Az év hotele

Melyik lesz a Kis-Balaton és környéke legjobb hotele?

2017. május 23. - Az év hotele

Izgalmasan alakult a második hét szavazása is AZ ÉV HOTELE közönségszavazáson, hiszen a múlt héten a zalakarosi Hotel Aphrodite****, illetve a Hotel Napfény*** szállodák valamelyikére adhattátok le a voksotokat.

Melyik szálloda lesz A HÓNAP HOTELE?

Végül a két szálloda közül a Hotel Napfény*** kapott több szavazatot, hiszen a nézők 61%-a voksolt rá. De a szavazás folytatódik, hiszen ezen a héten újabb hotelekre szavazhatsz a Kis-Balaton régióból és a hónap végén a második fordulóban a hónap összes szállodája közül egyre lehetőséged lesz még voksolni és csak ezt követően derül majd ki, hogy melyik lesz A HÓNAP HOTELE és melyik szálloda indulhat AZ ÉV HOTELE címért.

Szavazz és nyerj wellness hétvégét!

Múlt vasárnap Márti, Gábor és három gyermekük történetét láthattuk, a kérdés az volt, hogy a családi pihenés alatt a szülőknek is jut-e hosszú idő után arra is idejük, hogy kettesben legyenek. A család a környék felfedezése mellett két hotelt próbált ki és értékelt a hétvége alatt, melyekre a héten Te is szavazhatsz vasárnapig a www.facebook.com/azevhotele oldalon és megnyerheted a két wellness hétvége egyikét a hotelek egyikébe:

A Kolping Hotel****Spa &Family Resort Alsópáhokon Hévíz és a Balaton szomszédságában fekvő családbarát szálloda. A vendégek különleges családi apartmanokban szállhatnak meg, ahol bababarát kiegészítők segítik a pihenést. A legkisebbek kipróbálhatják többek között a tekerős gokartokat, a kalandjátszóteret és a kötélpályát is. Miközben a gyerekek Bobóországban játszanak, a szülők kikapcsolódására is van mód például a gyógy- és kényeztető szolgáltatások vagy éppen a fürdőben fény- és hangterápia segítségével. További információért kattints!

kolping_hotel_620x349.png

A Hotel Palace**** Hévíz központi sétálóutcájában található, alig 200 méterre a Hévízi tótól. Ahhoz, hogy élvezzük a tó előnyeit nem szükséges még a pár perces sétát sem megtennünk, hiszen a hotel falai között is wellnesselhetünk, de akár kipróbálhatjuk a tradicionális hévízi gyógykúrát is, akár az iszappakolásról vagy éppen elektro- illetve hydroterápiáról legyen szó. További információért kattints! 

hotel_palace_620x431.png

Vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE szavazás

Most vasárnap tovább folytatódik a hotelek tesztelése az utazók szemszögéből az RTL Klub-on 13:05-kor AZ ÉV HOTELE című műsorban, amiben ezúttal a hónapban bemutatott hoteleket nézheted újra a mindent eldöntő  A HÓNAP HOTELE végső szavazás előtt. Most a Kis-Balaton környéke legjobb hotelét választjuk meg. Május első hetében két hévízi, a második héten két zalakarosi hotelbe látogattunk el, múlt vasárnap pedig Alsópáhok és Hévíz egy-egy hotelét mutattuk be számotokra. Ez a hat hotel az eddigi szavazatait tovább viszi magával és egy utolsó lehetősége lesz mindenkinek, hogy kiválassza a legszimpatikusabbat. Erre a hat hotelre szavazhatsz tehát Te is vasárnaptól vasárnapig a www.facebook.com/azevhotele oldalon és megnyerheted a két wellness hétvége egyikét.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

az_ev_hotele_facebook_620x220.png

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket

Szavaz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

Utazzitthon.hu tipp: Ha nem szeretnél hosszú időt eltölteni a több száz akciós ajánlat végig olvasásával, használd a szálláskereső programot! www.utazzitthon.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr6512535045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása