Az év hotele

3 dolog, amit ne hagyj ki, ha Makón jársz

2018. június 05. - Az év hotele

Makó egy hangulatos kisváros a Dél-Alföldön, melyet az utóbbi időben egyre több turista fedez fel magának, nem is csoda, hiszen a város tele van látnivalókkal, érdekességekkel. Nézzünk mi is néhányat.

  1. Hagymatikum Gyógyfürdő

A város egyik legfőbb turisztikai attrakciója a Makovecz Imre, Kossuth-díjas építész tervei alapján készült Hagymatikum Gyógyfürdő. A létesítmény Európában egyedülálló, a termálvíz és a marosi gyógyiszap együttesen ad különleges élményt abban az organikus épületben, ahol a fürdőzés esztétikai élmény is. 

  1. Lomborona sétány és Maros Kalandpark

A 190 méter hosszú erdei sétány különlegessége, hogy a lombkoronák magasságában 8-10 méteren sétálhat a látogató, miközben az információs táblán még többet megtudhat a Maros élővilágáról. Sőt ha elég bátor vagy, a  kilátóból le is csúszhatsz egy 40 méter hosszú zárt csúszdán.

  1. T-modellel a városban

Ha szereted az old timereket és szívesen hallgatnál történeteket arróla  Galambos Józsefről, aki Makón született és részt vett annak a világhírű Ford T-modellnek a tervezésében, ami négykerékre állította Amerikát, akkor keresd fel Szilágyi autómatuzsálem gyűjtőt, hogy megtudd milyen élmény egy ilyen kocsin utazni.

Az ÉV HOTELE című műsor legutóbbi adásában a két jó barátnő Dia és a szülinapos Bea sem unatkozott a makói kirándulás alatt. De nem csak Makón, hanem az Alföld északi régiójában Debrecenben is jártak, hogy a hétvégén közösen ünnepeljék meg Bea születésnapját. És, ahogy az lenni szokott, a műsor szereplői ismét két szállodát teszteltek a hétvégén. Ha lemaradtál volna a vasárnapi műsorról, akkor érdemes visszanézned az RTL Most!-on, hogy el tudd dönteni melyik szálloda, kapja meg a héten a Te szavazatodat.

Szavazz és nyerj wellness hétvégét!

Vasárnap délig voksolhatsz a www.facebook.com/azevhotele oldalon. Fontos, hogy arra a szállodára szavazz, amelyik jobban elnyerte tetszésedet, hiszen ezzel megnyerheted a két wellness hétvége egyikét, természetesen abba a hotelbe, ahova szavazatodat leadtad. Jövő hét vasárnapig délig tehát ezekre a hotelekre voksolhatsz:

Malom Hotel****

A szálloda Debrecen frekventált részén a belvárosban található. Egy igazi kis gyöngyszem a hotelek sorában, hiszen épületében korábban egy gőzmalom működött. Az épületben egyszerre van jelen a malom eredeti funkcióit idéző dekoráció- a faszerkezet, az apró ablakok-, illetve a 21. századi modern desing. A hely a múlt és jelen tökéletes elegye. Az étteremben finomabbnál finomabb ételeket kóstolhatunk mind a hazai mind a nemzetközi konyha palettájáról, vagy relaxálhatunk a családias hangulatú wellness részlegen, ahol szanua, dézsafürdő és pihenőágyak állnak a vendégek rendelkezésére.

További információ: http://malomhoteldebrecen.hu/

 

malom_hotel.jpg

Grand Hotel Glorius****

A hotel a város központjában, a Hagymatikum gyógyfürdő közvetlen szomszédságában fekszik. Az impozáns történelmi épület a '20-as, '30-as évek nagyvilági, modern luxusát idéző art deco stílusban született újjá az építészek és designerek munkája nyomán. A hotelben az ember otthonosan érzi magát, miközben a szálloda minden egyes szegletében áthatja a klasszikus elegancia. A négycsillagos hotelben masszázskezelések, különleges gasztronómia, kerékpárkölcsönzés, fitness terem, jacuzzi és szaunák biztosítják a még felhőtlenebb kikapcsolódásunkat.

További információ: https://glorius.hu/

 grand_hotel_glorius.jpg

Vasárnap 12:50-től folytatódik a hotelek tesztelése az RTL Klub-on

Most vasárnap tovább folytatódik a tesztelés az alföldi régióban 12:50-kor az RTL Klubbon. Két észak-alföldi szállodát mutatunk be nektek. A kisújszállási Hotel Kumánia*** superiort (http://www.kumania.hu), mely csendes, nyugodt környezetben a város központjától karnyújtásnyira fekszik, és közvetlen összeköttetésben áll a Kumánia Gyógy-és Strandfürdővel illetve a hajdúszoboszlói Hotel Aurumot**** ( http://hotelaurum.hu ) A négycsillagos wellness szálloda régen kórházként funcionált, ma viszont kedvező elhelyezkedésének, a gyógyfürdő közelségének köszönhető a város egyik legkedveltebb hotelévé nőtte ki magát.

A Hegedűs család, azaz Móni, Gábor és gyermekük, a 10 éves Gabi hétvégéjüket a gyógyfürdő közvetlen szomszédságában található hajdúszoboszlói Hotel Aurumban**** kezdik meg, ahol Gabi - akinek régi nagy álma, hogy szállodaigazgató legyen- még a szálloda kulisszái mögé is betekinthet, Pataki Zita és a szálloda tulajdonosának közbenjárására. A kisfiú a két nap alatt egyik meglepetésből esik a másikba. A kisújszállási Hotel Kumánia*** superiorból  kerékpárral indulnak el a rizsföldekre, hogy Gabi egy újabb álma teljesüljön. De, hogy mi ez az álom, és hogy vajon mennyire sikerül kikapcsolódni és feledhetetlen élményeket szerezni a háromfős Hegedűs családnak a hétvégén, az az ÉV HOTELE legújabb adásából vasárnap kiderül 12:50-től. 

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

 

az_ev_hotele_facebook_620x220.png

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr2114024200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Járfás Jánosné 2018.11.04. 18:56:39

Szavazni szeretnék az év hotelára!
süti beállítások módosítása