Az év hotele

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás: megvan Dél-Dunántúl legjobb hotele!

2017. október 04. - Az év hotele

A most hétvégén véget ért szavazáson a Hotel Castello**** lett A HÓNAP HOTELE 2017. szeptemberében AZ ÉV HOTELE közönségszavazáson a Dél-Dunántúl régióban.

Győzelmével a Hotel Castello**** lett az egyike azoknak a szállodáknak, amelyek indulhatnak majd AZ ÉV HOTELE címért az év végén. A régióban a szavazáson a második a Simontornyán található Fried Katélyszálló és Étterem****, a harmadik pedig a zselickisfaludi Hotel Kardosfa*** lett.

hotel_castello.jpg

Mondd meg Te, hogy melyik legyen A HÓNAP HOTELE októberben!

Maradunk továbbra is a Dunántúlon, hiszen a hotelek tesztelést ezúttal Észak-Dunántúlon folytatjuk ebben a hónapban. Természetesen minden adás után egy hétig szavazhatsz most is a számodra leginkább tetsző hotelre a www.facebook.com/azevhotele oldalon és minden héten nyerhetsz egy wellness hétvégét is. A legjobb észak-dunántúli hotel pedig év végén indulhat majd AZ ÉV HOTELE címért.

Most hétvégén egy fiatal párt ismerhettek meg, akik Bükfürdőn a Hunguest Hotels Répce Goldba és a Hotel Caramellbe látogattak el. Patrik Bella születésnapját tervezte felejthetetlenné tenni az utazással és egy meglepetés ajándékkal. Ha nem láttad az adást és kíváncsi vagy hogyan sikerül a hétvége, milyenek voltak a szállodák és bevált-e a meglepetés, akkor megnézheted az RTLMost!-on.

Szavazz és nyerj egy wellness hétvégét!

A facebook.com/azevhotele oldalon tudsz szavazni az adásban megismert hotelekre, ezúttal szombat 12:00 óráig. A voksolók között ebben a hónapban is hetente két wellness hétvégét sorsolunk ki, de megnyerhetitek további nyereményeink egyikét is. Ezen a héten tehát erre a két dél-dunántúli hotelre szavazhattok:

Hunguest Hotels Répce Gold****

A hotel Bükfürdőn a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum közvetlen szomszédságában található.  A vendégek Bükfürdőn egyedülálló módon egy fűtött, zárt folyosón keresztül, az időjárástól függetlenül közelíthetik meg a fürdőt. A szubalpin klíma és az európai hírű gyógyvízkincs teszi kellemessé a hotelben töltött napokat, ahol a magas szintű gasztronómiáért mesterszakácsok felelnek. A kisebbek számára a Hód Henrik játszóház, a nagyobb gyerekeknek pedig az X-Boksz barlang biztosít időtöltési lehetőséget.

További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/bukfurdo/hunguest-hotel-repce-gold

hunguest_hotel_repce_gold.jpg

Caramell Premium Resort****

Az ország első holisztikus gyógy- és wellness szállodája szintén Bükfürdőn található. A hotel célja a hagyományos, elfelejtett, ősi gyógy- és egészségmegőrző eljárások életre keltése, újszerű megoldásokkal kombinálása. Így elsőként itt vehetőek igénybe egyszerre a magas színvonalú gyógyászaton és wellnessen túl, a teljes körű természetgyógyászati, holisztikus és ezoterikus szolgáltatások is. A szálloda a Feng Shui alapelveit figyelembe épült, ezáltal meleg színek és barátságos környezetet jellemzi.

További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/bukfurdo/caramell-premium-resort

hotel_caramell.jpg

Szombat délig még szavazhatsz a www.facebook.com/azevhotele oldalon arra, hogy melyik szálloda legyen A HÓNAP HOTELE és így indulhasson  AZ ÉV HOTELE címért. Ha voksolsz, megnyerheted két wellness hétvégénk egyikét is abba a szállodába, amelyikre szavaztál.

Vasárnap tovább folytatódik AZ ÉV HOTELE szavazás

Most vasárnap 12:20-kor folytatódik a hotelek tesztelése az utazók szemszögéből az RTL Klub-on AZ ÉV HOTELE című műsorban, amiben egy zenész párt ismerhetünk majd meg. Tündi és Zsolt kapcsolata a kezdeti nagy szerelem után zátonyra futott, de azt remélik, hogy ez az együtt töltött hétvége alkalmas lesz a kibékülésre. Először a soproni Hotel Sopron****-ba, majd a szelestei Festetich Kastély és Zsuzsanna Hotel***-be látogatnak el. Erre a két hotelre szavazhatsz majd Te is most vasárnaptól, az adás kezdetétől jövő hét vasárnap délig a www.facebook.com/azevhotele oldalon és ismét megnyerheted a két wellness hétvége egyikét.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

az_ev_hotele_facebook_980x480_lead.jpg

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

Tippek az utazáshoz:

Utazzitthon.hu tipp: Ha lefoglaltad szállásod, nézz körül a látnivalók és programok között is, hogy minél tartalmasabban teljen nyaralásod! www.utazzitthon.hu

Suzuki tipp: Vigyázz a kátyúkkal! Ősszel a sár és esővíz miatt nehezebben látjuk a mélységét és komoly károkat tud okozni az autón. Ha mégis megtörténne a baj, mindig készítsünk egy fotót! Jól fog jönni a kárigény felmérésénél. www.facebook.com/ilovesuzuki

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr3212926571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása