Az év hotele

Pataki Zita vezeti AZ ÉV HOTELE című műsort az RTL Klub-on szeptembertől

2017. augusztus 24. - Az év hotele

Pataki Zita az időjós szerep mellett hetente jelentkezik majd AZ ÉV HOTELE műsor műsorvezetőjeként is szeptembertől az RTL Klub képernyőjén. 

_dsc9811.jpg

Egyszerre több szerepben

Ami a nézőknek szórakoztatóvá teszi a produkciót, az egyszerre ró több feladatot a műsorvezetőre, hiszen az adás konferálása mellett ugyanúgy meg kell találnia a hangot a riportalanyokkal vagy a hétköznapi utazókkal és tesztelőkkel egyaránt: „A műsor kapcsán sok emberrel megismerkedem, szeretek beszélgetek velük, mert pusztán az is érdekel, hogyan élnek  pl. a határvidéken vagy éppen egy pici faluban. A műsorban hétről hétre vendégek tesztelik a hoteleket, akik megtisztelnek bizalmukkal: bepillantást nyerhetek a mindennapi életükbe, és megosztják velem, ill. a nézőkkel is aktuális problémájukat, érzelmeiket. Jó érzés együtt "dolgozni" teljesen civil, nem ismert emberekkel.” 

Heti több száz kilométer

A szeptemberi adás forgatásai már elkezdődtek, így a műsor miatt nem csak sokat kell utaznia Zitának, de meg kellett ismerkednie is az összeszokott stábbal, akikkel több napig összezárva kell forgatnia minden héten:”Persze a stáb is remek! Az első pillanatban éreztem, hogy jó kezekben vagyok! A szerkesztő, az operatőr, mindenki profi. Persze volt, akit már régóta ismertem, így még könnyebb volt a munka! Szeretettel fogadtak és jó érezni, tudni, hogy bíznak bennem: meg tudom oldani ezt a feladatot is! Nem vagyok hisztis, könnyen megy a munka, de talán az alázat és a kíváncsiságom, a folyamatos érdeklődésem az, ami egy ilyen műsorban elengedhetetlen! Remélem, hogy a nézőkre is átragad ez a kíváncsiság és hétről hétre velünk, velem tartanak!” 

_dsc9781.jpg

Több mint 30 ezer szavazat

Még nem zárult le a műsor negyedik hónapja és hátra van Budapest környéke legjobb hotelének megválasztása, de a leadott szavazatok száma már 30 ezer felett jár, azaz ennyi voksot adtatok le eddig a legjobb hotelekre. Ez idő alatt 28 wellness hétvégét sorsoltunk ki a szavazók között a műsorban szereplő szállodákba. Eddig a legnépszerűbb turisztikai régiókat jártuk végig, ősztől pedig a nagyobb hazai tájegységek következnek. Szeptemberben a Dél-Dunántúl, majd Észak-Dunántúl, Északkelet-Magyarország és végül az Alföld. 

Folytatódik AZ ÉV HOTELE szavazás

Most vasárnap az augusztusban bemutatott hotelek felelevenítésével folytatódik a műsor 12:30-kor az RTL Klub-on. Az adást követően pedig Budapest környékének legjobb hotelét választjuk meg. A régióból bemutatott szállodák az eddigi szavazataikat továbbviszik magukkal és egy utolsó lehetősége lesz mindenkinek, hogy kiválassza a számára legszimpatikusabbat egy újabb szavazat leadásával. Így alakul majd ki a régió végeredménye. Budapest környéke legjobb hotelére tehát Te is szavazhatsz még egyszer utoljára vasárnap az adás kezdetétől következő vasárnap délig a www.facebook.com/azevhotele oldalon és ezzel megnyerheted a két újabb wellness hétvége egyikét is.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

az_ev_hotele_facebook_980x480_lead.jpg

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket

Szavaz és nyerj hetente wellness hétvégét

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

Tippek utazáshoz:

Utazzitthon.hu tipp:

Ha nyaralásod előtt legalább 2 hónappal lefoglalod a kiválasztott szálláshelyet, nagy esélyed van elcsípni az előfoglalási kedvezményeket!  www.utazzitthon.hu

Suzuki tipp:

A jogosítvány megszerzése után is kövesd figyelemmel a KRESZ változását! Figyelj a táblákra és tartsd be a sebességhatárokat! www.facebook.com/ilovesuzuki

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr9412777278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoltán Kóbor 2017.08.27. 12:58:50

Nagyon szepek ezek a szallodak jo lenne egy hetveget el tolteni a parommal soha nem tudunk ilyen helyre el jutni
süti beállítások módosítása