Az év hotele

Vasárnaptól lehet szavazni AZ ÉV HOTELE döntőseire

2019. január 03. - Az év hotele

Az RTL Klub-on 2018. júniusában kezdődött el a nagy hotelshow, AZ ÉV HOTELE közönségszavazás című televíziós műsor, ahol minden hónap minden vasárnapján különböző régiókban próbálták ki az adásokba jelentkező hoteltesztelők a versenyben induló szállodákat. Az elmúlt évben Ti választottátok meg szavazataitokkal minden egyes hónapban a régió legjobbját, melyek most vasárnap indulhatnak AZ ÉV HOTELE 2018. címért.

Januárban kiderül, hogy melyik szálloda lesz AZ ÉV HOTELE

Az ÉV HOTELE című televíziós műsor a nyári hónapokban az Alföld, a Kis-Balaton és környéke és az Északkelet-Magyarország régiókat járta végig, ősszel pedig az Észak-Dunántúl, a Balaton, a Dél-Dunántúl és a Budapest környéke régió következett.

az_ev_hotele_facebook_620x220.png

Most január 6-án vasárnap 11:20-kor az adás kezdetekor indul a szavazás, ami során a hét régió legjobb hotele közül voksolhatsz arra, amelyik szeretnéd, hogy elnyerje AZ ÉV HOTELE 2018. címet. A szavazás két hétig tart majd és ezalatt az idő alatt csak egyszer voksolhatsz. Január 6-án az RTL Klubon újra megnézheted az első három régió, a január 13-i adásban pedig a további négy régió nyertesét, de a régebbi adásokat is visszanézheted bármikor az RTLMost!-on.

Egyhetes pihenést nyerhetsz AZ ÉV HOTELE címet elnyert szállodába

AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán (link: www.facebook.hu/azevhotele) érdemes lesz ezúttal is szavazni, mert nem csak 2018. legjobb hotelének kiválasztásában vehetsz részt, hanem a voksolók között kisorsolunk hat wellness hétvégét hat döntős hotel valamelyikébe, illetve a fődíjat egy egyhetes pihenést abba a szállodába, amelyik elnyeri AZ ÉV HOTELE 2018. címet. AZ ÉV HOTELE szavazás végeredményét 2019. január 27-i adásban tudhatjátok majd meg, ekkor derül fény annak a szerencsés szavazónak a nevére is, aki megnyeri majd a főnyereményt.

Január 6-20. között két hétig szavazhatsz 2018 legjobb hoteleire. Íme a döntősök listája:

  1. Alföld: Aquaticum Debrecen Termal & Wellness Hotel****, Debrecen

A szálloda Debrecen egyik legszebb részén, csodálatos természeti környezetben a Nagyerdőben fekszik. A hotelben egyszerre érzi az ember az erdei szállodák pihentető nyugalmát és a pulzáló városi szálloda kényelmét. Az Aquaticum Debrecen Termal & Wellness Hotel****, egy olyan hely, ahol rengeteg wellness élménnyel gazdagodhat az egész család. Szaunavilággal kibővült termálfürdő, mediterrán növényvilággal rendelkező élményfürdő, strandfürdő és gyógyászati részleg, a gyerekeknek szóló szolgáltatásokról, mint pl. a gyerekmasszázsról nem is beszélve. S mindezt elérhetjük a közvetlenül a hotelből, csupán egy papucs és köntös kell hozzá.

További részletek: http://hotel.aquaticum.hu/hu/

aquaticum_debrecen_termal_wellness_hotel.jpg

  1. Kis-Balaton környéke: Park Inn**** by Radisson Zalakaros Resort and Spa Hotel, Zalakros

A szálloda Zalakaros frekventált helyén, a magyar és német turisták körében közkedvelt Gyógy-, és Élményfürdő közvetlen szomszédságában fekszik.  Ahova a vendégek egy fedett, fűtött folyosón keresztül sétálhatnak át, hiszen a hotelnek közvetlen összeköttetése van a fürdővel. A szálloda stílusos: tágas, modern terek, fiatalos, színes falak és bútorok teszik hangulatosabbá az itt eltöltött időt. A szálloda éttermében a magyar és a nemzeti konyha is fontos szerepet játszik. Az alapanyagokat gazdaságokból, biofarmokból, őstermelőktől szerzik be. Emellett a menü összeállításakor mindig figyelnek a vegetáriánusok és a különböző ételintoleranciával küzdő vendégek igényeire is.

További részletek: https://www.parkinn.com/hotel-zalakaros/

park_inn.jpg

  1. Északkelet-Magyarország: Hunguest Hotel Palota****superior, Miskolc-Lillafüred

A hotel Magyarország egyik legszebb klimatikus üdülőhelyén, a Miskolctól 10 km-re található Lillafüreden, a Bükk-hegység keleti részén egy festői völgyben helyezkedik el. Az egykori Palotaszálló 1925 és 1929 között épült Lux Kálmán tervei alapján neoreneszánsz stílusban. A hatalmas változásokon átment szálloda egycsillagos minősítése időközben négycsillagossá vált. A maga nemében párját ritkító szálloda teraszáról egyedülálló kilátás nyílik a Hámori-tóra és a Szinva patak völgyére, sőt, ha jól fülelsz, innen még a patak vízesésének moraja is jól hallható. Akik szeretik a természetet, a csendet és a nyugalmat, itt megtalálják!  A szálloda az idők folyamán sokat bővült és fejlődött, legutóbb a wellness részleg ment át nagy változásokon, területét és szolgáltatásainak számát is bővítették.

További információk: https://hotelpalota.hu/

palota_torol_1200x800.jpg

  1. Észak-Dunántúl: Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior, Sárvár

Magyarország egyik legexkluzívabb ötcsillagos szállodája sűrű erdők és a festői hét tó közvetlen szomszédságában, Sárvár városának központjától pár perces sétára található. A modern, különleges formákkal és érdekes terekkel épített hotel Európa egyik legegyedibb szállodájának számít. A filozófiájuk, hogy az ideérkező vendégek pihenjenek, egyedi élményeket gyűjtsenek, megteremthessék az egyensúlyt testi és lelki szinten egyaránt. Ez utóbbihoz járul hozzá az a 10000 m2 alapterületű Oázis wellness- és fürdőrészleg is, ami 22 medencével, gyógyászati és medical spa központtal várja a kikapcsolódásra, felfrissülésre vágyókat. A vendégek hetven kezelő helységben, több mint száz testre szabott kezelést is kipróbálhatnak, továbbá élvezhetik a szálloda saját termálkútját az úgynevezett „Spirit gyógyvizet”, amivel a gyógyvizes medencében találkozhatunk.

További információ: https://www.spirithotel.hu/

spirit_hotel_kep.jpg

  1. Balaton: Hotel Füred**** Spa & Conference, Balatonfüred

A 2016-ban nyílt elegáns hotel a Balaton északi partjának egyik legkedveltebb városában, Balatonfüreden, közvetlenül a tóparton fekszik. A szálloda a legmodernebb technikai eszközökkel kialakított konferencia termeinek köszönhetően tökéletes helyszíne lehet céges rendezvényeknek, esküvőknek vagy családi eseményeknek. Ugyanakkor a különleges szórakozást kedvelők is jól fogják itt érezni magukat. Bowling club, spa és élmény részleg, Balatonra néző kültéri és beltéri medencék, saját, füves strand, szauna és gőzfürdő park áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda éttermében reggel, délben is este is lehet étkezni, ahol nemcsak bőséges és finom, de egészséges ételek is megtalálhatóak, pl. liszt-, és cukormentes sütemények. A hatalmas, több emeletes hotel egyik legnagyobb szenzációja a kilátás, egyes szobákból láthatjuk a tihanyi apátságot is, sőt minél magasabban vagyunk, annál jobban belátjuk a balatonfüredi öbölt, melynek látványa magával ragadó élményt nyújt. Ha valaki tériszonyos, akkor a szálloda teraszán egy csésze kávé mellett is megcsodálhatja hazánk egyik legszebb tavát, az élmény hasonló lesz.

További részletek: https://www.hotelfured.hu/

fured.jpg

  1. Dél-Dunántúl: Puchner Kastélyszálló****, Bikal

A négycsillagos szálloda Bikalon, egy apró kis Baranyai megyei településen, Dombóvártól alig 20 km-re fekszik. A hotel különlegessége, hogy hatféle szálláshangulattal várja a vendégeket gyönyörű természeti környezetben. A kastélyban a főúri életérzést tapasztalhatjátok meg, olyan mintha a Habsburgok korába csöppennénk. A palota reneszánsz stílusa Mátyás király korát idézi, a Fürdőház mediterrán hangulattal, az Udvarház pedig a XVIII. századi francia stílusú épületével egy korabeli fogadót idéz a fagerendák, kő és tégla hármasával. A birtokon láthattok vendégházakat is és egy középkori óvárost, ahol a középkor világát megidéző különleges kialakítású szobák és lakosztályok is megtalálhatóak. Ezek azért érdekesek, mert itt tökéletesen tetten érhető a régi és az új építészeti megoldások keveredése. Amikor az ember ezen a részen sétál valóban úgy érzi, mintha egy mesébe keveredett volna. A birtok, amolyan wellness fellegvár is, hiszen többféle wellness részleget találunk itt: francia élményfürdő, marokkói hangulatú fürdőtér, reneszánsz palotafürdő. Egy biztos, ha valaki ellátogat Bikalra, nem fog unatkozni a 7,5 hektáron.

További információk: https://puchner.hu/

puchner.jpg

  1. Budapest környéke régió: Hotel Silvanus****

A 4 csillagos szálloda a 352 méter magas Fekete hegyen, Visegrád fölött, a Fellegvár romjainak közvetlen szomszédságában, csendes nyugodt környezetben található. Elhelyezkedéséből adódóan lélegzetelállító kilátás nyílik a hotel ablakaiból Magyarország egyik legszebb tájaként jegyzett tájegységére, a Dunakanyarra. A kellemes családias szobák egy része a Dunakanyarra, másik része az erdőre, harmadik része pedig a Fellegvárra néz. A hotelben hat konferenciateremet alakítottak ki, mely alkalmas kisebb-nagyobb családi és céges rendezvények, csapatépítő tréningek megtartására. A szálloda wellness részlegének beltéri és kültéri medencéi tökéletes helyszínként szolgálnak családosok és fiatal párok számára is, akik a csobbanás után a szaunában, a kandallós relax szobában vagy egy masszázságyon pihenhetnek. A hotel éttermében pedig mindig az évszaknak megfelelő menükínálat vár mindenkit, na meg persze az a páratlan panoráma.

További információk: https://hotelsilvanus.hu/hu 

silvanus.jpg

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

 

az_ev_hotele_facebook_620x220.png

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek a voksolók, a sorozat végén pedig egy egyhetes pihenést sorsolunk ki AZ ÉV HOTELE címet elnyert szállodában.

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr7414533200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása