Az év hotele

Egy felsőtárkányi szálloda lett a Best of AZ ÉV HOTELE győztese

2022. március 31. - Az év hotele

Vasárnap véget ért AZ ÉV HOTELE döntője, amiből a Varázslatos Bambara Hotel került ki győztesen. A nyertes szálloda a voksok 24%-át szerezte meg a kéthetes szavazás során.

A Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás, Magyarország egyetlen televíziós hotelversenyének 4. évada tavaly szeptemberben startolt el. Ebben a szuperdöntőben a 2010-es évek legjobb 38 szállodája mérette meg magát. A verseny szabálya ebben a különleges évadban többek között abban is eltért az eddigiektől, hogy a 7 turisztikai régióból nem csak az elsők, hanem a második helyezettek is bejutottak az évad végi döntőbe. Erre a 14 szállodára 2 héten keresztül szavazhattak a nézők áprilisban.

A döntős szállodák régiókra lebontva:

Északkelet-Magyarország régió:

  • Varázslatos Bambara Hotel, Felsőtárkány
  • Mesés Shiraz Hotel, Egerszalók

Alföld régió:

  • Komló Hotel****, Gyula
  • Hotel Délibáb****, Hajdúszoboszló

Budapest környéke régió:

  • Hotel Silvanus****, Visegrád
  • Hotel Visegrád****, Visegrád

Észak-Dunántúl régió:

  • Hotel Kapitány Wellness****Superior, Sümeg
  • Caramell Premium Resort****Superior, Bük

Balaton régió:

  • CE Plaza Hotel****, Siófok
  • Hotel Füred**** Spa & Conference, Balatonfüred

Kis-Balaton és környéke régió:

  • Lotus Therme Hotel & Spa*****, Hévíz
  • MenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** Superior, Zalakaros

Dél-Dunántúl régió:

  • Puchner Birtok, Bikal
  • Donautica Étterem és Hotel****Superior, Fadd

A 2010-es évek legjobb szállodájának járó díjat Kecsmár Alexandra műsorvezető, adta át a Varázslatos Bambara Hotel egyik tulajdonosának, Dr. Kanata Awa-nak, aki a szálloda második díját vehette át idén, hiszen ez a hotel 2017-ben megnyerte AZ ÉV HOTELE első szériáját.

nevtelen.png

Varázslatos Bambara Hotel

A szálloda a Bükk kapujában, Eger mellett, Felsőtárkányban található, méghozzá az erdőben. Az épület Autentikus afrikai építészet jegyeit hordozza magán, amely egyedi jelleget kölcsönöznek a hotelnek. A családbarát szállodában található wellness részleg pedig egy dogon törzsi faluba kalauzolja el vendégeit, ahol a beltéri, kültéri, élmény-, és gyerekmedencék mellett az országban egyedülálló, különleges szolgáltatások találhatók, mint az afrikai herbárium-kunyhó, az uszadék-fából épült szauna, és a meditációs lélek oázis. A hotelben található Mali konferenciaközpont pedig rendezvények helyszíne lehet. A szállodát körülvevő erdő vadregényes programokat rejt, hiszen a Bükki Rejtélyparkban az oda látogatók a rengeteg programokon felül olyan állatokkal is találkozhatnak, mint a Törpe kenguru, vagy a Gyűrűsfarkú maki.

További információ itt. 

bambara_hotel_front_1.jpg

 

A verseny ezüstérmese AZ ÉV HOTEL 2019 győztes szállodája, az egerszalóki Mesés Shiraz Hotel lett, amely a nézők 16%-nak tetszett a legjobban. Az elismerésért járó díjat Dr. Szepesi Richárd társtulajdonos vette át. A harmadik helyért járó diíjat pedig Klenovszky Kitti kapta, aki a 2017-ben már ezüsérmet szerző hajdúszoboszlói Hotel Délibáb**** szállodát képviselte a díjátadón. Ez a szálloda a voksok 10%-át kapta a döntőben.

271128725_2076630195825270_5314774339840383389_n.jpg

 

Rengetegen szavaztak a legjobb szállodákra

Az idei szavazatszámok minden eddigi rekordokat megdöntöttek, hiszen közel 150 000 szavazatot adtak le a nézők.

A nézők 2022-ben sem maradnak szállodák nélkül

A műsorvezető, Kecsmár Alexandra a műsor végén bejelentette a folytatást, amire 2022-ben kerül sor, amikor újabb magyarországi szállodák szállnak ÁZ ÉV HOTELE címért, és a különleges díjért.

AZ ÉV HOTELE Közönségszavazásról:

AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatását élvező verseny, mely az Interakció Produkció szervezésében kerül megrendezésre évről évre. A közönségszavazás lehetővé teszi, hogy az utazók szavazzák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szállodáit, majd a döntőben a régiós nyertesek közül válasszák ki AZ ÉV HOTELE díj nyertesét. A 2020-21-ben futó sorozat, a Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás, ezúttal a 2010-es évek legjobbját keresi a korábbi évek során legtöbb szavazatot kapott szállodák közül.

azevhotele_bestof_dij.png

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére egy magyarországi hotelbe valamilyen céllal – a lánykéréstől a házassági évfordulóig – és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket. Az adásokat követően pedig a Facebookon szavazhatnak az utazók kedvenc szállodájukra.

SZAVAZZ KEDVENC DÉL-DUNÁNTÚLI SZÁLLODÁDRA

A Best of AZ ÉV HOTELE műsor decemberben a dél-dunántúli szállodák versenyét mutatta be. Ezen a héten még eldöntheted, hogy szavazatoddal melyik szálláshelyet támogatod.

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás alapú verseny idén negyedjére kerül megrendezésre, amiben most a 2010-es évek legjobb szállodái mutatkoznak be egy szuperdöntőben. Decemberben a Dél-Dunántúl legjobb szállodái voltak láthatók, és ha szavazol a műsor hivatalos oldalán az egyikre, nem csak a verseny végkimenetelébe szólhatsz bele, de nyerhetsz is egy wellnesshétévégét. Nézzük, mely szállodák indulnak döntőbe jutásért:

 

Hotel Castello****

A stílusos eleganciával épült szálloda a Siklósi Vár tövében található, az M6-os autópálya révén a fővárosból is mindössze kétórányi autózással elérhető. A hotel a belvárosától alig 300 méterre helyezkedik el, csendes nyugodt környezetben. A Thermal Spa fürdővel közvetlen összeköttetésben álló négycsillagos szálloda a wellness mellett finom ételekkel és a Villányi borvidék különleges boraival teszi kellemessé az ott töltött napokat.

További információ itt. 

castello1.jpg

Donautica Étterem és Hotel****superior

Csend, nyugalom, kikapcsolódás. Klisének tűnhet, de itt ez lesz az első, amit megtapasztalhatsz. Az ember szinte hallja a természetet, a madarak csicsergését, a fák neszét és a víz hangját. Ugyanis a négycsillagos exkluzív szálloda a Holt-Duna gyönyörű partján, háborítatlan természeti környezetben, a szekszárdi borvidéktől csupán 20 km-re fekszik. A 2018-ban nyílt épületben 6 apartman és 11 egyedi szoba várja a kikapcsolódni vágyókat. A szobák formabontók, hiszen nincs két azonos belőlük. Mindegyiket a természet inspirálta, ebből adódóan minden egyes szoba más-más designt kapott. Az étterem a recepció mellett helyezkedik el, ahol a kíváncsibb vendégek a séfek munkáját is nyomon követhetik, a látvány konyhának köszönhetően. Az üvegfalak miatt innen is, de szinte az egész szállodából csodaszép kilátás nyílik a Duna holtágára. A romantikus, meghitt vacsora itt garantált, amihez minőségi borok is dukálnak. Ez utóbbiból itt biztosan nem lesz hiány.

További részletek itt. 

620as.png

Puchner Birtok

A Puchner Birtok Bikalon, egy apró kis Baranya megyei településen, Dombóvártól alig 20 km-re fekszik. A hely különlegessége, hogy hatféle szálláshangulattal várja a vendégeket gyönyörű természeti környezetben. A kastélyban a főúri életérzést tapasztalhatjátok meg, olyan mintha a Habsburgok korába csöppennénk. A palota reneszánsz stílusa Mátyás király korát idézi, a Fürdőház mediterrán hangulattal, az udvarház pedig a XVIII. századi francia stílusú épületével egy korabeli fogadót idéz a fagerendák, kő és tégla hármasával. A birtokon találhattok vendégházakat és egy középkori óvárost is, ahol a középkor világát megidéző különleges kialakítású szobák és lakosztályok várják a vendégeket. Ezek azért érdekesek, mert itt tökéletesen tetten érhető a régi és az új építészeti megoldások keveredése. Amikor az ember itt sétál, valóban úgy érzi, mintha egy mesébe csöppentél volna. A birtok a környék wellness fellegvára is, hiszen többféle wellness részleget találunk itt: francia élményfürdő, marokkói hangulatú fürdőtér, reneszánsz palotafürdő. Egy biztos, ha valaki ellátogat Bikalra, nem fog unatkozni a 7,5 hektáros komplexumban.

További információk itt. 

 

puchner.jpg

Takler Kúria 

A Szekszárdtól 8 km-re, a Decsi szőlőhegy lábánál fekvő szálláshely az 1700-as évek óta szőlőtermesztéssel és borkészítéssel foglalkozó Takler család tulajdonában van. A romantikus hangulatú, rusztikus stílusban épült kúria elődje egy 1927-ben épült ősi sárközi tanya, mely az elmúlt években folyamatos átalakuláson esett át. 2002-ben kezdődtek meg az építési munkálatok, egy évvel később kialakították a szőlőfeldolgozóként üzemelő szárnyat, majd megépült a palackozó, az irodaszint, a kóstolóterem és a panzió, aztán 2012-ben a 19. századi verandás épületet is hasznosítani kezdték. A kúria jelenlegi formájában négy éve üzemel. A szálláshelyen tágas terekkel, egyedi gyártású bútorokkal és finomabbnál finomabb borokkal, igazi vidéki vendégszeretettel találkozhat az idelátogató. Ha valaki erre jár semmiképpen se hagyja ki a pincelátogatást, a wellnesst és a napfelkeltét. Utóbbi talán a verandáról a legszebb.

További részletek itt. 

takler1.png

Januárban már Budapest környéke régióban folytatódik a verseny

 

Januárban a Budapest környéke régió 2010-es éveinek legjobb hat szálláshelyével folytatódik a Best of AZ ÉV HOTELE verseny. Január 10-én a Thermal Hotel Visegrád****superior, Duna Relax Hotel**** lesz látható vasárnap 10:40-kor az RTL Klubon műsorán.

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

 

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén AZ ÉV HOTELE ezúttal egy „Best of ’10” évaddal jelentkezik, amiben a 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. A közönségszavazás első hónapjában a balatoni régió mutatkozik be. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe. A szállodákra érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán  lehet leadni.

azevhotele_bestof_dij.png

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybeszálló szállodákat. Az új évadban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

 

Két alföldi szálloda jutott be a Best of AZ ÉV HOTELE döntőjébe

Lezárult a verseny Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás harmadik régiójában, az Alföldön. A térségből két szálloda jutott be a fináléba.

A régió győztese a Komló Hotel****  lett, amely a voksolók 21%-nak tetszett a legjobban. Ezzel az eredménnyel a gyulai szálloda bejutott a döntőbe.

komlo.jpg

A verseny egyik újítása, hogy ebben a szuperdöntőben nem csak a régió győztesek szállhatnak harcba a Best of AZ ÉV HOTELE címért, hanem a második helyezettek is. Az Alföldön ezüstérmet – amely ugyancsak döntőbe jutást ért – a szavazatok 20%-val a hajdúszoboszlói Hotel Délibáb**** ( szerezte meg. A régióban a harmadik a debreceni Aquaticum Termál & Wellness Hotel**** lett, amely a szavazatok 19%-val nagyon közel került az első két helyezetthez. Érdemes a számokat megnézni, hiszen az első három helyezett között csupán 1-1 százalék döntött.

2020-ban egy szuperdöntővel készülnek a műsor készítői

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye AZ ÉV HOTELE ezúttal a „Best of ’10” évaddal jelentkezik, amelyben a 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe.

 

A balatoni, az északkelet-magyarországi és az alföldi régió legjobbja már megvan, de az Dél-Dunántúlon még csak most indul a verseny

Decemberben az dél-dunántúli régióban folytatódik a Best of AZ ÉV HOTELE verseny, ahol további 4 szálloda harcol majd a döntőbe jutásért. Múlt vasárnap ebből a 4 szállodából már kettőt láthattatok is az RTL Klubon futó, AZ ÉV HOTEL című műsorban. Az adás első felében Jánossal és Tímeával ismerkedhettetek meg, akik a 2017-es évad régiós győztes szállodájában, siklósi Hotel Castello****-ban tölthettek el egy napot.

castello_par.png

Hotel Castello****

A stílusos eleganciával épült szálloda a Siklósi Vár tövében található, az M6-os autópálya révén a fővárosból is mindössze kétórányi autózással elérhető. A hotel a belvárosától alig 300 méterre helyezkedik el, csendes nyugodt környezetben. A Thermal Spa fürdővel közvetlen összeköttetésben álló négycsillagos szálloda a wellness mellett finom ételekkel és a Villányi borvidék különleges boraival teszi kellemessé az ott töltött napokat.

További információ itt. 

 

castello1.jpg

 

Az adás második felében Fadd-Domboriban Éva és Zoltán tölthetett el napot, méghozzá a 2019-as évad régiós győztes, Donautica Étterem és Hotel****superior szállodában.

 

donautica_szereplok.png

Donautica Étterem és Hotel****superior

Csend, nyugalom, kikapcsolódás. Klisének tűnhet, de itt ez lesz az első, amit megtapasztalhatsz. Az ember szinte hallja a természetet, a madarak csicsergését, a fák neszét és a víz hangját. Ugyanis a négycsillagos exkluzív szálloda a Holt-Duna gyönyörű partján, háborítatlan természeti környezetben, a szekszárdi borvidéktől csupán 20 km-re fekszik. A 2018-ban nyílt épületben 6 apartman és 11 egyedi szoba várja a kikapcsolódni vágyókat. A szobák formabontók, hiszen nincs két azonos belőlük. Mindegyiket a természet inspirálta, ebből adódóan minden egyes szoba más-más designt kapott. Az étterem a recepció mellett helyezkedik el, ahol a kíváncsibb vendégek a séfek munkáját is nyomon követhetik, a látvány konyhának köszönhetően. Az üvegfalak miatt innen is, de szinte az egész szállodából csodaszép kilátás nyílik a Duna holtágára. A romantikus, meghitt vacsora itt garantált, amihez minőségi borok is dukálnak. Ez utóbbiból itt biztosan nem lesz hiány.

További részletek itt. 

 

620as.png

 

Szavazz és nyerj wellness hétvégét minden héten

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE hivatalos oldalán  adhatod le, az adásban bemutatott szállodák valamelyikére most vasárnapig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy ajándék wellness hétvégét abba a szállodába, ahová szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az év végi főnyereményt, azaz egy teljes hetet AZ ÉV HOTELE nyertes szállodájában. Ha esetleg nem láttad az adást, bármikor visszanézheted az RTL Most-on.

 

Vasárnap folytatódik a Best of AZ ÉV HOTELE verseny

Az ÉV HOTELE című műsor „Best of ’10” évadának következő adását most vasárnap 13:20-kor nézhetik meg az RTL Klubon. A műsorban a dél-dunántúli régió következő két versenyzőjét, a Verseg-Fenyőharaszton található Fenyőharaszt Kastélyszálló****-t, és visegrádi Hotel Visegrád****-ot láthatjátok.

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén AZ ÉV HOTELE ezúttal egy „Best of ’10” évaddal jelentkezik, amiben a 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe. A szállodákra érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.

 

azevhotele_bestof_dij.png

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybeszálló szállodákat. Az új évadban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

 

 

 

 

 

REPÍTSD KEDVENC SZÁLLODÁDAT A DÖNTŐBE

A Best of AZ ÉV HOTELE műsor novemberben az alföldi szállodák versenyét mutatta be. Ezen a héten még eldöntheted, hogy szavazatoddal melyik szálláshelyet támogatod.

 

Ha szeretsz utazni és hotelekben megszállni, biztosan láttad már az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE című műsort. Ez a közönségszavazás alapú verseny idén negyedjére kerül megrendezésre, amiben most a 2010-es évek legjobb szállodái mutatkoznak be egy szuperdöntőben. A verseny végeredményét a nézői szavaztok döntik el. Ráadásul, ha szavazol a műsor hivatalos oldalán, nyerhetsz is egy wellnesshétévégét. Nézzük, mely szállodák indulnak az alföldi régió legjobba címért:

 

Elixír Medical Wellness Hotel***superior

A Dél-Alföld legújabb medical wellness szállodája Szegedtől 20 km-re, az M5-ös autópályától 12 km-re, Mórahalmon található. A Szent Erzsébet Gyógyfürdővel összeépült háromcsillagos superior hotel elsősorban az egészségturisztikai szolgáltatásokra fókuszál, saját orvosi rendelőkkel, kezelőhelységekkel, terápiás medencével rendelkezik. Az egészségügyi részleg ötvözi a modern orvostudomány és a wellness szolgáltatásokat: gyógyvíz, hagyományos és alternatív gyógymódok, masszázsok, wellness- és beauty kezelések is megtalálhatóak. A hotel családbarát, elnyerte a Turizmus minőség Díjat és a Zöld Szálloda minősítést is.

További információ itt

 

elixir_hotel.jpg

Aquaticum Termal & Wellness Hotel****

A szálloda Debrecen egyik legszebb részén, csodálatos természeti környezetben a Nagyerdőben fekszik. A hotelben egyszerre érzi az ember az erdei szállodák pihentető nyugalmát és a pulzáló városi szálloda kényelmét. Az Aquaticum Termal & Wellness Hotel**** egy olyan hely, ahol rengeteg wellness élménnyel gazdagodhat az egész család. Szaunavilággal kibővült termálfürdő, mediterrán növényvilággal rendelkező élményfürdő, strandfürdő és gyógyászati részleg, a gyerekeknek szóló szolgáltatásokról, mint pl. a gyerekmasszázsról nem is beszélve. S mindezt elérhetjük a közvetlenül a hotelből, csupán egy papucs és köntös kell hozzá.

További részletek itt.

aquaticum_debrecen_termal_wellness_hotel.jpg

Hotel Délibáb****

A szálloda Hajdúszoboszló belvárosának szívében található, Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a 25 hektáros gyógyfürdő parkjának közvetlen szomszédságában. A három épületrészből álló szálloda apró részletekig kidolgozott szobái, közösségi terei igazán pihentető és nyugodt atmoszférát árasztanak.

További információ itt. 

 

hotel-delibab.jpg

Open Hotel****

A szentesi négycsillagos hotel egy háromszintes, modern stílusban épült szálloda, mely a belváros közelében, csendes, nyugodt környezetben közvetlenül a Kurca folyó partján, a városi fürdő bejáratától 400 méterre található. A szálloda és annak környéke, a wellness, és az aktív kirándulás kedvelőinek is jó választás lehet. Pihenésre ott a városi fürdő vagy a szálloda kültéri, úszó és gyerekmedencéje. Aktív programra pedig egy kenutúra a Kurcán illetve kerékpározás a városban

További részletek itt

open.png

Barack Thermal Resort

A szálloda a dél-alföldi nyugodt kisváros, Tiszakécske üdülőövezetében, az élő Tiszától 100 méterre lévő Tisza-parti Termálfürdő területén, gyönyörű folyóparti zöld környezetben található. A hotel egészségügyi részlege a fürdőben lévő gyógyászati résszel karöltve a gyógyulni vágyókat, a strand és élményfürdő a családosokat, a feltöltődni, pihenni érkezőket pedig a szállodában beauty szolgáltatások, a fürdőben pedig wellness kezelések és szaunavilág várja. A szálloda fontos törekvése, hogy az egészséges életmód iránti elkötelezettség a legtöbb szolgáltatásban megjelenjen. Mindemellett a hotel kiváló helyszín lehet céges rendezvények, konferenciák számára is.

További információ itt.

 

barack.jpg

Komló Hotel****

A város szívében található, ékszerdobozként tündöklő gyulai Komló Hotel**** szép szecessziós épülete korhűen került felújításra, korunk követelményeinek maximálisan eleget téve, régi helyiségeinek funkcióját és eleganciáját egyaránt megőrizve. A kialakítás során az Art Deco irányzatot vette figyelembe a tervező, mellyel egy teljesen egyedi és utánozhatatlan hangulatot teremtett, amivel a Komlót egy új, prémium szintre emelte. Fontos kiemelni, hogy a felújítás során rengeteg kutatómunka zajlott és előkerültek azok a tervrajzok is, melyek segítségével az épület eredeti állapotának visszaállítása megtörténhetett. Sőt, olyan beruházások is sorra kerültek, amire az 1900-as esztendők elején az eredeti tulajdonosoknak már nem volt lehetősége.

További részletek itt. 

komlo.jpg

 

Vasárnap már a Dél-Dunántúlon folytatódik a verseny

 

Decemberben a dél-dunántúli régió 2010-es éveinek legjobb négy szálláshelyével folytatódik a Best of AZ ÉV HOTELE verseny. Most vasárnap a siklósi Hotel Castelo****, illetve a Foddon található Donautica Étterem és Hotel****Superior lesz látható vasárnap 13:20-kor az RTL Klubon műsorán.

 

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

 

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén AZ ÉV HOTELE ezúttal egy „Best of ’10” évaddal jelentkezik, amiben a 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. A közönségszavazás első hónapjában a balatoni régió mutatkozik be. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe. A szállodákra érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.

 

azevhotele_bestof_dij.png

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybeszálló szállodákat. Az új évadban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Így tartsd meg az igazit

Amikor egy párkapcsolat elkezdődik nagyon nehéz racionálisan gondolkodni. Szerelmesen nehéz az érzelmeken uralkodni, sokszor pedig muszáj lenne kordában tartani.

 

A szakértők szerint, ha tényleg hosszú távon tervezünk partnerünkkel, akkor nagyon is fontos, hogy egy picit tudatosak legyünk, már az elején próbáljuk meg jól csinálni. Most adunk néhány tippet, hogy mire érdemes figyelni egy bimbózó szerelem legelején.

 

Ne féltékenykedj feleslegesen!

Fontos, hogy tudjunk tisztán látni, ismerjük fel a társ szeretetének, hűségének jeleit, és mindenekelőtt ne rontsuk el már az elején kapcsolatunkat felesleges féltékenykedéssel. A féltékenykedés idővel a másikban is kérdőjeleket, szorongást okoz, az egész pedig odáig fajul, hogy egyikőtök sem bízik majd a másikban.

 

Ne menj az agyára!

Bármennyire is szerelmes az ember, nem kell mindig a másikon lógni! Semmiképp se helyezzük háttérbe más emberi kapcsolatainkat a szerelem miatt. Arra pedig különösen figyelj, hogy legyen időd saját magadra. Mindkettőtöknek szüksége van a külön töltött időre. Az egymástól távol töltött idő csak megerősíti az érzelmeket és még jobban örültök majd a másiknak, ha újra találkoztok.

 

Adj időt neki!

Nagyon ritka az, amikor első látásra azonnal beleszeretünk a másikba. Sok esetben a két félnél nem is egyszerre alakul ki az érzelem. Mindenképpen fontos, hogy adjunk időt a másiknak, ne sürgessünk semmit, és szánjunk időt egymás megismerésére. Így tettek AZ ÉV HOTELE múlt heti adásának szereplői, Tímea és Attila, aki első közös hétvégéjüket töltötték Szentesen, az Open Hotel***-ben.

 

 szereplok_1jpg.jpg

 

Open Hotel****

A szentesi négycsillagos hotel egy háromszintes, modern stílusban épült szálloda, mely a belváros közelében, csendes, nyugodt környezetben közvetlenül a Kurca folyó partján, a városi fürdő bejáratától 400 méterre található. A szálloda és annak környéke, a wellness, és az aktív kirándulás kedvelőinek is jó választás lehet. Pihenésre ott a városi fürdő vagy a szálloda kültéri, úszó és gyerekmedencéje. Aktív programra pedig egy kenutúra a Kurcán illetve kerékpározás a városban

További részletek itt. 

 

open.png

 

A fent leírt tanácsok nagy része nem csak a párkapcsolatokban, hanem a barátságokban is hasznosak lehetnek.  AZ ÉV HOTELE múlt heti adásának másik tesztelő párosa két barátnő, Mariska és Krisztina volta, aki Hajdúszoboszlón, AZ ÉV HOTELE 2017-es évadának ezüstérmes szállodájában, a Hotel Délibáb****-ban tölthettek el egy napot. És bár ők már régóta ismerik egymást, fontosnak tartják, hogy elég időt szánjanak egymásra, barátságuk ápolására.

 

delibab_szereplok.png

 

Hotel Délibáb****

A szálloda Hajdúszoboszló belvárosának szívében található, Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a 25 hektáros gyógyfürdő parkjának közvetlen szomszédságában. A három épületrészből álló szálloda apró részletekig kidolgozott szobái, közösségi terei igazán pihentető és nyugodt atmoszférát árasztanak.

További információ itt

 

hotel-delibab.jpg

 

Szavazz kedvencedre és nyerj

A www.facebook.com/azevhotele oldalon vasárnapig szavazhatsz a műsorban bemutatott szállodák valamelyikére. Aki szavaz, az nyerhet egy wellness hétvégét abba a szállodába, ahová voksát leadta. Minden héten érdemes ezt megtenni, mert így nagyobb az esélyed a havi főnyereményekre, vagy akár Te lehetsz az a szerencsés, aki eltölthet egy egész hetet A Best of AZ ÉV HOTELE nyertes szállodájában. Ha nem tudod még melyik szállodára ad le voksod mert nem láttad az adást, akkor nézd vissza RTL Most-on!

Ezen a héten is folytatódik a verseny

A Best of AZ ÉV HOTELE című műsorban most vasárnap folytatódik az alföldi szállodák bemutatása, melyben a Tiszakécskén található Barack Thermal Resort és a gyulai Komló Hotel méri össze erejét! Az adás 12:55-kor lesz látható az RTL Klub műsorán.

 

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén AZ ÉV HOTELE ezúttal egy „Best of ’10” évaddal jelentkezik, amiben a 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. A közönségszavazás első hónapjában a balatoni régió mutatkozik be. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe. A szállodákra érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.

 

azevhotele_bestof_dij.png

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybeszálló szállodákat. Az új évadban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

 

 

Két északkelet-magyaroszági szálloda jutott be AZ ÉV HOTELE döntőjébe

Lezárult a verseny a Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás második régiójában, az Északkelet-Magyarországon. A térségből két szálloda jutott be a fináléba.

 

A régió győztese a Varázslatos Bambara Hotel lett, amely a voksolók 33%-nak tetszett a legjobban. Ezzel az eredménnyel a felsőtárkányi szálloda 2017 után ismét bejutott a fináléba.

bambara_hotel_front_1.jpg

 

Ahogy már korábban is írtuk, az idei szuperdöntőben nem csak a régió győztesek szállhatnak harcba a Best of AZ ÉV HOTELE címért, hanem a második helyezettek is. Ebben a régióban az ezüstérmet a szavazatok 26%-val a Mesés Shiraz Hotel  szerezte meg, így ez a szálloda is finalista. Harmadik pedig a lillafüredi Hungest Hotel Palota  lett, amelyre a nézők 16%-a voksolt.

 

2020-ban egy szuperdöntővel készülnek a műsor készítői

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye AZ ÉV HOTELE ezúttal a „Best of ’10” évaddal jelentkezik. A 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. Októberben az Északkelet-Magyarországi régió mutatkozik be. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe.

 

A balatoni és az északkelet-magyarországi régió legjobbja már megvan, de az alföldön még csak most indul a verseny.

Novemberben az alföldi régióban folytatódik a Best of AZ ÉV HOTELE verseny, ahol további 6 szálloda harcol majd a döntőbe jutásért. Múlt vasárnap ebből a 6 szállodából már kettőt láthattatok is az RTL Klubon futó, AZ ÉV HOTEL című műsorban. Az adás első felében Betti, Lili és Csaba történetét ismerhettétek meg, akik a mórahalmi, Elixír Medical Wellness Hotel***superior szállodában tölthettek el egy napot.

 elixir_szereplok.png

 

Elixír Medical Wellness Hotel***superior

A Dél-Alföld legújabb medical wellness szállodája Szegedtől 20 km-re, az M5-ös autópályától 12 km-re, Mórahalmon található. A Szent Erzsébet Gyógyfürdővel összeépült háromcsillagos superior hotel elsősorban az egészségturisztikai szolgáltatásokra fókuszál, saját orvosi rendelőkkel, kezelőhelységekkel, terápiás medencével rendelkezik. Az egészségügyi részleg ötvözi a modern orvostudomány és a wellness szolgáltatásokat: gyógyvíz, hagyományos és alternatív gyógymódok, masszázsok, wellness- és beauty kezelések is megtalálhatóak. A hotel családbarát, elnyerte a Turizmus minőség Díjat és a Zöld Szálloda minősítést is.

További információ itt. 

 

elixir_hotel.jpg

 

Az adás második felében Rami, Szabi és kislányaik hétvégéjét láthattátok. A pihenéssel töltött napjukat Debrecenben, az Aquaticum Termal & Wellness Hotel****-ben töltötték.

 

aquaticum_szereplok.png

Aquaticum Termal & Wellness Hotel****

A szálloda Debrecen egyik legszebb részén, csodálatos természeti környezetben a Nagyerdőben fekszik. A hotelben egyszerre érzi az ember az erdei szállodák pihentető nyugalmát és a pulzáló városi szálloda kényelmét. Az Aquaticum Termal & Wellness Hotel**** egy olyan hely, ahol rengeteg wellness élménnyel gazdagodhat az egész család. Szaunavilággal kibővült termálfürdő, mediterrán növényvilággal rendelkező élményfürdő, strandfürdő és gyógyászati részleg, a gyerekeknek szóló szolgáltatásokról, mint pl. a gyerekmasszázsról nem is beszélve. S mindezt elérhetjük a közvetlenül a hotelből, csupán egy papucs és köntös kell hozzá.

További részletek itt. 

 

aquaticum_debrecen_termal_wellness_hotel.jpg

 

Szavazz és nyerj wellness hétvégét minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE hivatalos oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szállodák valamelyikére most vasárnapig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy ajándék wellness hétvégét abba a szállodába, ahová szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az év végi főnyereményt, azaz egy teljes hetet AZ ÉV HOTELE nyertes szállodájában. Ha esetleg nem láttad az adást, bármikor visszanézheted az RTL Most-on.

 

Vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE „Best of ’10” évada.

Az ÉV HOTELE című műsor „Best of ’10” évadának következő adását most vasárnap 11:50-kor nézhetik meg az RTL Klubon. Az alföldi régió következő két versenyzőjét, a hajdúszoboszlói Hotel Délibáb****-ot, valamint szentesi Open Hotel****-t láthatjátok.

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén AZ ÉV HOTELE ezúttal egy „Best of ’10” évaddal jelentkezik, amiben a 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe. A szállodákra érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.

 

azevhotele_bestof_dij.png

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybeszálló szállodákat. Az új évadban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

 

 

 

 

Két szálloda a Best of AZ ÉV HOTELE döntő kapujában

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás Északkelet-Magyarország régió versenye most vasárnap véget ér. Két szálloda ebben a hónapban is be fog jutni a fináléba.

 

Idén egy különleges évaddal tért vissza szeptemberben az AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás. Az új szériában a 2010-es évek legjobb szálláshelyei szállnak versenybe az évtized legjobbja, vagyis a Best of AZ ÉV HOTELE címért. Októberben 6 szálloda versenyez egymás ellen, amelyek közül kettő kerülhet be az évad végi döntőbe. A hónap első 3 vasárnapján 6 északkelet-magyarországi szálloda mutatkozott be, melyek közül még egyre ezen a héten szavazhatsz a műsor hivatalos oldalán . Ha nem láttad az indulókat, bármikor visszanézheted a múlt heti adást – amiben mind a 6 szálloda látható – az RTL Most-on. Voksoddal nem csak a verseny kimenetelébe szólhasz bele, hanem megnyerheted a heti, havi és évvégi fődíjat is, ami nem más, mint egy egész hetes pihenés a Best of AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában.

 

Döntsd el Te, hogy a hat északkelet-magyarországi hotel közül melyik legyen régió legjobbja!

 

Varázslatos Bambara Hotel

A szálloda a Bükk kapujában, Eger mellett, Felsőtárkányban az erdőben helyezkedik el. Autentikus afrikai építészeti adottságai és ételei egyedi jelleget kölcsönöznek a hotelnek. A Bambara Spa pedig egy dogon törzsi faluba kalauzolja el vendégeit, ahol a beltéri és kültéri élmény- és gyerekmedencék mellett az országban egyedülálló só rőzse- és afrikai herbárium-kunyhót, só-permetes gőzkabint, uszadék-fából épült szaunát, meditációs lélek oázist és egy misztikus barlangfürdőt használhatnak a szálloda lakói. A szállodát körülvevő erdő vadregényes attrakciót rejt, hiszen a Bükki Rejtélyparkban olyan látványos attrakciók kerültek kialakításra, amelyek különleges élményt nyújtanak a látogatók számára. A hotelben található Mali konferenciaközpont pedig rendezvények helyszíne lehet.

További információ itt. 

 

bambara_hotel_front_1.jpg

 

Hunguest Hotel Palota

A hotel Magyarország egyik legszebb klimatikus üdülőhelyén, a Miskolctól 10 km-re található Lillafüreden, a Bükk-hegység keleti részén egy festői völgyben helyezkedik el. Az egykori Palotaszálló 1925 és 1929 között épült Lux Kálmán tervei alapján neoreneszánsz stílusban. A hatalmas változásokon átment szálloda egycsillagos minősítése időközben négycsillagossá vált. A maga nemében párját ritkító szálloda teraszáról egyedülálló kilátás nyílik a Hámori-tóra és a Szinva patak völgyére, sőt, ha jól fülelsz, innen még a patak vízesésének moraja is jól hallható. Akik szeretik a természetet, a csendet és a nyugalmat, itt megtalálják!  A szálloda az idők folyamán sokat bővült és fejlődött, legutóbb a wellness részleg ment át nagy változásokon, területét és szolgáltatásainak számát is bővítették.

További információk itt. 

 

palota_ftp.jpg

 

Hotel Narád & Park***

A hotel, a festői szépségű mátrai település, Mátraszentimre egyetlen négycsillagos szállodája. A település Gyöngyöstől csupán 30 km-re, Egertől pedig alig 60 km-re fekszik. Aki szereti a természetet, ebben a hotelben nem fog csalódni. A hotel parkjából csodálatos őstölgyesekkel szegélyezett sétaút vezet a Narád-patakhoz. Páratlan panoráma nyílik az étteremhez tartozó teraszról a Kékesre és Galyatetőre is, sőt tiszta időben a Tátra csúcsait is láthatod a szobából. Kifejezetten ajánlott a hotel gyermekes családoknak: a gyerekbútorokkal felszerelt szobák, az etetőszéket, mesefigurás étkészletet, előkét biztosító étterem garantálja a kicsik gondtalan pihenését. Ugyanakkor a wellness részlegen is megtalálható minden, amire a kicsiknek és a felnőtteknek is szüksége lehet, hiszen úszómedence, jakuzzi, szaunák, gyermekmedencék várnak a hotelbe látogatókra.

További részletek itt. 

hotel_narad_park.jpg

 

Villa Cuvée

A négy épületből álló villa komplexum az egerszalóki gyógyfürdőtől körülbelül 2 km-re, 2019. januárjában nyitotta meg kapuit. A házak különlegessége, hogy mindegyik szobája erkélyes és a bor tematikájára épült.  A villa nem csak két, hanem négy fő elszállásolására is alkalmas apartmanokkal is rendelkezik. Családoknak tehát abszolút ideális. A gyerekekkel érkezőknek egy 57m2-es beltéri játszótér is a rendelkezésükre áll, amit a kicsik minden bizonnyal nagyon élveznek majd. A picik nagy kedvence az óriás spirál csőcsúszda, a labdatenger és a trambulin, de nagyon jól leköti őket az udvaron található játszótér is, ahol akár grillezni és bográcsozni is tudnak a felnőttek. Mindemellett az egyik épületben egy nyolc fő befogadására alkalmas finn szauna is elhelyezésre került, ami a felnőttek nyugodt pihenését szolgálja.

További részletek itt


villa_cuvee_1.jpg 

Mesés Shiraz Hotel

A közel-keleti hangulatot idéző és azon tematikára épült szálloda a Gyógyvizek völgyében, Egertől csupán 5 km-re, Egerszalókon található. A hotel bensőséges, meghitt hangulatot áraszt, mely 15 éve csábítja vendégeit az ezeregy éjszaka mesés világába. Ma már 65 szobával, 11 exkluzív modern tematikára épülő lakosztállyal és 1400m2 területű, kültéri és beltéri wellness oázissal rendelkezik. A szobák mind egytől-egyig egyedi afrikai elemekkel díszítitek. A wellnessben pedig a hammam kezeléstől elkezdve a pezsgőfürdőn át, az aquabárral ellátott kültéri medencéig szinte minden megtalálható, ami a egy különleges kikapcsolódáshoz elengedhetetlen. A hely családos vendégek számára is kiváló, hiszen a tartalmas és izgalmas programokból bőven van választék, de alkalmas egy kis világ előtti elvonulásra is.

További részletek itt. 

 

shiraz.jpg

 

Hotel Residence Ózon****superior Conference & Wellness

A Hotel Residence Ózon****superior Conference & Wellness Hotel Budapesttől csupán 80 km-re a Kékes lábánál Mátraházán, 710 méterre a tengerszint felett várja kedves vendégeit. A szálloda varázslatos hegyvidéki környezetben, egy 3,2 hektáros ősfás erdei szabadidőpark ölelésében helyezkedik el. Az impozáns épület majd minden szegletéből egyedülálló kékesi panoráma nyújt felejthetetlen élményt.

További részletek itt. 

 

ozon_day4_kopter-12.jpg

 

November 1-én nem lesz adás, de egy héttel később már az alföldön folytatódik a verseny

 

Novemberben az alföldi régió legjobb hat szállodájával folytatódik a Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás. November 8-án a Mórahalomon található Elixír Medical Wellness Hotel***superior és a debreceni Aquaticum Termal & Wellness Hotel**** mutatkozik be újból.

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

 

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén AZ ÉV HOTELE ezúttal egy „Best of ’10” évaddal jelentkezik, amiben a 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. A közönségszavazás első hónapjában a balatoni régió mutatkozik be. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe. A szállodákra érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.

 

azevhotele_bestof_dij.png

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybeszálló szállodákat. Az új évadban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

HA ŐSZ, AKKOR KIRÁNDULÁS

Az ősznek két arca van. Sokan nem kedvelik ezt az évszakot, mert – ahogy láthattuk az elmúlt hetekben – sok csapadékkal járhat, de ha kisüt a nap, a legjobb időszak egy kiránduláshoz. Ilyenkor a fák a szivárvány minden színében pompáznak, ami sokkal izgalmasabbá teszi a túrákat.

 

Az emberekben ősi igény, hogy a természetet járjuk, megismerjük, felfedezzük. Még ha a mai modern világban erre ritkán jut időnk, és sokszor el is nyomjuk magunkban ezt az érzést. Pedig a sok modern eszköz éppen ahhoz segít minket, hogy élménydúsabb, könnyebb, kényelmesebb legyen egy kirándulás vagy városnézés.  A természetben való létezés pedig nem csak ősi igényeinket elégíti ki, hanem egészségügyi, mentális állapotunkon is javítani tud. Most adunk nektek pár tippet, hogy mire van szükségetek, ha fel akarjátok fedezni az országot.

 

A megfelelő túrafelszerelés

Fontos, hogy mielőtt elindultok egy túrára, fel is készüljetek. Első fontos kellék egy túrabakancs, ami nem árt, ha vízhatlan. Ha még szép időben is indultok el kirándulni, lehet, hogy az erőben sok helyen még saras lesz a talaj. Fontos a jó zokni is. Sokan a pamutra esküdnek, de ma már vannak speciális, erre készített lábbelik is, amik nem szívják magukba az izzadságot, hanem elvezetik a cipő belsejében. Víz nélkül el se induljatok! A nagyobb igénybevételnél fontos a megfelelő hidratáció. És persze az elengedhetetlen a hátizsák, elemlámpa és pár szelet csoki, vagy banán, hogy legyen energiátok is végigcsinálni a túrát.

 

Pattanjatok bringára

A kirándulások egyik legkedveltebb formája a biciklizés. Fiatalok, idősek, sportolók vagy hobbi kerékpárosok is szívesen használják. Gyorsan és könnyebben el lehet jutni távolabbi helyekre, több látnivalót tudunk így megnézni egy utazás alatt. Ám kétségtelen, hogy egy hegyen, dombos tájakon, emelkedőkön, lankákon nem olyan könnyű biciklizni sem. Erre tökéletes megoldás a ma már világszerte elterjedt elektromos bicikli. Egy kis motor segítségével, kevesebb energia befektetéssel, kevésbé fárasztó egy túra, még akkor is, ha komoly szintkülönbséget és távolságot teszünk meg.

 

Suhanó városnézés

Egy kis egyensúlyozás kérdése és egy segway segítségével ma már sokkal rövidebb idő alatt körbe tudunk járni egy várost, települést. Az egésznapos fárasztó gyalogolást fel tudjuk váltani önjáró, kétkerekű kis járművek. Alig foglalnak helyet, bár annyi ügyességre szükség van részünkről, hogy képesek legyünk egyensúlyozni vele. Természetesen megfelelő terepviszonyok szükségesek a működésükhöz. Tehát városi környezeten kívül, leginkább kiépített bicikliúton vagy parkokban használhatóak.

 

Az utóbbi eszközzel fedezte fel a környéket AZ ÉV HOTELE múlt heti adásának egyik tesztelő párosa, Petra és édesanyja. Ágnes, lányának születésnapja alkalmából egy wellness hétvégét ajándékozott, amiben nem csak a pihenésre volt idejük, hanem egy-egy segway-el fel is fedezték Egerszalókot.

agenes_petra_segway.png

 

Természetesen a városnézés után jól esett nekik a pihenés és lazítás, amire a szálláshelyükön, AZ ÉV HOTELE tavalyi évadának győztes szállodájában, a Mesés Shiraz Hotelben volt lehetőségük.

 

agenes_petra_shiraz.png

 

Mesés Shiraz Hotel

A közel-keleti hangulatot idéző és azon tematikára épült szálloda a Gyógyvizek völgyében, Egertől csupán 5 km-re, Egerszalókon található. A hotel bensőséges, meghitt hangulatot áraszt, mely 15 éve csábítja vendégeit az ezeregy éjszaka mesés világába. Ma már 65 szobával, 11 exkluzív modern tematikára épülő lakosztállyal és 1400m2 területű, kültéri és beltéri wellness oázissal rendelkezik. A szobák mind egytől-egyig egyedi afrikai elemekkel díszítitek. A wellnessben pedig a hammam kezeléstől elkezdve a pezsgőfürdőn át, az aquabárral ellátott kültéri medencéig szinte minden megtalálható, ami a egy különleges kikapcsolódáshoz elengedhetetlen. A hely családos vendégek számára is kiváló, hiszen a tartalmas és izgalmas programokból bőven van választék, de alkalmas egy kis világ előtti elvonulásra is.

További részletek itt. 

 

shiraz.jpg

 

 

Persze a kirándulásnak nem a legklasszikusabb formája a segway-ezés, ennek nincs olyan sportértéke, mintha túrabakancsot húznánk és megmásznánk a Mátrát. Viszont pontosan ez történt AZ ÉV HOTELE múlt heti adásának második felében. A hoteltesztelők, Nóra és András meglátogatták Magyarország legmagasabb pontját, kékestetői kilátót.

 

nora_andras_kirandulas.png

 

Túrájuk után, meleg vacsora várta őket szálláshelyükön, AZ ÉV HOTELE 2017, északkelet-magyarországi régiójának győztes szállodájában, a mátraházi Hotel Residence Ózon****superior Conference & Wellness szállodában.

 

nora_andras_vacsora.png

 

Hotel Residence Ózon****superior Conference & Wellness

A Hotel Residence Ózon****superior Conference & Wellness Hotel Budapesttől csupán 80 km-re a Kékes lábánál Mátraházán, 710 méterre a tengerszint felett várja kedves vendégeit. A szálloda varázslatos hegyvidéki környezetben, egy 3,2 hektáros ősfás erdei szabadidőpark ölelésében helyezkedik el. Az impozáns épület majd minden szegletéből egyedülálló kékesi panoráma nyújt felejthetetlen élményt.

További részletek itt.  

 

ozon_day4_kopter-12_1.jpg

 

Szavazz kedvencedre és nyerj!

A www.facebook.com/azevhotele oldalon vasárnapig szavazhatsz a műsorban bemutatott szállodák valamelyikére. Aki szavaz, az nyerhet egy wellness hétvégét abba a szállodába, ahová voksát leadta. Minden héten érdemes ezt megtenni, mert így nagyobb az esélyed a havi főnyereményekre, vagy akár Te lehetsz az a szerencsés, aki eltölthet egy egész hetet A Best of AZ ÉV HOTELE nyertes szállodájában.

 

Ezen a héten is folytatódik a verseny

AZ ÉV HOTELE című műsorban múlt vasárnap a nézők a két utolsó északkelet-magyarországi szállodát láthatták. Ezért a hét utolsó napján, vasárnap 12:30-kor az egy összefoglaló epizódot láthattok az RTL Klubon arról a hat szállodáról, amelyek elindultak a Best of AZ ÉV HOTELE címért ebből a régióból. Az adásban újra megnézhetitek a szeptemberi indulókat, így könnyebb lesz a döntés, hogy melyik szálloda méltó a régió legjobbja címre.

 

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén AZ ÉV HOTELE ezúttal egy „Best of ’10” évaddal jelentkezik, amiben a 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. A közönségszavazás első hónapjában a balatoni régió mutatkozik be. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe. A szállodákra érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.

 

azevhotele_bestof_dij.png

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybeszálló szállodákat. Az új évadban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

 

Egy siófoki szálloda lett a Balaton legjobb hotele

Vasárnap lezárult a verseny Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás első régiójában, a Balatonon. A verseny az egész múlt héten izgalmas és szoros volt, főleg az első és második helyért.

 

Végül a Ti voksaitok alapján a 2010-es évek legjobb balatoni szállodája, Ce Plaza Hotel**** lett. Ez a döntőbe kerülő szálloda a szavazók 27%-nak nyerte el a bizalmát, így már biztosan ott lesz a díjátadó gálán, ahol a másik 13 döntős szállodával küzd majd meg a Best of AZ ÉV HOTELE címért.

ce_plaza_1.jpg

 

Az első helyért szoros volt a verseny, hiszen a második helyet megszerző szálloda mindösszesen 2%-al maradt le az régió legjobbja címről. Ez a hotel nem más, mint a szavatok 25%-át megszerző balatonfüredi Hotel Füred**** Spa & Conference. Az erre a szállodára voksolók sem lehetnek szomorúak, hiszen az új szabályok értelmében a régiók második helyezettjei is bejutnak az évad végi fináléba, ahol lehetőségük nyílik harcba szállni a Best of AZ ÉV HOTELE címért és annak díjáért. A balatoni régió bronzérmese pedig a Zamárdiban található Hotel Wellamarin****  lett, amelyre a nézők 18%-a voksolt.

 

2020-ban egy szuperdöntővel készülnek a műsor készítői

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye AZ ÉV HOTELE ezúttal a „Best of ’10” évaddal jelentkezik. A 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. Októberben az Északkelet-Magyarországi régió mutatkozik be. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe.

 

A balatoni régió legjobbja már megvan, de az Északkelet-Magyarországon még csak most indul a verseny.

Októberben az északkelet-magyarországi régióban folytatódik a Best of AZ ÉV HOTELE verseny, ahol további 6 szálloda harcol majd a döntőbe jutásért. Múlt vasárnap ebből a 6 szállodából már kettőt láthattatok is az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTEL című műsorban. Az adás első felében Dia és Bálint történetét ismerhettétek meg, akik az esküvőjükhöz kerestek megfelelő helyszínt a 2017-es évad győztes szállodájában, a felsőtárkányi Varázslatos Bambara Hotelben.

 

szereplok_bamabara.png

 

 

Varázslatos Bambara Hotel

A szálloda a Bükk kapujában, Eger mellett, Felsőtárkányban az erdőben helyezkedik el. Autentikus afrikai építészeti adottságai és ételei egyedi jelleget kölcsönöznek a hotelnek. A Bambara Spa pedig egy dogon törzsi faluba kalauzolja el vendégeit, ahol a beltéri és kültéri élmény- és gyerekmedencék mellett az országban egyedülálló só rőzse- és afrikai herbárium-kunyhót, só-permetes gőzkabint, uszadék-fából épült szaunát, meditációs lélek oázist és egy misztikus barlangfürdőt használhatnak a szálloda lakói. A szállodát körülvevő erdő vadregényes attrakciót rejt, hiszen a Bükki Rejtélyparkban olyan látványos attrakciók kerültek kialakításra, amelyek különleges élményt nyújtanak a látogatók számára. A hotelben található Mali konferenciaközpont pedig rendezvények helyszíne lehet.

További információ itt. 

 

bambara_ftp.jpg

 

Az adás második felében két barátnő, Bea és Anikó közös, csajos hétvégéjét láthattátok. A pihenéssel és egy kis munkával töltött napjukat a Miskolc-Lillafüreden található Hunguest Hotel Palotában töltötték.

 

szereplok_palota.jpg

 

Hunguest Hotel Palota

A hotel Magyarország egyik legszebb klimatikus üdülőhelyén, a Miskolctól 10 km-re található Lillafüreden, a Bükk-hegység keleti részén egy festői völgyben helyezkedik el. Az egykori Palotaszálló 1925 és 1929 között épült Lux Kálmán tervei alapján neoreneszánsz stílusban. A hatalmas változásokon átment szálloda egycsillagos minősítése időközben négycsillagossá vált. A maga nemében párját ritkító szálloda teraszáról egyedülálló kilátás nyílik a Hámori-tóra és a Szinva patak völgyére, sőt, ha jól fülelsz, innen még a patak vízesésének moraja is jól hallható. Akik szeretik a természetet, a csendet és a nyugalmat, itt megtalálják!  A szálloda az idők folyamán sokat bővült és fejlődött, legutóbb a wellness részleg ment át nagy változásokon, területét és szolgáltatásainak számát is bővítették.

További információk itt. 

 

palota_ftp.jpg

 

Szavazz és nyerj wellness hétvégét minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE hivatalos oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szállodák valamelyikére most vasárnapig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy ajándék wellness hétvégét abba a szállodába, ahová szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az év végi főnyereményt, azaz egy teljes hetet AZ ÉV HOTELE nyertes szállodájában.

 

Vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE „Best of ’10” évada.

Az ÉV HOTELE című műsor „Best of ’10” évadának következő adását most vasárnap 11:40-kor nézhetik meg az RTL Klub-on. Az Északkelet-Magyarországi régió következő két versenyzőjét, a mátraszentimrei Hotel Narád & Park szállodát, valamint az egerszalóki Villa Cuvée-t láthatjátok.

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén AZ ÉV HOTELE ezúttal egy „Best of ’10” évaddal jelentkezik, amiben a 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe. A szállodákra érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.

 

azevhotele_bestof_dij.png 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybeszálló szállodákat. Az új évadban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

 

 

 

MÉG SZAVAZHATTOK A LEGJOBB BALATONI HOTELRE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás „Best of ’10” évad első régiós versenye most vasárnap délben véget ér. Addig viszont – mind minden éveben – nyitott a verseny az utolsó pillantig.

 

A 2010-es évek legjobb balatoni szálláshelyei most újra versenybe szálltak. Az elmúlt négy héten látott 6 balatoni szálloda közül még egyre ezen a héten szavazhathatsz a műsor hivatalos oldalán.

 

Hunguest Hotel Pelion

A szálloda Tapolca központjában, egy négyhektáros parkban áll. A város páratlan hangulatát egykori vulkánok, borszőlőhegyek, gazdag természeti, kulturális programlehetőségek és a város közepén található malomtó adják. A hotel a tapolcai gyógybarlang felett helyezkedik el, melyhez a szállodából közvetlenül fedett folyosón juthatnak el a vendégek. A Hotel Pelion különlegessége, hogy a saját termálvízkút adja a medencék vizét. A wellness szolgáltatások mellett, gyógykezeléseket is igénybe vehetnek a vendégek és gyerekfoglalkozások, játszóház is várja a kisgyerekes családokat.

További információ itt.

dsc_0392_pelion_2015.JPG

Hotel Silverine Lake Resort****superior

A négycsillagos superior szálloda Balatonfüred központi részén, közvetlenül a Balaton-parton fekszik. Elhelyezkedése és tájolása miatt szinte mindenhonnan csodás panorámával rendelkezik. A szálláshely wellness-részlegében kinti és benti medencék egyaránt várnak a pihenni, feltöltődni vágyó vendégekre, ezeken kívül szaunákat, sókamrát és masszázskezeléseket is ki lehet próbálni. A szálloda étterme a hazai és nemzetközi gasztronómia remekeit kínálja. Konferenciatermei mellett számtalan külső programot is kínál a szálláshely, amely saját kikötővel rendelkezik, így ideális a vitorlázás kedvelőinek.

További részletek itt. 

legifoto_1.jpg

CE Plaza Hotel ****

A négycsillagos wellness-szálloda az autópályáról bevezető út közelében fekszik, nem messze siófok főtértől és a Víztoronytól. Az létesítmény családbarát, konferencia- és wellness-hotel, amely az országban egyedülálló méretű gyerekjátszószobával és ugrálóvárral rendelkezik. A wellness-részlegen 200m2-es élménymedence pezsgőfürdővel, frissítő zuhanykülönlegességek, üdítő finn-, bio- és infraszaunák, gőzkabin, valamint masszázs segíti az ellazulást. A szálloda étterme elsősorban a regionális ételekre helyezi a hangsúlyt, a gyermekeknek külön menüválasztékkal és gyermekasztallal készülnek.

További részletek itt. 

ce_plaza_1.jpg

Hotel Wellamarin****

A szálloda a Balaton déli partján, az egyik legkedveltebb üdülőváros, Zamárdi három kilométeres szabadstrandján, közvetlenül a tó partján helyezkedik el. A hotel ablakaiból az északi part és a Tihanyi- félsziget, valamint a bencés apátság is teljesen kirajzolódik, páratlan panorámával. A négycsillagos wellness szálloda épülete és belső terei a Feng shui elve szerint kerültek berendezésre. Az ősi keleti bölcsesség évszázados tudománya szerint egyes elemek, mint a föld, a fém a víz a fa és a tűz jótékony hatást gyakorolnak az emberi szervezetre, melyek eredményeként a szálloda belső terében a vendégek a nyugalmat és a harmóniát tapasztalhatják meg. A wellness szálloda gyerek-, és környezetbarát, a hotelbe érkezőknek szelektív hulladékgyűjtésre is van lehetősége. A tágas wellness részleghez, szauna, jégbarlang, masszázskezelések és fedett medence is tartozik. Az autóval érkező vendégek, egy zárt sorompós parkolóban egész nyaralásuk alatt biztonságban tudhatják majd gépkocsijukat. S, ha szereted a finom házi péksüteményeket, lekvárokat, mézeket akkor ne felejtsd el őket megkóstolni reggel.

További részletek itt. 

wellamarin_1.jpg

Hotel Füred**** Spa & Conference 

A 2016-ban nyílt elegáns hotel a Balaton északi partjának egyik legkedveltebb városában, Balatonfüreden, közvetlenül a tóparton fekszik. A szálloda a legmodernebb technikai eszközökkel kialakított konferencia termeinek köszönhetően tökéletes helyszíne lehet céges rendezvényeknek, esküvőknek vagy családi eseményeknek. Ugyanakkor a különleges szórakozást kedvelők is jól fogják itt érezni magukat. Bowling club, spa és élmény részleg, Balatonra néző kültéri és beltéri medencék, saját, füves strand, szauna és gőzfürdő park áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda éttermében reggel, délben is este is lehet étkezni, ahol nemcsak bőséges és finom, de egészséges ételek is megtalálhatóak, pl. liszt-, és cukormentes sütemények. A hatalmas, több emeletes hotel egyik legnagyobb szenzációja a kilátás, egyes szobákból láthatjuk a tihanyi apátságot is, sőt minél magasabban vagyunk, annál jobban belátjuk a balatonfüredi öbölt, melynek látványa magával ragadó élményt nyújt. De bárki a szálloda teraszán egy csésze kávé mellett is megcsodálhatja hazánk egyik legszebb tavát, az élmény hasonló lesz.

További részletek itt. 

fured_1.jpg

Hotel Azúr****

Siófok központjában, közvetlenül a vízparton, 4 hektáros területen található. Csodálatos, ősfás parkja a nyári hónapokban igazán kellemessé teszi a szabadban tartózkodást, télen pedig fantasztikus látványt nyújt a hatalmas, behavazott fák látványa. A Hotel Azúr **** 222 kényelmes, erkélyes szobával, 3500 m2 alapterületű wellness központtal, saját stranddal és számos gyerekbarát szolgáltatással áll egész évben egyéni és üzleti utazóink rendelkezésére. Szállodánk nagy hangsúlyt fektet a gyermekes családok igényeinek maximális kiszolgálására. A test- és a lélek megújulásáról a Hotel Azúr Wellness Központ gondoskodik. Relaxáló és frissítő wellness programjaink célja, hogy vendégeink a néhány napos itt-tartózkodásuk alatt tökéletesen elfeledjék a felgyorsult életvitel és a hétköznapi stressz negatív hatásait. A Hotel Azúr Wellness Központ fürdőcentruma közel 1000 m2 vízfelületével kitűnő lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra, a megújulásra és a pihenésre. Külső- és belső élménymedencék (külső élménymedencék májustól szeptemberig), pezsgőfürdő és két gyermekmedence szolgálja a fürdőzést, amelyet finn szauna, gőzfürdő, illatkamra, sókamra és Kneipp-taposó tesz még élvezetesebbé.

További részletek itt. 

1_7.png

 

Vasárnap már az Északkelet-Magyarországon folytatódik a verseny

 

Októberben az Északkelet-Magyarországi régió legjobb hat szállodájával folytatódik AZ ÉV HOTELE „Best of ’10” évad. Jövő vasárnap elsőként a régió két gyönyörű településére, Felsőtárkányra, és Lillafüredre kalauzolja a nézőket a műsor. Megismerhetik majd Diát és Bálintot, akik egy romantikus napot töltöttek a Varázslatos Bambara Hotelben. Az adás második felében pedig Bea és Anikó csajos hétvégéjét láthatjuk a Hunguest Hotel Palotában. Ismerjétek meg a régió legjobb szállodáit, kövessétek a műsort az RTL-klubon vasárnap 12:20-kor.

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

 

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén AZ ÉV HOTELE ezúttal egy „Best of ’10” évaddal jelentkezik, amiben a 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. A közönségszavazás első hónapjában a balatoni régió mutatkozik be. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe. A szállodákra érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.

 

azevhotele_bestof_dij.png 

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybeszálló szállodákat. Az új évadban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

süti beállítások módosítása