Az év hotele

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás: megvan Budapest környéke legjobb hotele!

2017. szeptember 06. - Az év hotele

A most hétvégén véget ért szavazáson a Thermal Hotel Visegrád****Superior lett A HÓNAP HOTELE 2017. augusztusában AZ ÉV HOTELE közönségszavazáson a Budapest környéke régióban.

Győzelmével a Thermal Hotel Visegrád****Superior lett az egyike azoknak a szállodáknak, amelyek indulhatnak majd AZ ÉV HOTELE címért az év végén. A régióban a szavazáson a második a Hollókőn található Castellum Hotel Hollókő****, a harmadik pedig a Velencei-tó partján elhelyezkedő Velence Resort & Spa****Superior lett.

A Thermal Hotel Visegrád****superior a festői szépségű Dunakanyarban, Visegrád mellett, a Pilisi Parkerdő szomszédságában, Budapest belvárosától mindössze 40 kilométerre található. A szálloda egyik különlegessége a Duna étterem, melynek panorámás terasza Dunakanyarra néz. Visegrád másik különlegessége a természeti látványosságok mellett az 1300 méter mélységből nyert, 39 °C-os, ásványvíz minőségű forrás, mely a hoteltől alig pár méterre tör a felszínre és a wellness központ medencéit is táplálja.

További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/visegrad/thermal-hotel-visegrad

thermal_hotel_visegrad_nyeremenyjatek_kep.jpg

Mondd meg Te, hogy melyik legyen A HÓNAP HOTELE szeptemberben!

A hotelek tesztelést Dél-Dunántúlon folytatjuk ebben a hónapban. Természetesen minden adás után egy hétig szavazhatsz ezúttal is a számodra leginkább tetsző hotelre a www.facebook.com/azevhotele oldalon és minden héten nyerhetsz egy wellness hétvégét is. A legjobb dél-dunántúli hotel pedig év végén indulhat majd AZ ÉV HOTELE címért.

Most hétvégén két barátnőt, Orsit és Adát, illetve Ada két kisfiát ismerhettétek meg, akik a Kaposvártól nem egészen 20 km-re található Zselickisfaludra a Hotel Kardosfa*** Ökoturisztikai és Konferenciaközpontba, illetve a villányi Vitis Hotel***-be látogatnak el. Ada egy szakításon van túl, ezért is hívta el magával Orsi egy hétvégére, hogy segítsen neki túljutni ezen a nehéz életszakaszon. Ha nem láttad az adást és kíváncsi vagy a tesztelt hotelekre, illetve az izgalmas programokra, akkor megnézheted az RTLMost!-on.

Szavazni szokás szerint az adás után egy hétig lehet a facebook.com/azevhotele oldalon az adásban megismert hotelekre, ezúttal szombat 12:00 óráig. A szavazók között ebben a hónapban is hetente két wellness hétvégét sorsolunk ki, de megnyerhetitek további nyereményeink egyikét is. Ezen a héten erre a két dél-dunántúli hotelre szavazhattok:

Hotel Kardosfa*** Ökoturisztikai és Konferenciaközpont

 „A Csillagos Égbolt Szállodája" Kaposvártól 20 km-re Zselickisfaludon, Magyarország legváltozatosabb erdejében található. A háborítatlan környezet és a wellness alkalmassá teszi a pihenésre vagy konferenciák szervezésére a szállodát, de lehetőségünk van az aktív kikapcsolódásra is. A lágy dombokon túrázhatunk, kerékpározhatunk, de lovas fogattal is bejárhatják a Zselici Tájvédelmi Körzetet. Akik a vadászatba szeretnének belekóstolni, azok is jó helyre érkeznek ide, ahol az étlapról bárki megkóstolhatja az erdő vadhúsait is a hagyományos magyaros fogások mellett.

További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/zselickisfalud/hotel-kardosfa-kaposvar

hotel_kardosfa.jpg

Vitis Hotel Villány***

A hotel Villány legújabb szállodája, ami mégis hamisítatlan vidéki hangulatot áraszt. a látogatók itt házias helyi ízekkel találkozhatnak és akár a kemencében készült ételeket is megkóstolhatják. A szálloda kínálatából nem maradhatnak el a legkülönbözőbb villányi borok sem, de a hotel ideális kiindulópontja lehet egy villányi bortúrának is. A szálloda hangulatát teszi teljessé a Szársomlyó-hegyi panoráma és a pihentető wellness, ahol akár a boros masszázst is kipróbálhatjuk.

További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/villany/vitis-hotel-villany

hotel-vitis-kivulrol-02.jpg

Szombat délig még szavazhatsz a www.facebook.com/azevhotele oldalon arra, hogy melyik szálloda legyen A HÓNAP HOTELE és így indulhasson  AZ ÉV HOTELE címért. Ha voksolsz, megnyerheted két wellness hétvégénk egyikét is abba a szállodába, amelyikre szavaztál.

Ezen a héten szombaton folytatódik AZ ÉV HOTELE szavazás

Műsorváltozás miatt vasárnap helyett most szombaton 13:20-kor folytatódik a hotelek tesztelése az utazók szemszögéből az RTL Klub-on AZ ÉV HOTELE című műsorban, amiben egy fiatal párt ismerhetünk majd meg, akik idén külön egyetemen folytatják tanulmányaikat és ezért aggódnak jövőjük miatt. A kényszerű külön költözés előtt még együtt töltenek egy romantikus hétvégét először a bikácsi Zichy Park Hotel****be, majd Lentiben a Thermal Hotel Balance****-ba látogatnak el. Erre a két hotelre szavazhatsz majd Te is most szombattól, az adás kezdetétől jövő hét szombat délig a www.facebook.com/azevhotele oldalon és ismét megnyerheted a két wellness hétvége egyikét.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

az_ev_hotele_facebook_980x480_lead.jpg

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

Tippek az utazáshoz:

Utazzitthon.hu tipp:  Ha lefoglaltad szállásod, nézz körül a látnivalók és programok között is, hogy minél tartalmasabban teljen nyaralásod! www.utazzitthon.hu

Suzuki tipp: Vigyázz a kátyúkkal! Ősszel a sár és esővíz miatt nehezebben látjuk a mélységét és komoly károkat tud okozni az autón. Ha mégis megtörténne a baj, mindig készítsünk egy fotót! Jól fog jönni a kárigény felmérésénél. www.facebook.com/ilovesuzuki

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr5412807976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inteligencs elenzeki 2017.09.27. 17:00:36

Csak a Kardosfában voltam, de az nagyon tuti. A kaja is jó, izléses a tálalás is, van fedett medence, és a háborítatlan környezet visz mindent. A közelben van a csillagpark is, gyalog 5-10 perc. Túraútvonalak metszőpontjában, a Zselic szívében a zselici rengeteg közepén. A jó levegő, és a csend nyugalom garantált. Ugyanakkor könnyen megközelíthető (aszfaltozott erdei út)
süti beállítások módosítása