Az év hotele

Hamarosan fény derül arra, hogy melyik szálloda lesz a legjobb a balatoni régióban

2019. október 29. - Az év hotele

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás a balatoni régió tesztelésének végéhez érkezett. Ezen a héten vasárnap délig lehet még szavazni a versenyben induló szállodákra.

 

A HÓNAP HOTELE címért októberben induló hat szálláshely közül csak egy kerülhet be a januári fináléba, ahol megküzdhet a többi régió nyertesével együtt AZ ÉV HOTELE címért és annak gyönyörű díjáért.  

 

Hogyan dől el, hogy melyik lesz a balatoni régió legjobb hotele?

 

AZ ÉV HOTELE című műsor december végéig Magyarország hét turisztikailag kiemelt régiójának 40 szállodáját mutatja be. Októberben a hoteltesztelők a balatoni régióban hat szállodát próbáltak ki. Ezeket a hoteleket láthattátok múlt héten a hónap utolsó adásában. A hat szálloda megtarthatta a korábban bezsebelt szavazatait, tehát az eredményeik nem nullázódtak le. Most viszont a szavazók még egy utolsó vokssal segíthetik kedvencüket, hogy a számukra legszimpatikusabb szálláshely lehessen a balatoni régió legjobbja, azaz A HÓNAP HOTELE. A voksokat vasárnap délig a www.facebook.com/azevhotele oldalon lehet leadni. Ha nem láttad az összes balatoni indulót, vagy lemaradtál volna a múlt heti összefoglaló adásról, akkor nézd vissza AZ ÉV HOTELE legutóbbi epizódját az RTLMost!-on!

 

Rajtad is múlik, hogy a hat balatoni szálloda közül melyik lesz a régió legjobbja!

 

Íme a lista arról a hat hotelről, melyek közül egyre még szavazhatsz vasárnap délig a

a www.facebook.com/azevhotele oldalon:

 

Hotel Silverine Lake Resort****superior

A négycsillagos superior szálloda Balatonfüred központi részén, közvetlenül a Balaton-parton fekszik. Elhelyezkedése és tájolása miatt szinte mindenhonnan csodás panorámával rendelkezik. A szálláshely wellness-részlegében kinti és benti medencék egyaránt várnak a pihenni, feltöltődni vágyó vendégekre, ezeken kívül szaunákat, sókamrát és masszázskezeléseket is ki lehet próbálni. A szálloda étterme a hazai és nemzetközi gasztronómia remekeit kínálja. Konferenciatermei mellett számtalan külső programot is kínál a szálláshely, amely saját kikötővel rendelkezik, így ideális a vitorlázás kedvelőinek. A hotel ugyan nem kifejezetten gyermekbarát, de a szülők így is találnak játszószobát gyermekeik számára.

 

További részletek itt.

 

legifoto.jpg

 

CE Plaza Hotel Wellness****

A négycsillagos wellness-szálloda az autópályáról bevezető út közelében fekszik, nem messze siófok főtértől és a Víztoronytól. Az létesítmény családbarát, konferencia- és wellness-hotel, amely az országban egyedülálló méretű gyerekjátszószobával és ugrálóvárral rendelkezik. A wellness-részlegen 200m2-es élménymedence pezsgőfürdővel, frissítő zuhanykülönlegességek, üdítő finn-, bio- és infraszaunák, gőzkabin, valamint masszázs segíti az ellazulást. A szálloda étterme elsősorban a regionális ételekre helyezi a hangsúlyt, a gyermekeknek külön menüválasztékkal és gyermekasztallal készülnek.

 

További részletek itt

 

ce_plaza.jpg

 

Bohém Birtok

A Balaton déli partján, Zamárdiban található egy igazi kis minifalu a hetes út mentén, ez a Bohém Birtok. A 12 apartmanház azt az érzést kelti az itt megszálló vendégekben, mintha csak visszacsöppentek volna az időben. A nádfeldeles, tornácos fehér kis háziók egy hangulatos görbe utca mellett fekszenek, ahol a csend és a nyugalom az úr.  A régi stílusú épületek autentikus bútorokkal, ugyanakkor kényelmes, új ágyakkal felszereltek. Az udvaron, a korábbi pajta területén egy ceremóniaterem is található, ami különböző családi, céges rendezvények, és esküvők lebonyolítására alkalmas. A csárdában igazi magyaros ételekkel várják a vendégeket. Ha pedig, valaki nem szeretne házi kedvence nélkül útnak indulni, akkor ne is tegye, hiszen itt szeretettel várják a kisállatokat is. 

További részletek itt. 

 

1_2.png

 

BL YachtClub & Apartments

A BL Yachtclub & Apartments a Balaton déli partjának egyik legkedveltebb városának, Balatonlellének a központjában, közvetlenül a parton található. Az ősfás parkkal körülvett luxus villákból – melyek közül egy, két és háromszobás is akad –  páratlan kilátás nyílik a kikötőre. A helyiek szerint innen a leggyönyörűbb a balatoni naplemente, amit tényleg érdemes legalább egyszer megnézni. A yacht club területén homokos strand, kültéri gyermek-, és felnőtt medence, saját étterem, és egész évben nyitva tartó wellness központ várja a Balaton szerelmeseit. A wellness egyik legfőbb erénye páratlan panorámája, a jakuzziból elképesztő kilátás nyílik a tóra. Ha pedig még ennél is különlegesebb élményre vágysz, akkor próbáld ki a Balatonra épített élményszaunát. A szaunázás után itt nem egy merülőmedencébe érkezel, hanem egyenesen a Balatonba, az év bármely napján.

További részletek itt. 

 

2_1.png

 

Zen Garden Resort

Az egykori vállalati üdülők helyén felépített Zen Garden Resort közvetlenül a Balaton partján, csendes, nyugodt környezetben, egy hat hektáros parkban fekszik. A körben elszórt alpesi típusú házak egy belső kis tó, egy vízesés és egy szaunaház körül helyezkednek el. Az amerikai konyhás, kétszintes épületekben 6-8 fő is kényelmesen elfér, mindegyik háznak saját terasza van. A resort saját partszakasszal és mólóval rendelkezik, így a nyári strandoláson kívül vitorlázóknak és horgászoknak is kiváló úticél. Hogy a nyugalmat semmi ne zavarja, a bejáratnál lévő parkolóból elektromos kocsikkal szállítják vendégeiket a lakóegységekbe. A resort saját étterme pedig lehetővé teszi, hogy azok is nyugodtan pihenjenek, akik üdülésük alatt ki sem szeretnének mozdulni a gyönyörű környezetből. Hatalmas parti területe és az étterem kiváló rendezvényhelyszín.

További részletek itt

 

zen_garden.jpg

 

Aquilo Hotel Panoráma

A Tihanyi-félsziget lábánál fekvő szálloda Balatonra néző szobáiból csodálatos kilátás nyílik a kikötőben ringatózó vitorlásokra és a füredi öbölre. A szobák mindegyikében légkondicionáló fokozza a vendégek kényelmét. A hotel saját felújított, füves stranddal, csónak- és vízisporteszköz-, valamint kerékpárbérlési lehetőséggel várja a hozzánk érkezőket. A szállodához tartozó nyírfákkal és fűzfákkal borított sziget – mely egyedülálló a Balatonon – a zavartalan pihenésre, romantikázásra vágyók és a horgászok igazi paradicsoma, valamint szabadtéri grillpartik rendezésére is ideális helyszín, egyben gyakran ad teret esküvők számára. A hotel saját, udvari parkolóval rendelkezik, a két keréken érkezők számára pedig ingyenes kerékpár-tárolási lehetőséget nyújt.

További részletek itt.

 

aquilo.png

 

AZ ÉV HOTELE vasárnap már a Dél-Dunántúlon keresi a régió legjobb szállodáját

 

Az utolsó őszi hónapban a műsorvezető, Éry-Kovács Zsanna és a hoteltesztelők a szállodák kipróbálását és bemutatását a dél-dunántúli régióban folytatják. Novemberben összesen hat hotel sorsáról kell a szavazóknak dönteni.

 

A legújabb epizódban először a borairól ismert Pécshez közeli településen, Villányban található Bock Hotel Ermitage**** , majd a tolna megyei Faddon elhelyezkedő  Donautica Étterem és Hotel  mutatkozik be. Ha régóta el szerettél volna utazni valamelyik szállodába, de még nem volt rá lehetőséged, akkor nézd meg a jövő heti adást 12:25-kor az RTL Klubon.

 

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

 

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, azaz a HÓNAP HOTELE végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook-oldalán  lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

 

boritokep.png

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr5715270816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása