Az év hotele

Szavazz vasárnapig arra a hotelre, amelyik szerinted kiérdemelte AZ ÉV HOTELE 2018. címet

2019. január 19. - Az év hotele

Már most rengeteg szavazat érkezett AZ ÉV HOTELE 2018. döntő szavazásának első felében, de még nincs vége a versenynek, hiszen vasárnap délig még van lehetőséged módosítani a jelenlegi álláson és ezzel megnyerheted az egyhetes pihenést AZ ÉV HOTELE 2018. címet elnyert szállodába. De ha szavazol, akkor a fődíj mellett megnyerheted a hat darab, döntős hotelébe kisorsolt wellness hétvégét is.

A döntő szavazás január 20-án zárul majd le

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás döntője január 6-án indult, melyben a tavalyi év hét hónapjában Magyarország különböző régiójában bemutatott szállodák legjobbjaira szavazhatsz, egészen január 20-ig. Január 6-án láthattátok 2018. nyári három hónapjának legjobbjait, múlt vasárnap pedig a további négy régió legjobbnak választott szállodáiról készült adásokat ismételték meg a műsor készítői az RTL Klub-on. Ha valamiért nem tudtad megnézni a múlt heti adást, akkor nézd vissza az RTLMost!-on.

az_ev_hotele_facebook_620x220.png

Legyen a Tiéd az egyhetes pihenést AZ ÉV HOTELE 2018. címet elnyert szállodába

Voksodat AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán www.facebook.hu/azevhotele adhatod le, akár már most is. A szavazás végeredményét 2019. január 27-i adásban ismerhetitek meg, ekkor derül ki az is, hogy melyik szavazó lett az a szerencsés nyertes, aki elviheti a fődíjat, az egyhetes pihenést AZ ÉV HOTELE 2018. díjat elnyert szállodába.

Íme a 7 legjobb régiónyertes hotel 2018-ban, szavazz az általad vélt legszimpatikusabb szállodára január 20-ig:

  1. Alföld: Aquaticum Debrecen Termal & Wellness Hotel****, Debrecen

További részletek: http://hotel.aquaticum.hu/hu/

aquaticum_debrecen_termal_wellness_hotel.jpg

  1. Kis-Balaton környéke: Park Inn**** by Radisson Zalakaros Resort and Spa Hotel, Zalakros

További részletek: https://www.parkinn.com/hotel-zalakaros/

park_inn.jpg

  1. Északkelet-Magyarország: Hunguest Hotel Palota****superior, Miskolc-Lillafüred

További információk: https://hotelpalota.hu/

palota_torol_1200x800.jpg

  1. Észak-Dunántúl: Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior, Sárvár

További információ: https://www.spirithotel.hu/

spirit_hotel_kep.jpg

  1. Balaton: Hotel Füred**** Spa & Conference, Balatonfüred

További részletek: https://www.hotelfured.hu/

fured.jpg

  1. Dél-Dunántúl: Puchner Kastélyszálló****, Bikal

További információk: https://puchner.hu/

puchner.jpg

  1. Budapest környéke régió: Hotel Silvanus****

További információk: https://hotelsilvanus.hu/hu 

silvanus.jpg

Vasárnap versenyen kívül mutatkozik be egy budapesti szálloda

Most vasárnap délben véget ér AZ ÉV HOTELE 2018. szavazás, de mielőtt kiderülne, hogy melyik szálloda nyerte el AZ ÉV HOTELE címet következzen egy budapesti különkiadás, melyben bemutatásra kerül egy frissen felújított budapesti hotel is, egy fiatal házaspár segítségével.  Veronika és Dénes kicsi koruk óta ismerik egymást, hiszen egy kis faluban nőttek fel. Mégis az élet úgy hozta, hogy csak később, felnőttkorban találtak egymásra. Öt évvel ezelőtt kezdtek el randizgatni, két éve pedig megtörtént a lánykérés, azóta házasok. A hétvégére azért érkeztek, hogy problémájukat meg tudják beszélni, illetve, hogy jobban megismerjék Budapestet.

Ha kíváncsi vagy rájuk és arra milyen sok arca van a fővárosunknak, illetve érdekel a versenyen kívüli budapesti szálloda a The Hotel Unforgettable - Hotel Tiliana by Homoky Hotels**** (http://tiliana.hu/), akkor nézd AZ ÉV HOTELE legújabb epizódját vasárnap 10:50-kor az RTL Klub-on.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

az_ev_hotele_facebook_620x220.png

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek a voksolók, a sorozat végén pedig egy egyhetes pihenést sorsolunk ki AZ ÉV HOTELE címet elnyert szállodában.

A bejegyzés trackback címe:

https://azevhotele.blog.hu/api/trackback/id/tr7014573744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása