Az év hotele

ZSANNA BLOGJA: Szeretem helyek

2019. október 18. - Az év hotele

Egész úton azon tűnődtem, miközben AZ ÉV HOTELE előző adásának forgatására mentem a Bohém Birtokra, hogy mitől lesz „bohém” egy birtok. Olyan jó ez a név, inspiráló, izgalmas. Akárcsak a hely! Kis fehér apartmanházak sora, rengeteg gyönyörű muskátli az ablakokban.

 

zsanna_bohem1.jpg

 

 Ébredezik a nap is, lágyan szövi át a teret. A házikóban kályha, paraszt bútorok, meleg dunyha, bekészített reggeli. Kedves vendéglátók azonnal kávéval és pálinkával fogadnak. Visszautasíthatatlan és isteni finom volt. Szóval mondhatom igazán bohém hangulatom kerekedett, és kellemesen indult a nap. Körülnéztem a Birtokon, pajta, pihenők, hidacska, kedves kerítések...olyan „városbólkiszakadóselcsendesülős” életérzés. Ez is belekerült a szeretem-hely tarisznyába.

 

1_2.png

 

A második helyszínünk a Bl YachtClub is varázslatos, másféle. Igazi sportos, vitorlázós hangulat. Sok modern apartmanház a kikötő körül, és bámulatos látvány a Balatonra. Olyan, amit nem láthatsz máskülönben, csak ha ide bemész. Nekem megadatott, hogy időt töltsek itt, megnézzem a naplementét, hallgassam a hajósok beszélgetéseit, felmásszak a vitorlásokra, mezítláb futkossak a stégen.

 

zsanna2_bl.jpg

 

Otthon érezhettem magam egy ilyen elit és elegáns helyen, mert ezt a kedves házigazdák lehetővé tették számomra. Amikor tudunk nagyvonalúan adni abból, ami a miénk. Amikor tudjuk, hogy amit létrehoztunk az érték és hatalmas munka van mögötte, de megosztjuk másokkal, hiszen úgy nyer értelmet minden. Amikor ezzel tisztában vagyunk, szerintem ott kezdődik az igazi vendéglátás. Köszönöm Balázs (Tóth Balázs, a szálloda igazgatója) a jó energiákat, így kell, csak így lehet ezt csinálni.

 

2_1.png

 

Mindkét szálláshely ilyen szellemiségben várja vendégeit. Nagyon kellemes napokat töltöttem el ezeken a helyeken. S, ebben az a jó, hogy ezt akár Ti is megtapasztalhatjátok személyesen. Ehhez csak szavaznotok kell a www.facebook.com/azevhotele oldalunkon, hiszen a műsor, egy verseny is egyben. Szavazzatok, és nyerjetek, hogy Ti is átéljétek, amit én.

 

boritokep.png

 

Vasárnap a Balatonon forgatott új epizódunkat láthatjátok. Az adásban a zánkai  Zen Garden Resort és a tihanyi Aquilo Hotel Panoráma  mutatkozik be. Nagyon izgalmas élményeket szereztem ezeken a helyeken is. Hamarosan jövök azzal az írással is, előtte viszont mindenképpen nézzétek meg legújabb dásunkat, most vasárnap 11:50-kor, az RTL Klubon.

 

 

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

 

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, azaz a HÓNAP HOTELE végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook  oldalán lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr6715231050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása