi becsatlakoztunk. Olyan jó, amikor várnak, olyan jó így megérkezni. Fáradt is voltam, kedvtelen is, szövegezni szerettem volna, és lepihenni, felkészülni a dolgos holnapra, de ilyen szívélyes vendéglátás mellett lehetetlenség volt! Borvacsorán eddig még nem jártam, így az újdonság erejével hatott, ahogy az ételek ízvilága párosult a különböző borok világával. A sok információ, amit az italokról megtudtam, lenyűgözött. Az este is, a hely is, Bock úr is, akivel másnap egy hosszút beszélgethettem.  Végigvezetetett a végeláthatatlan és lenyűgöző pincéjében a hordók között, és arra gondoltam, milyen kicsi vagyok. Milyen sok mindent nem láttam még! Köszönöm, hogy itt lehettem!

 

sent-zsanna_villamy2.jpg

 

Ezen a hétvégén a következő helyszínünk a Fadd-Domboriban található, Donautica Étterem és Hotel. Csak pislogok, micsoda szépséges berendezés, kedves arcok, mosolyok fogadnak, már kapom a szobakártyát, felkísérnek, én kaptam az egyik legszebb szobát! Az ablakomból a látvány leírhatatlan. A Duna egyik holtága csordogál itt halkan, kicsi medence, minden zöld és kék és piros, és barna, egy „illatszínképorgia”, máshogy nem tudom hirtelen kifejezni. Nem is kívánkozom itt hagyni az élményt, de ebédre hívnak. Fantasztikus a vendéglátás ismét, különleges falatok, látványkonyha, csupa kedvesség, vendégszeretet. Nehéz nap volt, dolgoztunk, hajtottunk végig.

 

sent-zsanna_fadd1.jpg

 

Olyan jól esett este megpihenni ott. Lesétálni a stégre, kiengedni a gőzt, majd hozzálátni a finom vacsorához. Hallgatni a fantasztikus borok történeteit, kóstolgatni, beszélgetni. Ritkán maradunk este együtt a stábbal. Van pár olyan hely, ahol előre megbeszélés nélkül, egyszerűen ott ragadunk. Az ilyen észrevétlenül odacsalogató, ott marasztaló, letaglózó, jókedvet hozó, hangulatfelelős helyek, valahonnan nagyon ismerik a fogalmat: Vendéglátás.

 

2_2.png

 

Szavazzatok kedvenc szállodátokra, hogy megnyerhesse A HÓNAP HOTELE címet, és voksotokkal nyerjétek meg valamelyik hely vendégszeretetét, felejthetetlen élmény lesz! Ha szeretnétek Ti is hozzám hasonlókat tapasztalni, akkor mindenképpen voksoljatok a www.facebook.com/azevhotele oldalunkon.

 

Most vasárnap két újabb szállodát mutatunk be nektek, még mindig a dél-dunántúli régióból. A legújabb epizódunkban, a kaposvári Prestige Luxus Apartmanházban, illetve a dombovári Hotel Európa Gunaras***-ban vendégeskedünk majd. Itt is sok-sok élményt gyűjtöttem, amit majd következő héten mindenképpen megosztok veletek. Előtte viszont nézzétek meg ezt a részt, most vasárnap 12:20-kor, az RTL Klubon.

 

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

 

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, azaz a HÓNAP HOTELE végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr815290954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása