Az év hotele

Az egyik legjobb szabadtéri program nyáron: a piknik

2018. július 09. - Az év hotele

Persze nem szabad elfeledkezni a grillezésről, a szalonnasütésről és a bográcsozásról sem. De ha esetleg azt már unnátok, akkor érdemes kipróbálni a piknikezést, hiszen túl sok minden nem kell hozzá.

resized_650x365_origimage_677210.jpg

Mutatjuk mire lesz szükséged és mit vegyél figyelembe egy felejthetetlen piknikezős délutánhoz:

  • Szokták mondani a legjobbak a spontán dolgok, de egy pikniket azért érdemes megtervezni. Mikor, hova, kikkel megyünk és milyen ételt-italt viszünk magunkkal a szabadtéri eszegetésre. Ehhez nagy segítség lehet ha írunk egy listát!
  • A piknik amolyan hétvégi program, de ettől függetlenül elmehettek munkaidő után is a közeli parkba vagy erdőbe.
  • A piknikezés elengedhetetlen kelléke a pokróc és a helyes kis piknikkosár tele mindenféle földi jóval. Ezeket semmiképp se hagyd otthon! Tudtad, hogy már vannak olyan plédek, amiket kifejezetten piknikezéshez gyártanak? Ez azért jó, mert az alja vízálló, így se a sár se vizesebb fű nem árthat neki.
  • Mehetsz egyedül is a könyveddel piknikezni, de azért alapvetően ez egy társasági program. Barátokkal vagy romantikusan kettesben a pároddal, mindegy, az élmény felejthetetlen lesz!
  • A legjobb, ha könnyen és biztonságosan csomagolható ételek viszünk magunkkal. Értelemszerűen, ne vigyünk magunkkal romlandó dolgokat, folyosó csöpögésre hajlamos ételeket. A drága herendi porcelán helyett pedig inkább műanyag tálákba csomagoljuk az elemózsiát.
  • Végül pedig a legevidensebb dolog: a szemét. Fontos, hogy piknikezéskor ne hagyjunk szemetet magunk után. Készüljünk arra, hogy nem biztos, hogy lesz szemeteskuka a közelben. Érdemes kis zacskókat is magunkkal vinni.

Természetesen AZ ÉV HOTELE legutóbbi adásának főszereplői Évi és Tomi is betartotta a piknikezés legfontosabb szabályait, s talán mondanunk sem kell fantasztikusan érezték magukat Zalaszentgróton. Sőt azt is megfogadták, ha hazamennek akkor már hármasban vágnak neki ennek a remek programnak. Mert, hogy Éviéknek van egy egyéves tündéri kislányuk.

Fanni azonban nem vett részt a két napos wellness hétvégén, ugyanis a szülők szerettek volna egy picit kettesben lenni. A kislány születése óta Tomiék nem voltak sehol, mindezidáig. Ha láttad a vasárnapi adást, akkor tudod milyen új élményekkel gazdagodtak Éviék, hogy hogy sikerült a hétvége, teljesült-e Tomi nagy álma, és hogy hogy tetszett nekik a két szálloda, amit teszteltek. Ha viszont valamilyen oknál fogva lemaradtál volna az adásról, akkor azt bármikor visszanézheted az RTL Most!-on.

Erre a két szállodára szavazhatsz:  

Park Inn**** by Radisson Zalakaros Resort and Spa Hotel

A szálloda Zalakaros frekventált helyén, a magyar és német turisták körében közkedvelt Gyógy-, és Élményfürdő közvetlen szomszédságában fekszik.  Ahova a vendégek egy fedett, fűtött folyosón keresztül sétálhatnak át, hiszen a hotelnek közvetlen összeköttetése van a fürdővel. A szálloda stílusos: tágas, modern terek, fiatalos, színes falak és bútorok teszik hangulatosabbá az itt eltöltött időt. A szálloda éttermében a magyar és a nemzeti konyha is fontos szerepet játszik. Az alapanyagokat gazdaságokból, biofarmokból, őstermelőktől szerzik be. Emellett a menü összeállításakor mindig figyelnek a vegetáriánusok és a különböző ételintoleranciával küzdő vendégek igényeire is.

További részletek: https://www.parkinn.com/hotel-zalakaros/

 park_inn.jpg

Hotel Corvinus***

A hotel, Zalaszentgrót egyetlen szállodája, mely a város szívében helyezkedik el. A szálloda barátságos, családias hangulatú. Habár a hotel éppen egy főút mellett található, ennek ellenére a magas légterű szobáiban nyugodtan lehet pihenni, hiszen azok hangszigeteltek. A hotel falain belül a pihenés mellett rendezvények és konferenciák lebonyolítására is van lehetőség. Ami után vagy előtt, érdemes kipróbálni a szálloda wellness részlegét: a szoláriumot, a jakuzzit, a szaunát és a sószobát is. A szálloda állatbarát, így, ha ezt a szálláshelyet választod, akkor még négylábú házi kedvencedet sem kell otthon hagynod. Ha pedig már felfedeztétek a kisvárost, akkor érdemes ellátogatni a környékbeli Hévízre és Keszthelyre. Ez utóbbi egyébként csupán fél óra autóútra van a szállodától.

További részletek: http://hotelcorvinus.hu/

 kulso_1200x798.jpg

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

 

az_ev_hotele_facebook_620x220.png

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr5114102449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása